Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

LOST.DIR Bestanden Terughalen

LOST.DIR is een map die door een Android-telefoon op de SD-kaart is gemaakt om per ongeluk verwijderde bestanden zoals foto’s, video’s, enz. terug te krijgen. Als u een smartphonegebruiker bent, zou u al gezien hebben dat LOST.DIR-mappen zich op uw externe SD bevinden kaart.

De map LOST.DIR helpt u in feite om bestanden te herstellen die verloren zijn gegaan door verschillende redenen, zoals het vastlopen van de applicatie, onjuist uitwerpen van de USB-drive of SD-kaart / uitwerpen van de SD-kaart tijdens het lees- / schrijfproces, Android abrupt bevroren of onverwacht afgesloten, onderbrekingen tijdens bestanden downloaden op SD-kaart, enz.

Sommige gebruikers kunnen de map Lost.DIR verwijderen omdat ze denken dat het een virusmap is, wat helemaal niet klopt. Je hebt misschien opgemerkt dat zodra je de map Lost.DIR verwijdert, deze automatisch opnieuw wordt gemaakt nadat je je telefoon hebt opgestart, dit komt omdat LOST.DIR de Android-systeemmap is.

Notitie: LOST.DIR-bestanden worden ook gemaakt op een pen drive om gebruikers te helpen verwijderde bestanden terughalen van pen drive vergelijkbaar met die van de verloren mappen van Android-telefoons.

In deze handleiding leert u hoe u de verloren DIR-map of bestanden van een externe SD-kaart/USB- of Android-telefoon kunt herstellen. Ontdek ook hoe u bestanden of afbeeldingen kunt herstellen met de map Lost.DIR.

Hoe de LOST.DIR Map te Herstellen van een Externe SD Kaart en Pen Drive?

Gebruik Remo herstellen software die een geavanceerd bestand herstel software om meer dan 300 verwijderde of verloren bestandsindelingen te herstellen, zoals LOST.DIR-bestanden, onbewerkte afbeeldingen, foto’s, video’s, audiobestanden, Excel-bestanden, Word-documenten, PDF-bestanden en nog veel meer van verschillende merken externe SD-kaarten, pen-drives, geheugenkaarten, SSD’s, enz. Download deze LOST DIR-bestandherstel-tool om je LOST.DIR-bestanden nu te herstellen!

free-download-for-win free-download-for-mac

Hoe LOST.DIR Bestanden Terughalen met Behulp van Remo herstellen software

 1. Lancering Remo Recover softwareen sluit de SD-kaart of pen drive aan op uw (Windows / Mac) systeem waarvan u LOST.DIR-bestanden wilt herstellen.
 2. Selecteer de Recover Filesoptie, en select de externe SD-kaart / pendrive om verloren DIR-bestanden te herstellen.

recover lost dir files on external sd card

 1. Klik op de Scan om te beginnen met het herstellen van LOST.DIR-bestanden en -mappen.
 2. Zodra het scanproces is voltooid, herstelt deze LOST DIR-tool voor het herstellen van bestanden al uw verwijderde of verloren bestanden.

recover lost dir files from sd card and pen drive using Remo Recover software

 1. Nu kunt u de LOST.DIR-mappen of -bestanden van de SD-kaart of pen-drive selecteren die u wilt herstellen en klikken Save optie om ze te herstellen op een locatie naar keuze.

Opmerking: U kunt de kiezen Recover Partitions optie om gegevens te herstellen van complexe scenario’s voor gegevensverlies vanaf SD-kaart of USB.

Waarom kiezen voor Remo herstellen om VERLOREN DIR-bestanden op externe schijven zoals SD-kaart of USB te herstellen?

 1. Een gebruiksvriendelijke LOST DIR-bestandhersteltool om gemakkelijk LOST.DIR bestanden terughalen van pen drive en externe sd-kaart.
 2. Herstel verwijderde of verloren bestanden van externe harde schijf, pen drive, SD-kaart, enz. Met eenvoudige klikken.
 3. Afgezien van het herstellen van LOST DIR-bestanden, kunt u ook verloren of verwijderde afbeeldingen terughalen, video’s, audiobestanden, Office-bestanden, enz. van verschillende interne en externe opslagapparaten.
 4. Voer eenvoudig gegevensherstel uit onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies, zoals beschadiging van de SD-kaart of pen drive, formatteren, per ongeluk verwijderen of verlies, enz.
 5. Remo Herstellen is compatibel met de nieuwste versies van Windows- en Mac-besturingssystemen, waaronder Windows 10 en macOS Catalina.

Hoe Bestanden Herstellen van LOST.DIR?

De map LOST.DIR dient voor het herstellen van verwijderde bestanden vergelijkbaar met die van bestanden uit de prullenbak terughalen op een Windows-computer of vanuit een prullenbak op de Mac tijdens het per ongeluk verwijderen. Volg de onderstaande stappen om bestanden uit de map LOST.DIR te herstellen door een bestandsnaamextensie toe te voegen.

Snelle tip: Bestandsextensie verwijst naar een achtervoegsel aan het einde van de bestandsnaam dat een bestandstype aangeeft. Zoals .png, .jpg, .mov, .mp4, .avi, .mp3, .pdf, etc.

Stappen om bestanden te herstellen met LOST.DIR (bestandsnaamextensie toevoegen)

 1. Ga naar de map LOST.DIR en selecteer het LOST.DIR-bestand dat u wilt herstellen.
 2. Hernoem nu en voeg de bestandsnaamextensie toe aan het LOST.DIR-bestand.

Bijv: (Bestandsnaam.extensie) Audio.mp3, favoriete audio.mp3, Video.mov, Trouwvideo.mp4, Afbeelding.png, enz.

(Of)

Zoek naar de map LOST.DIR met behulp van de bestandsnaam en vink alle LOST.DIR-bestanden aan om de batch te hernoemen en begin met het toevoegen van de bestandsextensie.

recover files using Lost DIR folder

Zodra u klaar bent met het toevoegen van relevante bestandsextensies aan de verloren mapbestanden, kunt u proberen ze te openen.

Als u de LOST.DIR-bestanden of -mappen niet op uw externe SD-kaart of USB vindt, kunt u gebruik maken van professionele SD-kaartherstelsoftware zoals Remo Herstellen. Remo Herstellen is in staat om een effectief SD kaart herstel op Windows 10 en de nieuwste macOS Big Sur-versie.

Remo Herstellen is een Lost DIR Recovery-software ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface om zelfs beginnende gebruikers te helpen om verwijderde of verloren bestanden moeiteloos te herstellen.

free-download-for-win free-download-for-mac

Veel Gestelde Vragen?

1.       Is het veilig om LOST.DIR-bestanden te verwijderen?

Ja, het is veilig om de verloren map van uw Android-telefoon te verwijderen. In feite slaat de map LOST.DIR de geheugendata, cachebestanden en meerdere andere documenten op. U kunt dus veilig de map LOST.DIR verwijderen als er geen belangrijke bestanden op zijn opgeslagen. Dit vergroot ook de opslagruimte van je SD-kaart. Wanneer u uw Android-telefoon echter opnieuw opstart, wordt de map LOST.DIR automatisch opnieuw gemaakt.

2.       Hoe kan ik LOST.DIR-bestanden op een Android-telefoon vermijden?

Volg de onderstaande tips om VERLOREN mapbestanden op uw Android te voorkomen;

 • Voorkom dat uw Android-telefoon plotseling wordt uitgeschakeld.
 • Wis regelmatig ongewenste bestanden en cachebestanden.
 • Werp de SD-kaart op de juiste manier uit.
 • Laat geen ongebruikte apps op de achtergrond draaien.
 • Formatteer de SD kaartof Flash je Android-telefoon.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie