Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe maak je de muisaanwijzer groter op Mac?

De grootte van de cursor wordt steeds kleiner op Mac-systemen sinds een hoge resolutie en een groter scherm een norm werden. Als het je is opgevallen, veel Mac-laptops met retina-display en iMac met retina-display met hoge resolutie, de cursor is nu bijna onzichtbaar. Maar er zijn enkele manieren om de muisaanwijzer groter te maken. Laten we eens kijken wat ze zijn.

Paneel Systeemvoorkeuren

Het systeemvoorkeurenpaneel is lang geleden in Mac geïntroduceerd, waardoor Mac-gebruikers met gehoor- en visuele problemen veel GUI-elementen op Mac kunnen configureren om aan hun behoeften te voldoen. En dit omvat; de mogelijkheid om in te zoomen – om kleinere items groter te zien, het schermcontrast aan te passen, voice-over te geven en bijschriften weer te geven waar dat nodig is. U kunt zelfs de grootte van de muisaanwijzer bepalen. Hiermee kunt u de cursorgrootte aanpassen die het beste bij u past.Muisaanwijzer groter maken

Als u merkt dat u op zoek bent naar de muis- of trackpadaanwijzer, kunt u in het deelvenster Toegankelijkheid in Voorkeuren beginnen met het wijzigen van de cursorgrootte.

Wijzig de cursorgrootte in Mac

Volg de onderstaande stappen om de cursor op uw Mac te vergroten:

Voer ‘Systeemvoorkeuren’ uit door op het pictogram in het Dock te klikken of ga naar Apple Menu en selecteer Systeemvoorkeuren.

Zodra het venster Systeemvoorkeuren is geopend, klikt u op het voorkeurenpaneel ‘Universele toegang’ als u OS X Lion en zijn eerdere versie gebruikt, en op het voorkeurenpaneel ‘Toegankelijkheid’ voor Mountain Lion OS X en hoger.Cursor groter maken

Selecteer nu het tabblad Muis voor Lion en eerder OS X, selecteer ‘item weergeven’ in de zijbalk voor Mountain Lion en later OS X.

Nadat het venster is geopend, ziet u een horizontale schuifbalk met de naam Cursorgrootte. Verplaats nu de schuifregelaar omhoog en omlaag om de cursorgrootte aan te passen. U kunt de grootte van de muisaanwijzer dynamisch zien terwijl u de schuifregelaar verplaatst.Cursor grootte aanpassen Mac.

Nadat u het formaat van de muisaanwijzer naar wens heeft aangepast, kunt u het venster Systeemvoorkeuren sluiten.

Dat is het. Je hebt de cursor van de gewenste grootte.

Wacht, dat is niet alles. Er is een andere manier om het formaat van de cursor veranderen Mac. Met de komst van El Capitan OS X heeft Apple een functie geïntroduceerd om het formaat van de cursor dynamisch aan te passen wanneer u deze op het beeldscherm niet kunt vinden. Deze functie is algemeen bekend als Shake to Find, hoewel het niet de officiële naam is.Grootte muisaanwijzer Mac

Schud-te-Vinden

Deze functie helpt u te vinden waar de muisaanwijzer zich op het scherm bevindt. Schud uw muis op en neer of beweeg uw vingers heen en weer over het trackpad om de cursor tijdelijk te vergroten en deze voor u zichtbaar te maken. Het keert terug naar de normale grootte die u instelt in uw Toegankelijkheidsvoorkeur zodra u stopt met het schudden van de muis.

Schakel Shake-to-Find . in

Open het deelvenster Toegankelijkheid en kies Item weergeven in de zijbalk. Net onder de horizontale cursorschuifbalk ziet u “Schud de muisaanwijzer om te lokaliseren”, vink het vakje aan om de functie in te schakelen. Nu de functie is ingeschakeld, wordt de cursor groter wanneer u de muis sneller schudt.

Conclusie

Probeer beide functies en kijk wat het beste bij u past. Je kunt er altijd tussen wisselen. Als je de grootte van de cursor een beetje groot hebt, hoef je de muis niet te schudden om hem te vinden. voor OS X El Capital en latere gebruikers hoeft u de grootte van de cursor helemaal niet in te stellen. maar voor anderen kunt u gebruik maken van de functie.

Opmerking: Als zich een situatie van gegevensverlies voordoet, wanneer u speelt met instellingen en voorkeuren en deze niet kunt ophalen, is er Mac bestand herstel software beschikbaar in de markt die geschikt is voor al uw situaties met gegevensverlies en waar voor uw geld biedt.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie