Mac

Kan Geen Preboot Volume APFS-Installatie Maken

7 minutes read
Gravatar Remo Software
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Pre-boot volume is een ruimte voor het besturingssysteem voorafgaand aan de installatie. Het volume fungeert als een ruimte of een communicatiemedium voor installatie tussen de macOS-versie zoals Big Sur, Catalina, High Sierra en de nieuwe APFS (Apple File System).

Could not create Pre-Boot Volume for APFS install

De fout "Kan geen Pre-Boot-volume maken voor APFS-installatie" treedt op wanneer een Mac-gebruiker probeert zijn bestaande macOS te wissen en macOS High Sierra opnieuw te installeren vanwege verschillende redenen, zoals up-gradatie enz.

Als u tijdens het herinstallatieproces van High Sierra de fout op het scherm aantreft met de melding "Kan geen Pre-Boot-volume voor APFS-installatie maken", is het belangrijk om te weten dat deze fout niet alleen van invloed is op de herinstallatie, maar ook op de gegevens in de volume. Tijdens dit herinstallatiescenario zijn uw gegevens op macOS niet toegankelijk.Kan geen preboot volume apfs-installatie Maken.

Laten we eerst eens begrijpen waarom de installatie van High Sierra is gestopt en hoe deze fout kan worden verholpen.

Waar gaat de fout over?

De fout "Kan geen Pre-Boot-volume maken voor APFS-installatie" benadrukt dat APFS het Pre-Boot-volume dat nodig is om het herinstallatieproces te starten niet herkent.

Fix "Kan geen Pre-Boot-volume maken voor APFS-installatie"

Om de fout op te lossen en met succes High Sierra te installeren. Volg de onderstaande procedures om de fout te herstellen. Maar in al deze situaties zijn uw gegevens op de schijf vatbaar voor verlies, aangezien de onvermijdelijke oplossingen het wissen van het Mac-volume inhouden.

 1. Volume verwijderen en macOS opnieuw installeren
 2. Ga direct naar de internetherstelmodus

Waarom kan macOS geen pre-bootvolume maken voor APFS-installatie?

Het Pre-Boot-systeem kan macOS Big Surr, High Sierra niet installeren vanwege de APFS, dit gebeurt meestal omdat het Apple-bestandssysteem niet synchroniseert met het Pre-boot-volume dat het medium voor installatie is (Pre-Boot Execution Environment ). Dit veroorzaakt een scenario met de naam Block Non - Synchronization.Geen pre boot volume maken voor apfs-installatie
Hierdoor kan de macOS High Sierra niet opnieuw worden geïnstalleerd en wordt de fout weergegeven "Kan geen pre-bootvolume maken voor APFS-installatie". Deze fout is van invloed op de gegevens op uw mac-volume. Alle gegevens in het volume gaan verloren of zijn niet meer toegankelijk.Maken apfs-installatie preboot

Verwijdering van het volume en herinstallatie van macOS High Sierra

Het verwijderen van het volume en het opnieuw installeren kan het probleem van de fout 'Kan geen pre-bootvolume maken voor APFS-installatie' oplossen.Preboot volume apfs install

 • Enter recovery mode:Start uw Mac opnieuw op en terwijl het systeem opnieuw opstart, kunt u op CMD+R blijven drukken totdat u een Apple-logo ziet.
Could not create Pre-Boot Volume for APFS install
 • Nadat het logo is gezien, kan de gebruiker het hulpprogrammamenu zien. Mac zal u bepaalde volumes laten zien, selecteer schijfhulpprogramma in alle schijven op mac. Selecteer vervolgens de interne schijf en klik op wissen om de schijf te verwijderen. Sluit het hulpprogramma na het verwijderen.
Could not create Pre-Boot Volume for APFS install
 • Post volgende stap 2. De gebruiker heeft twee opties. Volg een van de methoden om High Sierra opnieuw te installeren.
  • Open Schijfhulpprogramma opnieuw, selecteer de interne schijf die gewoonlijk wordt genoemd als en formatteer deze als "Mac OS Uitgebreid". Dan kun je macOS opnieuw installeren.
  • Of u kunt de Mac uitschakelen en vervolgens opnieuw opstarten door de . ingedrukt te houden Option/ALT + Command + R toetsen om de internetherstelmodus te openen. Selecteer Schijfhulpprogramma. Als u een schijf ziet, formatteert u deze opnieuw als Mac OS Extended en noem maar op Macintosh HD. Zo niet, maak dan een schijf aan en formatteer deze als "Mac OS Extended". Daarna kunt u Schijfhulpprogramma afsluiten en op MacOS opnieuw installeren klikken.

Door de schijf te verwijderen, verwijdert u het APFS-systeem dat de fout veroorzaakt, zodat u macOS opnieuw kunt installeren. Als de bovenstaande methode niet werkt, probeer dan de volgende.

Bent u belangrijke bestanden kwijtgeraakt door het verwijderen en opnieuw installeren van macOS High Sierra? Remo Recover kan gemakkelijk gegevens, SSD, USB, externe, SD en verwisselbare schijven herstellen.

free-download-for-mac

Ga direct naar de internetherstelmodus (online softwareoplossing van mac)

 1. Wanneer uw mac OS opnieuw wordt opgestart, drukt u op de CMD+R+ALT-optie om het in de internetherstelmodus te zetten.
 2. Selecteer vervolgens Wi-Fi en open het hulpprogrammamenu. Klik op "MacOS opnieuw installeren". Deze optie zal het originele besturingssysteem op uw Mac installeren. Als je High Sierra nog steeds nodig hebt, kun je naar de Apple Store gaan en het besturingssysteem bijwerken.
  Extra informatie: Soms kan uw APFS-geformatteerde schijf problemen ondervinden als gevolg van corruptie. U kunt echter gegevens herstellen en de APFS-schijf op uw computer herstellen. Klik op de gegeven link om meer te weten.

Herstel gegevens die verloren zijn gegaan tijdens het Pre-Boot Volume voor APFS-fout:

Het verwijderen van het volume resulteert in het verwijderen van uw gegevens die aanwezig zijn in macOS. Beide bovenstaande methoden kunnen de fout "Kan geen pre-bootvolume maken voor APFS-installatie" oplossen. Als de gebruiker echter geen back-up heeft van de bestaande gegevens op Cloud of een back-upschijf, gaan de gegevens op de harde schijf van uw Mac verloren als gevolg van het herinstallatieproces.

U kunt gemakkelijk verloren gegevens terughalen met Remo Herstellen Mac-tool. De gegevens kunnen met een paar klikken worden hersteld met Remo herstellen omdat de gegevens die ontoegankelijk of verloren zijn niet volledig worden gewist en zich nog steeds in het logische geheugen bevinden totdat de betreffende plaats wordt overschreven.

Opmerking- Als je je afvraagt hoe je bestanden kunt herstellen van macOS Big Sur, klik dan op de gegeven link hier voor meer informatie.

Remo Recover kan meer dan 300 bestandstypen herstellen. Remo heeft een zeer eenvoudige gebruikersinterface die een beginnende gebruiker comfortabel zal maken met de applicatie. Compatibel met alle Mac-bestandssystemen zoals HFS, HFS+, HFSX en APFS..

free-download-for-mac

Het bovenstaande artikel over "Kon geen Pre-Boot-volume maken voor APFS-installatie" benadrukt de oplossing voor de fout en de juiste methoden voor gegevensherstel waarmee elke beginnende Mac-gebruiker dit scenario kan benaderen. Maak echter een back-up voordat u macOS opnieuw installeert. Als u toevallig geen back-up had, is Remo Recover handig voor gegevensherstel.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software