Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Klasse 10 of Klasse 4 Geheugenkaarten, Welke is beste

Klasse 10 Klasse 4 Geheugenkaarten beste

We leven in het digitale tijdperk waarin geheugenkaarten op grote schaal worden gebruikt. Smartphones, digitale camera’s, laptops, muziekspelers, tablets en andere apparaten gebruiken geheugenkaarten voor het opslaan en overbrengen van gegevens. Maar wist je dat niet alle geheugenkaarten op dezelfde manier worden gemaakt?

Verschillende soorten geheugenkaarten hebben verschillende formaten, capaciteiten en snelheidsklassen. Maten en capaciteiten die u kent. Maar lessen? Laten we eens kijken wat het is, samen met de algemene vergelijking van Class 4- en Class 10-kaarten.Wat is een klasse 10 SD kaart?

Klasse 10 Vs Klasse 4-geheugenkaart –

Laten we eerst naar de basis gaan – de classificatie voor een geheugenkaart is de minimale schrijfsnelheid. Snelheidsklassen worden door fabrikanten gebruikt om de snelheid van de SD-kaart te meten. Een Class 10 en Class 4 geheugenkaart verschilt dus vooral in de minimale schrijfsnelheid.Wat is schrijfsnelheid SD kaart

  • Klasse 10-geheugenkaart ondersteunt langdurig schrijven met 10Mb / s, terwijl een Class 4-geheugenkaart ondersteund schrijven op 4Mb / s ondersteunt

Hier is een tabel die Class 10- en Class 4-geheugenkaart met elkaar vergelijkt:

Parameter Klasse 10 geheugenkaart Klasse 4 geheugenkaart
Schrijfsnelheid 4Mb/s 10Mb/s
taken Ideaal voor het opslaan en overbrengen van gegevens, het afspelen van films en liedjes.

Geschikt voor HD-video-opnames.

Geschikt voor Full HD video-opnames.

Ideaal voor HD-opnames achter elkaar.

Maak continu volledige HD-video zonder vertragingen.

Prijs Goedkoper (afhankelijk van de kaartgrootte) Redelijk (afhankelijk van de grootte van de geheugenkaart)


Wat kan worden geconcludeerd over SD-kaarten van klasse 4 en klasse 10?

Inmiddels zou je hebben geleerd dat het belangrijkste verschil tussen Klasse 4 en Klasse 10 geheugenkaarten de schrijfsnelheid van seriële gegevens is. Hoewel Class 4 SD-kaart een minimale snelheid van 4Mb/s heeft, kan de kaart daadwerkelijk een hogere snelheid bereiken. De genoemde snelheid is namelijk niet de werkelijke snelheid, maar de minimumsnelheid. Snelheid is dus slechts de basisrichtlijn om onderscheid te maken tussen verschillende klassen.Geheugenkaart snelheidsklasse

Dus eindelijk, welke is het beste – Klasse 10 of Klasse 4 geheugenkaart?

Wel, dat hangt ervan af hoe je ze wilt gebruiken.

  • Als je een geheugenkaart wilt om bestanden op te slaan en over te zetten, video’s te bekijken, muziek af te spelen, dan kun je kiezen voor een Class 4 SD-kaart. Als u het echter regelmatig voor digitale camera’s wilt gebruiken, zoek dan naar Class 10.
  • Klasse 4 kan worden gebruikt voor HD-video-opname, inclusief Full HD-video-opname. Maar als u op zoek bent naar continu-opnamen, HD-foto’s en Full HD-video-opnames, ga dan voor een hogere kwaliteit zoals een Class 10-geheugenkaart.
  • De volgende factor om te overwegen is de prijs. Als je een klein budget hebt, ga dan voor klasse 4. Anders, als je klaar bent om een ​​paar dollar te verdienen, koop dan een klasse 10 SD-kaart. Het is beter voor taken zoals HD-video-opname en burst-fotografie.

Op basis van statistieken kunnen we zeggen dat Class 10 hogere gegevensoverdrachtsnelheden heeft. Dus als je iemand onderweg bent, constant bestanden moet overzetten, continu video’s moet opnemen, en dan is Class 10 iets voor jou.SD kaart snelheidsklasse

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van kaarten:

Of het nu klasse 4 of klasse 10 is, u zult geheugenkaarten op de juiste manier moeten gebruiken. Zoals het gebruik van de uitwerpoptie tijdens het verwijderen, controleer het beschikbare geheugen en de camerabatterij van de geheugenkaart voordat u begint met het opnemen van video of voordat u bestanden overzet. Dit is zo omdat; eventuele onderbrekingen tijdens het overdrachtsproces leiden tot verlies van videobestanden. Als belangrijke afbeeldingen of HD-videobestanden verloren gaan van uw Class 10- of Class 4-geheugenkaarten, kunt u ze herstellen met video bestanden herstellen software. De tool haalt video’s op van digitale camera’s, smartphones, camcorders, enz.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie