Kan ik Gegevens Terughalen van SSD Verloren?

Ja! Het is mogelijk om uw verloren / verwijderde gegevens terug te krijgen van SSD-schijven. Lees dit artikel om de complexiteit en de hele procedure te kennen gegevens terughalen van SSD verloren.

SSD-schijven vervangen binnenkort harde schijven vanwege hun betrouwbaarheid en snelheid. Een van de grootste verschillen tussen HDD’s en SSD’s is dat SSD NAND-flash en magnetische opname gebruikt voor het opslaan van g-gegevens. Dit maakt het heel anders dan harde schijven, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt. Daarom zullen mensen zich meestal zorgen maken ‘kan ik gegevens terughalen van SSD verloren’. Gegevensverlies is echter een veelvoorkomend scenario dat kan optreden op zowel harde schijven als SSD. Laten we meer weten over de complexiteit van SSD en gegevensherstel.

 Download Remo Recover-software om eenvoudig uw verloren gegevens van SSD-schijven terug te krijgen op alle versies van Windows, inclusief Windows 10…

Complexiteit van SSD-gegevensherstel:

Gegevens verliezen van SSD is beangstigend! Gewoonlijk is een schijffout een van de belangrijkste redenen voor het verlies van gegevens van opslagschijven – harde schijven en SSD’s. Schijfstoringen kunnen te wijten zijn aan fysieke schade of aan logische problemen.

Fysieke schade – Dit soort schade treedt meestal op als gevolg van mechanische of elektronische problemen. In tegenstelling tot HDDS zijn SSD’s minder gevoelig voor mechanische storingen omdat er geen bewegende onderdelen zijn. En elektronische problemen kunnen te wijten zijn aan kortsluiting, schade aan de geheugenchip en vele andere. Hoewel deze SSD’s elektrische schade of andere fysieke trillingen kunnen verwerken, wordt het gegevensherstel in dergelijke gevallen erg moeilijk. Dit komt omdat dergelijke elektrische schokken of temperatuurschommelingen enz. Uw SSD-geheugenchip ernstig kunnen beschadigen, waardoor gegevensherstel onmogelijk wordt.

Logische problemen – SSD-formattering, beschadiging van het bestandssysteem, partitiefouten, fouten bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem enz. Zijn enkele van de voorbeelden van logische problemen. Wanneer u door een van deze problemen gegevens van SSD’s verliest, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat Remo Recover-software u zal helpen.

SSD’s lijken veel op elke andere schijf en daarom is gegevensverlies gebruikelijk. Als u in het geval dat u gegevens bent verloren vanwege een van deze logische problemen, gebruik dan Remo Recover-software. De tool zal met succes al uw gegevens in eenvoudige stappen herstellen.

Gegevens Herstellen van SSD Verloren – Remo Recover Software

Remo Recover is ontworpen met geavanceerde technieken die SSD Recovery mogelijk maken. Het scant uw volledige schijf en extraheert al uw bestanden van SSD’s. Of de schijf nu is geformatteerd, gecrasht of gepartitioneerd, de software kan al uw gegevens gemakkelijk herstellen. Niet alleen dat, de tool zal het gemakkelijk doen gegevens terughalen van niet-toegewezen schijven, na herinstallatiefouten enz. Wat ook de reden is achter het verlies van gegevens, de tool zal uw bestanden binnen enkele minuten terugzetten. Het biedt een gratis proefversie, waarmee u een voorbeeld van de herstelde bestanden kunt bekijken voordat u de tool koopt.

Download de proefversie van Remo Recover-software om uw verloren / verwijderde bestanden terug te krijgen van SSD op alle versies van Mac OS – Sierra.

Of het nu Mac of Windows is, Remo Recover zal gemakkelijk al uw verloren gegevens van SSD’s herstellen. Hoewel het herstelproces best lastig is, hoeft u zich geen zorgen te maken, want Remo Recover doet al het scannen en u hoeft maar een paar klikken uit te voeren. De beschrijvende interface maakt het herstel gemakkelijker voor zelfs de beginnende gebruikers.

Snelle stappen om verloren gegevens van SSD te herstellen – Remo Recover Software

Download om verloren bestanden van SSD-schijven te herstellen Remo harde schijf herstel software op uw pc en installeer het. Als u klaar bent, volgt u de onderstaande stappen en herstelt u alle bestanden terug.

Stap 1: Start Remo Recover-software en selecteer in het hoofdscherm de optie ‘Recover Drives’

Stap 2: Kies een van beide in het volgende scherm ‘Formatted Recovery’ of ‘Partition Recovery’ optie op basis van het scenario van gegevensverlies

Stap 3: Selecteer de schijf waarvan u de gegevens wilt herstellen, de software begint de schijf te scannen

Stap 4: Zodra het scannen is voltooid, geeft de software een lijst van alle herstelde gegevens

Stap 5: U kunt nu de herstelde bestanden bekijken met de ‘Preview’ keuze

Stap 6: Als de resultaten bevredigend zijn, kunt u ze op elke locatie opslaan met behulp van de licentie-kopie

Nu zijn uw gegevens op SSD’s volledig hersteld en kunt u ze allemaal gebruiken. Het is echter altijd beter om veilig te zijn dan naar een oplossing te zoeken. Volg gewoon enkele tips om de SSD-status en -gegevens te behouden.

Tips om dergelijke problemen met gegevensverlies in de toekomst te voorkomen:

  • Houd de opslag van uw schijf in de gaten; houd het nooit vol, probeer vaker ongewenste bestanden te verwijderen
  • Zorg ervoor dat u over de juiste back-ups beschikt voordat u schijfbeheertaken uitvoert
  • Gebruik de nieuwste firmware en blijf de bestaande updaten wanneer er een update beschikbaar is
Kan ik Gegevens Terughalen van SSD Verloren? was last modified: September 4th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*