Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Installeer Catalina op Mac

How to install Catalina

Van een woestijn tot een eiland, de Mac is helemaal klaar om het gloednieuwe OS Catalina te verwelkomen. Met een aantal nieuwe functies zoals zijspan, spraakbesturing, muziek, podcasts en Apple TV is dit misschien het beste besturingssysteem tot nu toe. Maar voordat je aan de slag gaat, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je Mac voor te bereiden op het nieuwe OS Catalina. Lees deze blog om het belangrijke voorbereidende werk te begrijpen voordat u installeert, samen met de stappen op hoe installeer catalina op mac.

Opmerking: Wanneer u een upgrade uitvoert van Mojave naar Catalina of van High Sierra naar Catalina, kan er een Pre-Boot-volumefout optreden. Weet hoe te repareren ‘kan geen preboot volume apfs-installatie maken’ hier.

Voorbereidingen treffen voor het installeren van Mac OS Catalina

1.       Controleer uw Mac op compatibiliteit

Voordat u Catalina installeert, moet u controleren of uw Mac compatibel is en het nieuwe besturingssysteem ondersteunt. De volgende lijst met Mac-apparaten ondersteunt Catalina.

 • iMac (2012 en hoger)
 • iMac Pro (2017)
 • MacBook (2015 en hoger)
 • Mac Book Air (2012 en hoger)
 • MacBook Pro (2012 en hoger)
 • Mac Pro (2013 en hoger)
 • Mac Mini (2012 en hoger)

2.       Ruim je Mac op

Als uw Mac een aantal verouderde en onnodige bestanden bevat, is het nu tijd om ze allemaal op te ruimen. Dit bespaart veel ruimte op uw Mac en helpt uw Mac ook beter te presteren.

Om uw Mac op te schonen, kunt u elk bestand / elke map handmatig doorlopen en wissen. Of u kunt software van derden gebruiken om het werk automatisch te doen.

3.       Maak een back-up

Soms kunnen zelfs eenvoudige taken zoals een OS-upgrade gegevensverlies veroorzaken wanneer u dit het minst verwacht. Daarom is het maken van een back-up het meest essentiële om te doen voordat u Catalina installeert.

U kunt eenvoudig een back-up op Mac maken met Time Machine als volgt:

 1. Klik in de menubalk op Time Machine icon
 2. kiezen ‘Backup Now’

Time Machine maakt een back-up van al uw gegevens en stelt deze in. U kunt ook handmatig een back-up maken of software van derden gebruiken om een back-up voor u te maken.

Als u gegevens bent kwijtgeraakt tijdens een OS-upgradeproces, Remo Mac Data Recovery Tool is alles wat je nodig hebt om je verloren gegevens terug te krijgen. Het heeft unieke herstelmogelijkheden om gegevens te herstellen die verloren zijn gegaan tijdens OS-upgrade of OS-herinstallatie vanaf elk Mac-apparaat. Download nu een gratis proefversie en zie hoe snel en gemakkelijk het is om gegevens van Mac te herstellen met behulp van deze tool!

free-download-for-mac

Mac OS Catalina Download- en installatiehandleiding

Nadat je je computer hebt opgeruimd en een back-up hebt gemaakt, ben je helemaal klaar om Catalina te downloaden en te installeren.

Er zijn 2 methoden voor het installeren van Catalina, een is een normale installatie en een andere een schone installatie (hier vindt u een regelmatig installatieproces). De reguliere installatie installeert Catalina over het vorige besturingssysteem, terwijl de Clean-installatie de hele opstartschijf wist.

In het volgende gedeelte van dit bericht leert u hoe u Catalina installeert.

Hoe Mac OS Catalina te installeren?

Als u deze methode kiest, blijven alle applicaties op uw Mac behouden, zodat u geen apps opnieuw hoeft te installeren om uw Mac te gaan gebruiken. Uw Mac met het nieuwe besturingssysteem zal exact hetzelfde zijn als de status vóór de OS-upgrade, het enige verschil is de toevoeging van nieuwe functies met Catalina.

Met deze stappen kunt u uw Mac upgraden naar OS 10.15 Catalina:

 1. Zorg dat uw Mac is aangesloten op een betrouwbare wifi-verbinding en een stroombron
 2. Klik op de AppStorein het dock en start het
 3. Zoek naar ‘Mac OS Catalina’ en klik Get
 4. Nu wordt het nieuwe besturingssysteem gedownload
 5. Klik Continueom uw beheerdersreferenties te installeren en in te voeren
 6. Laat de installatie volledig voltooien

Na de installatie kan uw Mac verschillende keren opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien. Zet uw Mac gedurende deze tijd niet UIT. Nadat het proces is voltooid, hebt u catalina mac opstelling.

Het uitschakelen van uw Mac tijdens een OS-upgrade kan ervoor zorgen dat uw Mac vastloopt en kan gegevensverlies veroorzaken. In een dergelijke situatie kan Remo herstellen Mac u helpen gegevens te herstellen die verloren zijn gegaan tijdens het upgraden / opnieuw installeren van het besturingssysteem. Bekijk de gratis proefversie voor een betrouwbare en veilige Mac-gegevensherstelervaring.

free-download-for-mac

Conclusie

De nieuwe functies van Catalina zoals Sidecar, Music, Apple TV en extra beveiliging maken het zeker spannend voor gebruikers. Houd er echter rekening mee dat wanneer u installeer catalina op mac, de oudere 32-bits apps worden niet ondersteund. Dus als u 32-bits apps hebt, moet u deze upgraden naar 64-bits apps of alternatieve apps installeren die worden ondersteund door Catalina.

Als u van plan bent Catalina te installeren, hopen we dat deze gids u de nodige informatie heeft gegeven om het installatieproces soepel uit te voeren. Vergeet niet om een back-up te maken voordat u Catalina installeert, dit bespaart u bittere gegevensverlies.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie