Hoe kan ik Inschakelen en uitschakelen Online-modus in Outlook?

3 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

De offline-modus van Outlook betekent eenvoudigweg dat uw Outlook-programma niet is verbonden met uw e-mailserver. U kunt geen e-mails verzenden of ontvangen totdat u deze modus uitschakelt. Het is geen probleem om tussen de online- en offlinemodus te schakelen, tenzij u dat wel doet unable to start Outlook in Offline mode  Hier zijn de stappen daarvoor.

Werken met de offlinemodus in Outlook 2007

Working Offline is een menu-optie beschikbaar op de File tabblad op Outlook 2007-navigatie. Zodra u op deze optie klikt, wordt uw Outlook abrupt losgekoppeld van internet.Online modus Outlook uitschakelen

In Outlook 2010

Als uw Outlook 2010-programma is losgekoppeld van de mailserver, kunt u zien “Working Offline” status onderaan uw Outlook-venster. Om terug te schakelen naar de online modus, ga naar SEND / RECEIVE tabblad en uitschakelen Work Offline knop.

Outlook 2013 en later

Om de offline modus in de nieuwste Outlook-versies in te schakelen, moet je gaan Send / Receive tabblad. Hier kun je zien Work Offline optie in de Preferences menu.

Als u de optie Offline werken in Outlook 2016 uitschakelt, ziet u de Connected status in de statusbalk onderaan. Anders wordt het weergegeven Working Offline toestand. Maar in Outlook 2013 is er geen status als u online werkt, hoewel Offline werken wel wordt weergegeven als u de verbinding met de online modus verbreekt.Outlook online modus deaktivieren.

vooruitzichten disconnect

In sommige situaties kan de verbinding tussen uw Outlook en uw e-mailserver worden verbroken, wat resulteert in de status Verbinding verbroken in uw Outlook. Dit kan gebeuren als gevolg van netwerkproblemen, problemen met de e-mailserver, enz. Probeer in Outlook heen en weer te schakelen tussen offline en offline modi om dit probleem op te lossen. Als het probleem hierna nog steeds aanhoudt, maak dan een back-up van uw Outlook-gegevens en verwijder uw Outlook-profiel. maak een back-up van uw Outlook-gegevens en verwijder uw Outlook-profiel. Start uw pc opnieuw op en maak een nieuwe. Waarschijnlijk zou het het probleem oplossen.

Opmerking: Als u een Microsoft Exchange-serveraccount gebruikt, wordt deze optie Offline werken mogelijk niet weergegeven, in het geval dat uw gecachte uitwisselingsmodus is uitgeschakeld. U kunt deze instelling handmatig draaien "ON" en schakel Offline werken in Outlook.

About the Author: Remo Software