Inschakelen Cache Uitwisselings Modus

Als u de Exchange-modus met cache inschakelt, wordt een kopie gemaakt van de gegevensitems van de mailbox die zijn opgeslagen op de Exchange-server in een OST-bestandsindeling op uw lokale computer. Het vermindert het aantal verzoeken aan de server en verbetert daardoor de snelheid om toegang te krijgen tot Outlook-items zoals e-mails, contacten, enz.

Vanwege de Exchange-modus met cache is Outlook nergens afhankelijk van de constante internetverbinding om toegang te krijgen tot de informatie van de gebruiker. Door de Exchange-modus met cache in te schakelen, kunnen gebruikers dus in Outlook werken zonder netwerkverbinding.

Later worden de lokale en servergegevens gesynchroniseerd door Outlook en de Exchange Server nadat de connectiviteit terug is. Dit helpt het gebruik van Outlook te verbeteren wanneer er een langzame of geen internetverbinding is. De nieuwste Outlook, zoals Outlook 2019, is beschikbaar voor Offline werken.

Hier is een complete gids over hoe inschakelen cache uitwisselings modus en leer ook waarom het converteren van het OST-bestand naar een PST-bestand belangrijk is tijdens het omgaan met de Exchange-modus met cache.

Schakel Exchange-modus met cache in:

 • Nieuwere Outlook-versie (2019, 2016, Office 365, etc.)
 • Office 2010
 • Office 2007

Moet lezen: Als u de Exchange-modus met cache inschakelt, kunt u in een offline modus aan het OST-bestand werken. Maar dit OST-bestand dat lokaal op uw harde schijf wordt opgeslagen, is vatbaar voor corruptie vanwege vele redenen, zoals virusinfectie, corruptie van het bestandssysteem, enz.

Elke beschadiging van het OST-bestand maakt het ontoegankelijk en daarom kunnen de gegevens die zijn opgeslagen in het OST-bestand niet worden gesynchroniseerd met de Exchange-server. Dit leidt op zijn beurt tot gegevensverlies. Bestand OST naar PST converteren kan een geweldige manier zijn om niet alleen een back-up te onderhouden, maar u ook te helpen bij het herstellen van uw OST-bestand in tijden van gegevensrampen.

Remo Convert OST to PST is exclusief ontworpen om het corrupte OST-bestand gemakkelijk te converteren naar PST-bestand dat is opgeslagen op de harde schijf van de computer of een externe schijf zoals een USB-schijf, externe harde schijf, enz. Deze tool werkt met krachtige algoritmen die volledige gegevens uit het ontoegankelijke OST-bestand extraheren en converteren naar PST-indeling. Toegang tot corrupte OST-bestandsgegevens zoals e-mails, contacten, agenda, mapstructuur, regel, bijlagen, notities, enz. Is nu mogelijk met deze Remo Convert OST naar PST-tool nu!

download now to convert ost file to pst file

Hoe de Exchange-modus met cache inschakelen in nieuwere Outlook-versies? (Zoals Outlook 2019, 2016 of Office 365)

 1. Open Outlook, klik op File tabblad optie.
 2. Klik op Account Settings> selecteer de Account Settings optie opnieuw.how to enable cached exchange mode
 3. Klik op het Exchange- of Office 365-account en klik vervolgens op Change 
 4. Nu, onder Offline Settings, controleren Use Cached Exchange Mode.
 5. Sluit vervolgens Outlook af en start het opnieuw om te profiteren van de Exchange-modus met cache.

Snelle opmerking: voor Office 365-abonnees met halfjaarlijkse updates:

Vink of vink aan Use Cached Exchange Mode to download email to an Outlook data file optie onder de Offline Settings.

enable cached exchange mode

Hoe de cachemodus inschakelen in Office 2010?

 1. Open Outlook 2010 en selecteer het File 
 2. Selecteer de Account Settingsoptie> en klik op Account Settings 
 3. Klik nu op het Exchange account en selecteer vervolgens het Change 
 4. Schakel onder de Microsoft Exchange-server het selectievakje in of uit Use Cached Exchange Mode 
 5. Nu exit en toen restart Outlook 2010.

Hoe de cachemodus inschakelen in Office 2007?

 1. In het menu Extra, Klik Account Settings.
 2. Op de E-mail tabblad, klik op de Exchange Server-account en klik vervolgens op Change.
 3. Controleer onder de Microsoft Exchange-server het Use Cached Exchange Mode

Wist je dat?

Als u Outlook 2003 heeft geïnstalleerd met de gloednieuwe installatie, is de Exchange-modus met cache standaard geconfigureerd. Als u echter een upgrade hebt uitgevoerd vanaf de vorige versie van Outlook, moet u Outlook handmatig configureren voor inschakelen cache uitwisselings modus. Wanneer de Exchange-modus met cache is ingeschakeld, wordt een lokale kopie van gedeelde mappen naar uw computer gedownload.

Afgezien van de voordelen van Exchange-modus met cache, zijn er ook enkele nadelen:

 1. Elke niet-geautoriseerde gebruiker heeft toegang tot de lokale kopie van uw e-mails die is opgeslagen op de computer die door meerdere gebruikers wordt gebruikt.
 2. De wijzigingen die u aanbrengt, worden niet onmiddellijk weerspiegeld in de Exchange-server. Als u bijvoorbeeld een afspraak aan uw agenda toevoegt of verwijdert, worden wijzigingen mogelijk niet onmiddellijk weergegeven.
 3. Het instellen van de Remote Desktop-service staat gebruikers niet toe de functie Exchange-modus met cache in hun Outlook te gebruiken.

Hoe de Exchange-modus met cache uitschakelen?

Als u de Exchange-modus met cache wilt uitschakelen of uitschakelen, schakelt u, nadat u de bovenstaande methoden hebt uitgevoerd om deze in te schakelen, uit Use Cached Exchange Mode optie zal dit de functie Exchange-modus met cache uitschakelen.

Tip: Als u Outlook 365 Exchange-modus met cache in de browser uitvoert, kunnen er fouten optreden waardoor u geen internetvideo’s kunt afspelen of laden. Houd een beperkte en belangrijke browsercache alleen om te voorkomen dat HTML5 Video niet gevonden fout, fout 224003, etc. 

Conclusie:

Dit artikel heeft u een complete handleiding gegeven over hoe u dat moet doen actief cache uitwisselings modus samen met zijn verdiensten en tekortkomingen. Als u de Exchange-modus met cache wilt uitschakelen, kunt u dit doen door dit artikel te raadplegen. Het maakt niet uit hoe uw OST-bestand corrupt of ontoegankelijk wordt, door gebruik te maken van de Remo Convert OST to PST-tool kunt u het OST-bestand snel converteren naar een PST-bestand met slechts één klik om toegang te krijgen tot het Outlook-gegevensbestand.

Inschakelen Cache Uitwisselings Modus was last modified: december 14th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*