Instelling e-mail prioriteit in Outlook 2016

2 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Als u iemand bent die de afgelopen jaren Outlook gebruikt, zou uw inbox gevuld zijn met veel belangrijke en onbelangrijke e-mails. Het zou heel moeilijk zijn om deze berichten te sorteren totdat u prioriteitsniveaus voor hen hebt ingesteld.E mail prioriteit instellen in outlook

Hoe dan ook, prioriteit instellen voor een Outlook-e-mail is eenvoudiger dan u denkt. Dit kan tijdens het verzenden van een nieuwe e-mail. Klik daarvoor op HOME tabblad van uw Outlook en kies New Email.

Tijdens het aanmaken van een nieuwe e-mail zie je enkele opties onder tabs menu gezegde High Importance en Low Importance. Kies een optie uit deze twee om een overeenkomstige prioriteit in te stellen voor de e-mail die u verzendt.

Klik op de vervolgkeuzepijl in Tags menu voor meer geavanceerde instellingen in e-mailprioriteit. Hier in Instellingen kunt u het standaard prioriteitsniveau van e-mails instellen. Standaard is het normaal. U kunt ook de gevoeligheidsniveaus van uw e-mails instellen in niveaus zoals Normaal, Vertrouwelijk, Privé en Persoonlijk.E mail prioriteit instellingen in outlook 2016

Berichten met hoge prioriteit die in uw inbox worden ontvangen, worden gemarkeerd met een rood uitroepteken. Voor berichten met een lage prioriteit is een blauwe pijl naar beneden de markering. In normale berichten ziet u dergelijke markeringen niet.Email instellen in Outlook prioriteit

Standaardprioriteit wijzigen via Outlook Email-opties

Outlook-e-mailopties bieden een manier om het standaard prioriteitsniveau van e-mails die u verzendt te wijzigen. Kies daarvoor FILE tabblad en kies Options.

Kies het tabblad 'Mail ' tabblad en ga naar 'Send messages'.

Boven aan het gedeelte Berichten verzenden ziet u de optie Standaard belangrijkheidsniveau. Hier kunt u kiezen of deze Normaal, Laag of Hoog moet zijn.

U kunt de berichten in uw inbox ook sorteren op het prioriteitsniveau van elk bericht dat door de afzender is toegewezen. Als je ervoor kiest om e-mails in je inbox te sorteren op Belang, worden belangrijke berichten eerst gesorteerd.

About the Author: Remo Software