Lege Prullenbak Terughalen

We legen onze Prullenbak heel vaak om schijfruimte vrij te maken. Bovendien verwijdert de Prullenbak zelf de bestanden na een bepaalde tijd nadat ze zijn opgestapeld. Stel dat u alle bestanden uit de Prullenbak hebt verwijderd zonder te controleren. Dan realiseer je je dat er enkele vitale gegevens waren die per ongeluk of per ongeluk zijn verwijderd. Nu weten we dat wanneer een bestand van de pc wordt verwijderd, het naar de Prullenbak gaat. En vanuit de Prullenbak kunt u het verwijderde bestand heel gemakkelijk herstellen.

Empty Recycle Bin

Hier heeft u echter de inhoud van de Prullenbak zelf geleegd. En u moet zich afvragen hoe u bestanden uit de Prullenbak kunt herstellen nadat u deze hebt geleegd. Maakt u zich geen zorgen over de verloren bestanden. Net als in dit artikel maakt u kennis met twee betrouwbare manieren waarop u de bestanden kunt ophalen, zelfs nadat u ze uit de Prullenbak hebt gewist.

De veiligste en snelste oplossing voor dit probleem is het downloaden van een Recycle Bin Recovery-tool; Remo Herstellen. Download en volg de stappen die in de komende segmenten worden besproken.

Download Remo Recover for Recycle Bin recovery

Laten we voordat we verder gaan eens kijken onder welke omstandigheden het herstellen van verwijderde gegevens uit de Prullenbak daadwerkelijk mogelijk is.

Kunt u Lege Prullenbak Herstellen?

Ja, u kunt bestanden herstellen, zelfs nadat u de Prullenbak hebt geleegd. Dit komt doordat wanneer u een bestand verwijdert, het niet daadwerkelijk van de harde schijf wordt gewist. Alleen de ruimte die het bestand eerder innam, wordt nu niet-toegewezen of vrij. Dus alleen de aanwijzer wordt verwijderd wanneer het bestand wordt verwijderd. Daarom is het bestand nu onzichtbaar voor het besturingssysteem. Windows kan alle bestanden bijhouden door middel van hun verwijzingen. Elk bestand dat op uw pc is opgeslagen, heeft een aanwijzer die de bestandslocatie aangeeft.

Maar je hebt nog steeds een goede kans om de verwijderde bestanden uit de Prullenbak te herstellen als je snel handelt, zodat de vrije ruimte niet wordt overschreven met nieuwe gegevens.

Hoe Lege Prullenbak Terughalen?

Hier zijn twee methoden om verwijderde bestanden uit een lege Prullenbak te herstellen:

Methode 1: Gebruik een software voor het herstellen van de prullenbak; Remo herstellen

Methode 2: Herstel verwijderde bestanden uit de Prullenbak met Windows Backup

Ga naar methode 1 als u geen Windows-back-up heeft. Zelfs als u de Windows-back-up heeft ingesteld, gaat u naar methode 2 en controleert u of deze de verloren gegevens kan herstellen. Volg methode 1 als het u niet de resultaten oplevert.

NOTITIE: Als u eenmaal per ongeluk bestanden uit de Prullenbak hebt verwijderd, is het raadzaam uw pc niet langer te gebruiken. Stop met het gebruik van dezelfde pc totdat u de verloren gegevens hebt hersteld, omdat dit de kans op herstel vergroot.

Methode 1: Gebruik een software voor het herstellen van de prullenbak; Remo herstellen

Kies deze professionele tool voor gegevensherstel om gemakkelijk verwijderde bestanden uit de Prullenbak te halen. Deze software is ontworpen met een geavanceerd dataherstel-algoritme dat veilig bestanden kan herstellen uit een lege Prullenbak. Herstel meer dan 300 bestandsformaten met een gebruiksvriendelijke grafische interface. Download en installeer de tool gratis.

Download Remo Recover for Recycle Bin recovery

Hoe items uit de prullenbak te herstellen nadat ze zijn geleegd?

Stappen om de verwijderde items uit de Prullenbak te herstellen met Remo Recover:

  • Download en installeer het Remo Herstellen Protool op uw Windows PC.
  • Klik op de Recover Partitions optie en selecteer het drive (zoals C, D, E, etc.) Het station moet de locatie zijn van de bestanden die eerder zijn opgeslagen, d.w.z. vóór verwijdering uit de Prullenbak.

Use Remo Recover to restore files from Empty Recycle Bin

  • Klik vervolgens op het Scan optie waarmee het herstelproces wordt gestart. Wacht tot het herstelproces van verwijderde bestanden uit de Prullenbak aangeeft dat 100% klaar is.

Remo Recover for recovry of emptied Recycle Bin

  • Zodra het scanproces is voltooid, toont de software alle herstelde bestanden uit de Prullenbak in Data viewen File Type View. Selecteer de bestanden die u wilde herstellen en klik op het Save knop om ze op de door u gewenste locatie te herstellen.

empty Recycle Bin recovery with Remo Recover

Methode 2: Lege prullenbak terughalen met behulp van Windows Backup

U kunt Windows Backup gebruiken om de bestanden op te halen nadat ze uit de Prullenbak zijn verwijderd. Maar het zal alleen werken als je hebt ingesteld backup onder de Backup and Restore keuze. Anders is het bijna onmogelijk om een lege Prullenbak te herstellen zonder back-up.

De enige uitweg is om betrouwbare software voor gegevensherstel te gebruiken. Gebruikmakend van een herstel prullenbak software zoals Remo Recover zal het werk voor u doen. Maar als u een Windows-back-up heeft, volgt u de onderstaande stappen:

  • Ga naar de Startknop op uw Windows PC en het type Control Panel.

Control Panel

  • Klik op System and Securityen klik vervolgens op Backup and Restore.

Restore and Backup option in Windows

  • Om uw bestanden te herstellen, klikt u op Restore my files.
  • Vervolgens om de inhoud van de back-up te verifiëren klik op Browse for Files.

Als u een geplande back-up hebben, zal je in staat om het te herstellen verwijderde bestanden uit Windows 10 via deze methode. De meeste gebruikers vertrouwen niet op deze back-up vanwege de configuraties ervan, het kan zijn dat het geen back-up maakt van de bestanden in de Prullenbak en het heeft ook geen herstel van afzonderlijke bestanden. Dit maakt het proces hectisch en onhandig.

Ga door met de ultieme manier om items te herstellen die in het vorige segment uit de Prullenbak zijn verwijderd.

Extra informatie over Prullenbak

Waar gaan Files gaan na het Legen van de Prullenbak?

Telkens wanneer u een bestand uit de Prullenbak verwijdert, verwijdert Windows alleen de verwijzing naar het bestand op de harde schijf. Zodra de bestandsverwijzing of de bestandsheader is verwijderd, heeft uw pc dus geen toegang meer tot het verwijderde bestand. De ruimte is nu vrij en kan worden ingenomen door een nieuw bestand. Hoewel het verwijderde bestand nog steeds op de harde schijf staat totdat het wordt overschreven.

Conclusie:

Het herstellen van verwijderde bestanden uit de Prullenbak is eenvoudig en mogelijk wanneer u shift + delete niet gebruikt om de bestanden te wissen. Als u echter per ongeluk de Prullenbak hebt geleegd of de bestanden hebt verwijderd, kan Remo Recover hier uw bondgenoot zijn om de bestanden te herstellen.

Om permanent verlies van gegevens uit de Prullenbak te voorkomen, wordt het altijd aanbevolen om een back-up te maken en deze regelmatig bij te werken. Wees voorzichtig bij het verwijderen van bestanden met de shift-delete-toetsen, aangezien er geen sporen van verwijderde bestanden in de Prullenbak achterblijven.

Lege Prullenbak Terughalen was last modified: april 21st, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*