Hoe Outlook Gegevensbestand Vinden?

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

We weten niet allemaal dat Outlook alle berichten, agenda's en andere gegevensitems lokaal op de computer opslaat in een PST-bestand. Het kennen van de locatie van het Outlook PST-bestand is erg belangrijk omdat het van pas kan komen terwijl we Outlook overzetten naar nieuwe computer.

Maar het vinden van dat PST-bestand is niet eenvoudig. Als u een Outlook-gebruiker bent en uw PST-bestand niet kunt vinden, vindt u hier een stapsgewijze zelfstudie over hoe u de locatie van het PST-bestand op uw computer kunt vinden.Waar staan de PST bestanden?

Wat is PST Bestand

Als u Outlook al minstens een maand gebruikt, heeft u vast wel eens van het PST-bestand gehoord. PST - persoonlijke opslagtabel, is een bestandsindeling die Outlook gebruikt om kopieën van mailbox, agenda-afspraken, contacten en meer op uw computer op te slaan. Een PST-bestand wordt over het algemeen gebruikt voor het archiveren van oude e-mails of als back-up.Hoe open ik een outlook gegevensbestand.

U hoort misschien ook over OST-bestanden die lijken op een PST-bestand, maar over het algemeen worden gebruikt als offline opslag van e-mail. Het helpt om een gesynchroniseerde kopie van de servergegevens te bewaren. Dus een standaard POP3- of IMAP-account gebruikt een PST-bestand om Outlook-gegevens op te slaan, terwijl een Exchange-account beide kan gebruiken.

Hoe Outlook Gegevensbestand Vinden (PST)?

De locatie van het PST-bestand verschilt met de verschillende versie van Outlook. Maar u kunt het huidige PST-bestand gemakkelijk vinden door Outlook zelf te gebruiken.Outlook gegevensbestand niet vinden

Laat me eerst de standaardlocatie van het PST-bestand opsommen. Standaard wordt het PST-bestand opgeslagen in de map Gebruikers, ongeacht de Windows-versie die u gebruikt. Om alle PST-bestanden te vinden, typt u het volgende item in de adresbalk of de CMD-opdracht.

Voor Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10:

Drive:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook

Voor Windows XP:

Drive:\Documents and Settings\ Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\

Als u het Outlook-gegevensbestand op deze locaties niet kunt zien, volgt hier een gedetailleerd proces voor het vinden van het PST-bestand vanuit Outlook, afhankelijk van de Microsoft Outlook-versie die u gebruikt.Kan het bestand Outlook PST niet vinden?

Voor Outlook 2007 of eerdere versies

Open de File Menu en kies Data File Management

Voor Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016

 1. Ga naar File tab
PST-location1
 1. Klik vervolgens op Accountinstellingen, verder wordt het venster Accountinstellingen weergegeven
PST-location2
 1. Klik vanaf daar op het tabblad Gegevensbestanden waarop de Outlook-gegevensbestanden worden weergegeven die u hebt.
 2. Opmerking: Als u meer dan één account heeft, wordt dit weergegeven op basis van het aantal accounts.
 3. U kunt ervoor kiezen om de instellingen voor elk bestand te bekijken of u kunt selecteren Open File Location om de Outlook-gegevensmap te openen
  PST-location3Voor Hotmail-accounts kan het zijn dat deze niet beschikbaar zijn. En blader eindelijk door de Outlook-gegevensmap die u wilt zien.

  Conclusie

  Welnu, als u de exacte locatie van het Outlook PST-bestand kent, kunt u op veel manieren helpen. Als u Outlook al jaren gebruikt, is uw PST-bestand mogelijk zo groot geworden dat het Outlook kan vertragen of onbekende fouten kan weergeven. Met wat meer kennis over Outlook-gegevensbestanden kunt u de meeste problemen zelf oplossen. En voor het geval u in de problemen komt, zoals Outlook-gegevensbestanden zijn niet toegankelijk, beschadigd of beschadigd; je kunt gebruiken Remo PST reparatietool waarmee u de meeste Outlook-problemen kunt oplossen.

About the Author: Remo Software