Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Maak Terugkerende Evenementen op uw iPhone met Outlook

Als je zin hebt in een leuk weekend met je vrienden, of een teamlunch met je kantoorvrienden. De nieuwe Outlook is er voor u op uw iPhone om u te helpen al uw zaken up-to-date te houden. Outlook heeft onlangs zijn nieuwe update vrijgegeven met alle nieuwe en interactieve functies. De iPhone-gebruikers kunnen nu terugkerende evenementen op de iPhone maken met hun nieuwe Outlook-agenda.

Deze terugkerende evenementenkalender kan worden bewerkt en onderhouden volgens uw gemak. Dit betekent dat u regelmatig terugkerende evenementen bijwoont of een activiteit uitvoert die u regelmatig uitvoert. U kunt daarvoor een even kalender maken. Dit is een van de zeer interessante functies van het gebruik van Outlook nu op uw iPhone.

Samen met de terugkerende evenementenkalender kunnen gebruikers toegang krijgen tot de Apple Passbook-bestanden. Dit geeft u toegang tot alle passbook-bestanden die u in uw e-mail ontvangt. Samen met al deze is er een verbeterde zoekfunctie in Outlook voor uw gemak.

Voor een betere analyse van deze nieuwe update bespreken we enkele van de belangrijke aspecten. Ontdek hoe Outlook u terugkerende evenementen op uw iPhone laat maken.

Synchroniseer uw agenda

De nieuwe vooruitzichten voor je iPhone hadden alle interessante functies van synchronisatie met al je Facebook- en online-accounts zoals Evernote. Met deze nieuwe functie kunt u uw agenda naar een ander niveau synchroniseren. Met Outlook op je IOS kun je nu je agenda synchroniseren met je favoriete sportteam. Je kunt alle evenementen die op je telefoon verschijnen zien met een gesynchroniseerde kalender.

Je kunt alle evenementen op je iPhone krijgen. En zeer waarschijnlijk zullen er andere toevoegingen zijn zoals tv-programma’s. Deze kalender is momenteel alleen beschikbaar voor de iPhone en alleen met een kantooraccount. Voor andere accounts zoals Gmail, AOL enz. Is het waarschijnlijk binnenkort beschikbaar.

Aantrekkelijke pictogrammen

Outlook voor de iPhone heeft enkele van de verbazingwekkende pictogrammen geïntroduceerd. Wanneer u een evenement maakt, kunt u een pictogram gebruiken. Dit pictogram is waarschijnlijk relevant voor uw evenement. Er zijn aanvankelijk enkele standaardpictogrammen beschikbaar.

Het gebruik van pictogrammen is een geweldige manier om uw agenda interactief en interessant te maken.

Zoek uw evenement op voor onderweg

Met de nieuwe vooruitzichten kunt u de gebeurtenis daadwerkelijk vinden door de naam van uw evenement in te typen. Dus als u naar de afspraak van uw volgende arts wilt gaan of uw favoriete team wilt zien spelen. De kalender helpt u om naar uw bestemming te navigeren.

Het enige wat u hoeft te doen is de naam van de locatie van uw evenement in te typen tijdens het maken van de agenda-afspraak. En op dat moment wordt u automatisch naar uw bestemming geleid.

Terugkerende update en Skype-vergadering

U kunt de terugkerende afspraken tijdens het reizen daadwerkelijk veranderen. Hiermee kunt u een terugkerende afspraak in de kalender bewerken of verwijderen.

Met de vergaderingen gepland met regelmatige tussenpozen, kunt u nu uw afspraken beheren. U kunt zelfs de terugkerende vergaderingen bewerken en ook de vergadering met Skype volgen. Er is een optie om Skype-vergaderingen toe te voegen terwijl u een evenement in de agenda toevoegt.

Aantrekkelijke datum / tijd plukker

De nieuwe Outlook voor IOS heeft de manier verbeterd waarop gebruikers datum en tijd in de agenda kiezen. Met deze nieuwe datum en tijd vinden gebruikers van een opraper het gemakkelijker en vriendelijker tijdens het plannen. Deze nieuwe pickers zijn ook intuïtief en aantrekkelijk. Dit maakt een eenvoudigere en betere manier om een vergadering te maken.

Kortom, de nieuwe Outlook voor iPhone is ontworpen om plannen te maken en eenvoudiger en leuker te maken. Met de nieuwe Outlook kunnen gebruikers terugkerende evenementen op de iPhone maken.

Er zijn gevallen tijdens het gebruik van Outlook op uw apparaat, gevallen van verloren bestanden en ontbrekende bestanden vanuit outlook. Er zijn altijd bedreigingen voor uw PST- en OST-bestanden. Dit maakt sommige bestanden ontoegankelijk. Het is geen groot probleem; je kunt een goed krijgen gereedschap voor outlook-bestand repareren dat niet toegankelijk is.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie