Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Interessante feiten over Harde schijf

De harde-schijfindustrie is een van de pijlers van de snelgroeiende technowereld. Velen van ons zouden deze vraag kunnen beantwoorden: “Wat gebeurt er in een HDD?” Het antwoord op de bovenstaande vraag ligt hieronder.

Er zijn headers en magnetische schijf in de HDD. De kop wordt gebruikt voor het lezen en schrijven van gegevens naar de HDD. De magnetische schijven zijn geboeid door tracks en sectoren om de gegevens op te slaan. Wanneer gegevens op een harde schijf worden geschreven, wordt deze opgeslagen in de vorm van hashtabellen en indextabellen. De hashtabellen bevatten de gegevens in de vorm van bits en bytes. En de indextabel wordt gebruikt om de koptekst om te leiden naar het werkelijke gegevensgebied in de hashtabellen.

Wanneer een data van de HDD wordt verwijderd, maken we eenvoudigweg alleen de indexpointers leeg. De feitelijke gegevens blijven in het geheugen van de interne harde schijf. Als u denkt dat uw gegevens veilig van uw harde schijf worden verwijderd, is dit verkeerd. De verwijderde gegevens zijn alleen veilig als het gegevensgeheugen wordt overschreven door ongewenste bestanden. Handmatig is het niet mogelijk. Goede drive-wipe-software zoals Remo Drive Wipe kan uw verwijderde gegevens beschermen tegen herstel door kwaadwillende gebruikers.

Een aantal onbekende feiten over de harde schijf:

  • Harde schijven worden gecategoriseerd op basis van de technologie die erin wordt gebruikt en niet op basis van de grootte. Sommigen van hen zijn SCSI, SATA, SSD en SSHD
  • In tegenstelling tot SCSI en SATA, gebruiken SSD geen magnetische schijven of elektromechanische componenten om gegevens erin op te slaan, ondanks het feit dat ze geïntegreerde circuits gebruiken om gegevens erin op te slaan.
  • Vóór de ontdekking van de SSD hielp de nanotechnologie bij het bouwen van een grote harde schijf. Het kan enkele maanden duren om interne geheugens naar de magnetische schijven te schrijven.
  • De volgende generatie harde schijven worden Solid State Hybrid Drives (SSHD) genoemd, een combinatie van traditionele HDD en SSD. De SSHD heeft een grotere buffergrootte en ultrasnel flash-geheugen om gegevens efficiënter op te halen en te schrijven op de magnetische schijven.
  • Bovenal is het een veel voorkomende mythe dat een interne laptop-harde schijf niet als alternatief op een desktop-pc kan worden gebruikt. Het is verkeerd! Interne HDD en SSD van laptop kunnen ook op een desktop-pc worden gebruikt met behulp van geschikte connectoren en converters.
  • Een harde schijf met N partities kost veel tijd om te initiëren en te laden dan een harde schijf met slechts één partitie.

Er zijn bijna 200 fabrikanten van harddisks gemaakt sinds het voor het eerst werd ontdekt. Veel bedrijven overleefden en sommigen van hen slaagden er niet in te overleven in de dagelijkse overleving van de sterksten. De grote bedrijven maakten gebruik van deze situatie en verwierven de kleine, maar verontwaardigde bedrijven.

Sommige overnames worden hier gegeven. Seagate heeft besturingsgegevens, conner, Maxtor, Samsung, Lacie, miniscribe, quantum en plus overgenomen. Western Digital Own Tendon, Hitachi en IBM. En Toshiba heeft Fujitsu, Hitachi en IBM. De overname betekent niet het hele bedrijf bezitten. De overnames verwijzen naar het ophalen van kopieën voor bepaalde technologieën en deze in hun product gebruiken. Seagate-technologieën bovenaan de volgorde in de race op de harde schijf.

Is het niet een aantal van de interessante feiten over harde schijven. Maar we waren alleen beperkt tot het gebruik ervan, dat is het opslaan van onze gegevens. Ik zou u een interessante software willen voorstellen die ik onlangs tegenkwam en die mij voorziet harde schijf herstel – Remo Recover Windows Pro. Het zal u van pas komen als u op een bepaald moment uw harde schijf gegevens kwijtraakt.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie