Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Kan niet Verwijderen van SD Kaart

Van alle problemen met SD-kaarten moet dit de meest onbekende zijn. Deze fout is geen kritieke fout, maar het kan een teken zijn dat er iets kritiek op je afkomt. Dus als u ooit deze specifieke fout tegenkomt waarbij u geen bestanden op SD-kaarten kunt verwijderen, maak dan zonder verdere noodzaak een back-up van uw volledige SD-kaart. Aangezien het proberen om dergelijke fouten op te lossen, kan leiden tot gegevensverlies, zorgt dit ervoor dat uw gegevens veilig zijn. Zodra de back-up is opgelost, gaat u verder met het volgende gedeelte waarin wordt uitgelegd waarom u geen bestanden van uw SD-kaart kunt verwijderen.

Waarom kan niet Verwijderen van SD Kaart?

Over het algemeen betekent deze fout niets ernstigs, en het heeft vooral te maken met schrijfbeveiliging op de SD-kaart, zoals

  • Schrijfvergrendeling op SD-kaart is ingeschakeld
  • Kenmerken voor schrijfbeveiliging zijn ingeschakeld
  • Schrijfmachtiging is uitgeschakeld

Incompatibele SD-kaartstations kunnen ook een reden zijn. Gezien het feit dat bijna alle recente besturingssystemen zijn geïntegreerd met alle vereiste stuurprogramma’s, is dit misschien wel de minst daadwerkelijke reden voor de fout.

Ten slotte kan de fout in het ergste geval optreden als uw SD-kaart ernstig beschadigd is. Zoals virusaanvallen of slechte sectoren. Het scenario is hoogst onwaarschijnlijk, maar er is altijd een mogelijkheid. Dit is de reden waarom als u een situatie tegenkomt waarin u kan geen foto’s verwijderen van SD kaart, Zorg dat u altijd de beste software voor het herstellen van SD-kaarten bij de hand heeft om de gegevens te herstellen.

Dit zijn de enige mogelijke scenario’s, zelfs als u geen bestanden van een SD-kaart op Mac kunt verwijderen. In de komende secties vindt u de gemakkelijkste methoden om de fouten op te lossen.

Schakel Schrijfbeveiliging op SD Kaart uit

Over het algemeen hoeft u alleen de vergrendelingsinkeping op de SD-kaart te verschuiven om de schrijfbeveiliging uit te schakelen. Op elke SD-kaart staat duidelijk vermeld in welke richting deze moet worden geschoven om de SD-kaart te ontgrendelen. Dit is een handmatige methode, er is ook een andere manier waarop een SD-kaart kan worden vergrendeld of beveiligd tegen schrijven. Dit kan worden gedaan met behulp van een opdrachtprompt.

Schakel de Schrijfbeveiligingskenmerken op de SD Kaart uit

Wees zeer voorzichtig als u de kenmerken van de SD-kaart wilt uitschakelen met diskpart of de opdrachtprompt. Omdat het gebruik van diskpart riskant is; één verkeerde opdracht kan de gegevens op de SD-kaart maken of breken. Dat is nog een reden waarom u een back-up of SD kaart herstel software als de situatie uit de hand gelopen.

Stappen om Schrijfbeveiligingskenmerken op SD Kaart uit te Schakelen

Open de opdrachtprompt en voer de opdracht “diskpart” in en typ de volgende opdrachten in de specifieke volgorde.

  • Lijst schijf
  • Selecteer schijf # (in plaats van # typ het schijfnummer. Onthoud ook de grootte van de SD-kaart, want de opdrachtprompt geeft alleen de grootte van de SD-kaart weer.)
  • Kenmerkschijf alleen-lezen wissen

Deze opdrachten lijken misschien eenvoudig te gebruiken, maar het hulpprogramma diskpart wordt ook gebruikt om het formatteren van de SD-kaart te forceren als de SD-kaart niet zal formatteren. Daarom moet u voorzichtig zijn bij het gebruik van Diskpart. Daarom kan het gebruik van een verkeerde opdracht uw hele SD-kaart wissen. Als u echter ooit een enkel bestand van de SD-kaart bent kwijtgeraakt, kunt u Remo Recover gebruiken om gegevens van de SD-kaart te herstellen.

Afgezien van de alleen-lezen attributen of schrijfrechten, kan de fout niet verwijderen van bestanden op de micro SD-kaart te wijten zijn aan beheerdersrechten. Meer informatie hierover vindt u in de volgende sectie.

Hoe Herstel ik geen Toestemming om van een SD Kaart te Verwijderen?

Een laatste reden waarom u geen bestanden van de SD-geheugenkaart kunt verwijderen, kan zijn dat de schrijfmachtiging door de gebruiker is uitgeschakeld. In dergelijke gevallen krijgt u een foutmelding.

Om dit op te lossen, hoeft u alleen maar schrijfrechten op uw SD-kaart in te schakelen. Om schrijfrechten in te schakelen, moet u inloggen op uw computer met het beheerdersaccount. Als u geen beheerdersrechten heeft, kunt u dit niet wijzigen.

  • Ga naar Deze pc of Windows Bestandsverkenner
  • Klik met de rechtermuisknop op de SD-kaart en open de eigenschappen
  • Selecteer het tabblad beveiliging en selecteer bewerken (als u geen beheerdersaccount heeft, wordt u om een beheerderswachtwoord gevraagd, wat verplicht is)
  • Het opent machtigingen voor het SD-kaartvenster, hier kunt u het toestaan vakje aanvinken voor schrijfmachtiging.

Deze 3 methoden lossen de fout met het niet verwijderen van bestanden alleen op als de SD-kaart is beveiligd tegen schrijven met Windows.

Hoe Repareren kan niet Verwijderen van SD Kaart op Mac

Helaas is er op Mac geen specifieke methode om de fout te herstellen en kunnen bestanden op SD-kaarten niet worden verwijderd. Bovendien kunt u de schrijfbeveiliging van een SD-kaart op geen enkele manier verwijderen met een Mac. Zelfs als u toegang hebt tot de informatie uit de Apple Knowledge Base, wordt de verstrekte informatie gewoon met MS-Dos van de SD-kaart gewist.

Gezien het feit dat het wissen van de SD-kaart een catastrofaal gegevensverlies veroorzaakt, wordt dit niet aanbevolen. Dus voor een mac-gebruiker om reparatie kan niet verwijderen van SD kaart Mac met behulp van een Windows-computer. Als u ooit bent doorgegaan en de gegevens daadwerkelijk hebt gewist, kunt u de verwijderde bestanden alleen herstellen met behulp van Remo-software voor gegevensherstel. Remo is ontwikkeld onder intensieve testscenario’s en is een van de sterk aanbevolen software om gegevens te herstellen van een beschadigde of beschadigde SD-kaart.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie