Hoe kan ik Inschakelen en uitschakelen Online-modus in Outlook?

Hoe schakel je in Outlook van de online- naar de offline modus van Outlook betekent gewoon dat uw Outlook-programma niet is verbonden met uw e-mailserver. U kunt pas e-mails verzenden of ontvangen als u deze modus uitschakelt. Het is geen probleem om te schakelen tussen online en offline modi in Outlook. Hier zijn de stappen daarvoor.

Werken met de offlinemodus in Outlook 2007

Working Offline is een menu-optie beschikbaar op de File tabblad op Outlook 2007-navigatie. Zodra u op deze optie klikt, wordt uw Outlook abrupt losgekoppeld van internet.Online modus Outlook uitschakelen

In Outlook 2010

Als uw Outlook 2010-programma is losgekoppeld van de mailserver, kunt u zien “Working Offline” status onderaan uw Outlook-venster. Om terug te schakelen naar de online modus, ga naar SEND / RECEIVE tabblad en uitschakelen Work Offline knop.

Outlook 2013 en later

Om de offline modus in de nieuwste Outlook-versies in te schakelen, moet je gaan Send / Receive tabblad. Hier kun je zien Work Offline optie in de Preferences menu.

Als u de optie Offline werken in Outlook 2016 uitschakelt, ziet u de Connected status in de statusbalk onderaan. Anders wordt het weergegeven Working Offline toestand. Maar in Outlook 2013 is er geen status als u online werkt, hoewel Offline werken wel wordt weergegeven als u de verbinding met de online modus verbreekt.Outlook online modus deaktivieren.

vooruitzichten disconnect

In sommige situaties kan de verbinding tussen uw Outlook en uw e-mailserver worden verbroken, wat resulteert in de status Verbinding verbroken in uw Outlook. Dit kan gebeuren als gevolg van netwerkproblemen, problemen met de e-mailserver, enz. Probeer in Outlook heen en weer te schakelen tussen offline en offline modi om dit probleem op te lossen. Als het probleem hierna nog steeds aanhoudt, maak dan een back-up van uw Outlook-gegevens en verwijder uw Outlook-profiel. maak een back-up van uw Outlook-gegevens en verwijder uw Outlook-profiel. Start uw pc opnieuw op en maak een nieuwe. Waarschijnlijk zou het het probleem oplossen.

Opmerking: Als u een Microsoft Exchange-serveraccount gebruikt, wordt deze optie Offline werken mogelijk niet weergegeven, in het geval dat uw gecachte uitwisselingsmodus is uitgeschakeld. U kunt deze instelling handmatig draaien "ON" en schakel Offline werken in Outlook.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410