Instellingen Outlook Migreren

Veel gebruikers investeren veel tijd in het maken van aangepaste regels, waarschuwingen en attributen in hun Outlook-applicatie. Helaas bood Outlook geen speciale optie voor instellingen Outlook migreren.

Als Outlook-gebruiker wist u misschien dat u Outlook-gegevens naar een andere computer kunt verplaatsen met behulp van de Import / Export-wizard. In tegenstelling tot Outlook-gegevensbestanden, kunnen Outlook-profielinstellingen en -configuraties niet naar een andere computer worden verplaatst met de wizard Importeren en exporteren.

Daarom hebben we deze pagina bedacht om gebruikers te helpen Outlook-instellingen naar een nieuwe computer te exporteren.

Met behulp van dit artikel leer je

Kopieer Outlook-instellingen naar een nieuwe computer met behulp van registerinstellingen (riskant)

Complicaties bij het gebruik van registerinstellingen om Outlook-instellingen naar een andere computer te verplaatsen

Outlook-instellingen overbrengen naar een andere computer (eenvoudig en foutloos)

Exporteer Outlook-instellingen naar een nieuwe computer

Aangezien Outlook geen hulpprogramma heeft geleverd om profielinstellingen en configuraties over te zetten naar een nieuwe computer, moet u de registerinstellingen handmatig openen. Nadat u de registerinstellingen hebt geopend, moet u het registerbestand met Outlook-configuraties maken dat naar een andere computer kan worden gekopieerd.

Opmerking: wees voorzichtig wanneer u in de registereditor werkt. Een enkele fout kan uw hele besturingssysteem laten crashen.

Hieronder volgen de stappen voor het kopiëren van het Outlook-register naar een andere computer.

 • Ga naar Start en typ Regedit in het zoekvak en tik op Enter. U komt in de Register-editor.transferring outlook settings with out software
 • Ga naar het pad “Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\”outlook settings in the registry editor
 • Klik met de rechtermuisknop op het profiel en klik op exporteren. Geef het bestand een naam in het exportregisterbestand en klik op Opslaansaving outlook settings
 • Kopieer het registerbestand naar een nieuwe computer waarop de Outlook-applicatie is geïnstalleerd
 • Dubbelklik op het gekopieerde registerbestand, het zal een dialoogvenster openen dat hieronder wordt vermeld
 • Klik op jamanually transferred outlook

Waarom wordt niet aangeraden om Regedit te gebruiken om Outlook-accountinstellingen en -configuraties naar een nieuwe computer te verplaatsen

Helaas wordt het gebruik van het register om Outlook-instellingen naar een andere computer te kopiëren niet aanbevolen. Zelfs het bovengenoemde dialoogvenster bevestigt dat het gebruik van de registratiemodus onstabiel is en niet mag worden gebruikt.

Ook toen we probeerden Regedit te gebruiken voor Outlook instellingen overzetten, onze Outlook crashte twee keer. Bovendien kan elke fout bij het implementeren van het bovengenoemde proces zelfs resulteren in een volledig crashend besturingssysteem.

Gezien de risico’s die gepaard gaan met het overzetten van Outlook-instellingen, hebben we een ingenieuze tool bedacht die Outlook-instellingen naar een nieuwe computer kan migreren. Remo Outlook Backup en migreren is een unieke tool die is ontworpen om bewegende Outlook-gegevens te stroomlijnen. De mogelijkheid om Outlook-instellingen over te dragen is een uitstekende functie.

Klik op de downloadknop en ervaar de meest gestroomlijnde manier om Outlook-instellingen naar een nieuwe computer te kopiëren

free-download-for-win

In het volgende gedeelte leert u hoe gemakkelijk het is om Remo Outlook Backup Migrate te gebruiken om accountinstellingen naar een nieuwe computer te kopiëren.

Hoe Instellingen Outlook Migreren?

Download en installeer de Remo Outlook Backup en Migrate op uw computer en volg de genoemde stappen.

 • Sluit de Outlook-applicatie en start de Outlook Backup and Migrate
 • Klik op de optie Back-up en klik op slimme back-up voor een eenvoudig en moeiteloos proces
 • Klik op volgende om het back-upproces te starten
 • Zodra het proces is voltooid, vraagt de tool u om het back-upproces te voltooien, dus klik op voltooien
 • De software maakt een back-upbestand aan in uw standaardmap met documenten.
 • Breng dat bestand over naar uw nieuwe computer en installeer Remo Outlook-back-up en migreer erop
 • Start de Outlook-back-up en migreer en klik op migreren
 • Klik op bladeren en klik op selecteren op een lokale computer. Selecteer en open het back-upbestand dat u vanaf uw oude computer heeft gemaakt
 • Klik op volgende om het migratieproces te starten. Zodra het proces is voltooid, zouden al uw Outlook-items, inclusief uw vorige Outlook-instellingen, naar uw nieuwe computer moeten zijn gemigreerd.
 • In vergelijking met het handmatige proces is dit proces veiliger en gestroomlijnder. Bovendien is er, hoewel handmatige methoden, geen perfect bewijs van een succesvolle migratie. Daarom wordt ten zeerste aangeraden om Remo Backup te gebruiken en te migreren.

Gevolgtrekking:

De Outlook-instelling organiseert uw Outlook-toepassing zoals u dat wilt, u kunt aangepaste waarschuwingen, mappen en handtekeningen maken en er is een hele reeks Outlook-kenmerken die u kunt wijzigen op basis van uw prioriteiten. Mogelijk kunt u die instellingen niet migreren met behulp van conventionele migratiemethoden, maar met de hulp van Remo Backup and Migrate-applicatie kunt u eenvoudig uw Outlook-gegevens, inclusief Outlook-instellingen, naar een nieuwe computer migreren. De beste eigenschap van Remo is dat u al uw Outlook-instellingen met één klik kunt migreren. U hoeft uw oude instellingen niet te noteren en opnieuw veel tijd te investeren in het wijzigen van die instellingen.

Instellingen Outlook Migreren was last modified: november 6th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*