Mac Prullenbak Terughalen

Verwijderen helpt u om de rommel op te ruimen en ruimte te maken voor de nieuwe bestanden. In veel gevallen verwijderen gebruikers echter belangrijke bestanden zonder het te merken. Voor al die gebruikers die per ongeluk belangrijke bestanden hebben verwijderd en ernaar op zoek zijn mac prullenbak herstellen, dit artikel biedt u een perfecte oplossing. Voordat u doorgaat, volgen hier enkele voorzorgsmaatregelen.

  1. Stop met het gebruik van uw computer totdat u gegevens van de Mac-prullenbak hebt hersteld
  2. Installeer Mac Trash-herstelsoftware niet op dezelfde schijf als waar de verwijderde bestanden bestonden

Gewoonlijk zult u twee scenario’s tegenkomen wanneer u probeert bestanden van Mac-prullenbak te herstellen

  • Gegevens herstellen van Mac-prullenbak
  • Gegevens herstellen uit lege Mac-map met prullenbak

Feit: Jaarlijks ondervindt ongeveer 32% van de Mac-gebruikers gegevensverlies.

Gegevens herstellen van Mac-prullenbak

Wanneer u een bestand verwijdert, slaat Mac OS het bestand tijdelijk op in de Prullenbak voordat het permanent wordt verwijderd. Standaard is de periode 30 dagen (aanpasbaar), langer dan 30 dagen wordt het bestand permanent van uw Mac verwijderd.

In die periode is er geen gereedschap nodig. U hoeft alleen de map Prullenbak op uw bureaublad te openen, de bestanden te selecteren en naar het bureaublad te slepen.

Er zijn echter gebruikers die de bestanden permanent verwijderen door op de toets “command + delete” te tikken of door de prullenbak leeg te maken zodra de bestanden worden verwijderd.

In deze situatie zijn de bestanden niet langer beschikbaar in de prullenbak of overal zichtbaar op de Mac. Om bestanden van lege Mac-prullenbak te herstellen, hebt u de hulp nodig van geschikte Mac Trash-herstelsoftware zoals Remo Mac Data Recovery-software.

free-download-for-macfree-download-for-win

Remo herstellen heeft toegang tot de opslagsectoren van de Mac-harde schijven en kan de bestanden herstellen die verborgen of ontoegankelijk zijn.

Voor meer uitleg over hoe mac prullenbak terughalen ga naar het volgende gedeelte van het artikel.

Feit: 11% van het gegevensverlies gebeurt door menselijke fouten

Herstel geleegd Mac-prullenbak

Wanneer een Mac-prullenbak wordt geleegd, worden de bestanden niet permanent gewist, maar worden de bestanden gemarkeerd als verwijderd en wordt de ruimte gemarkeerd om te worden overschreven voor nieuwe bestanden.

Daarom moet u stoppen met het gebruik van de Mac om te voorkomen dat de herstelbare bestanden worden overschreven met nieuwe gegevens.

Deze bestanden zijn echter onzichtbaar en zijn niet toegankelijk voor een normale gebruiker. In dergelijke situaties kan Remo Mac Data Recovery-software toegang krijgen tot de opslagsectoren en gegevens herstellen van MacBook-prullenbak of een Mac-prullenbak.

Notitie: Installeer Remo Mac Data Recovery-software niet op dezelfde schijf waar voorheen verwijderde bestanden bestonden.

Om geleegd Mac-prullenbak te herstellen downloadt en installeert u Remo Mac-gegevensherstelsoftware.

Start de Remo Mac Data Recovery-software en selecteer de optie “Bestanden herstellen”

  • Selecteer in het volgende scherm de optie Verwijderde bestanden herstellen. Hiermee worden de beschikbare volumes op de Mac geladen.recover mac trash files
  • Selecteer het volume en klik op de knop Volgende om een scan te starten.select drive while recovering files from mac trash
  • Na het scannen van de schijf toont Remo Mac Data herstel software de herstelde bestanden van geleegd prullenbak op Mac.files recovered from mac trash can
  • Selecteer de bestanden en klik op opslaan om het herstellen van gegevens uit de geleegde Mac-prullenmand te voltooien.

Snelle opmerking: Remo Mac Data Recovery-tool ondersteunt gegevensherstel van verschillende bestandssystemen zoals exFAT, APFS, HFS, HFS +, enz.

Is het mogelijk om gegevens van een geleegde prullenbak te herstellen zonder software te gebruiken?

Ja, u kunt gegevens van een Mac-prullenbak herstellen met behulp van de terminal. Terminal is een opdrachtregelinterface waarmee gebruikers het legen van de mac-prullenbak ongedaan kunnen maken.

Ga naar hulpprogramma’s en dubbelklik op de terminalusing terminal to recover emptied mac trash

Typ “cd trash” en druk op enter

Typ vervolgens mv (bestandsnaam) en druk op enter (onthoud dat de bestandsnaam exact moet zijn inclusief de extensie)

Verlaat de terminal en controleer of het bestand is hersteld of niet.

Met dit proces kunt u echter slechts één bestand tegelijk herstellen. Dat niet alleen, u moet ook de exacte bestandsnaam invoeren. Als de bestandsnaam verkeerd is, kunt u het bestand niet herstellen.

Bonustip: Met Remo Recover kunt u niet alleen gegevens uit de prullenbak herstellen, maar ook bestanden ophalen die van het bureaublad op Mac zijn verdwenen.

Time Machine Backup

U kunt ook de back-uptoepassing Time Machine gebruiken om de gegevens van geleegd afval te herstellen. Time machine back-up werkt echter alleen als er een bestaand back-upbestand is. Zonder een back-upbestand kunt u geen gegevens herstellen van geleegd Mac-afval.using time machine backup to recover data from mac trash

Desalniettemin wordt geadviseerd gebruik te maken van Time Machine-back-up en regelmatig back-upbestanden in te stellen, zodat u situaties met gegevensverlies kunt voorkomen.

Conclusie

Wanneer bestanden worden verwijderd, worden ze verborgen en ontoegankelijk. Omdat de bestanden verborgen en ontoegankelijk zijn, wordt het herstelproces extreem ingewikkeld voor een normale gebruiker.

Om het hele Mac-herstelproces voor afval eenvoudig te maken, is Remo Herstellen ontworpen met een eenvoudige gebruikersinterface. Zodat zelfs een beginnende gebruiker kan mac prullenbak terughalen map.

Remo Mac data recovery software is een professionele tool die de Mac-opslagsectoren kan scannen en opruimen en geleegd Mac-afval ongedaan kan maken.

Het kan Catalina, Mojave of High Sierra Remo herstellen werkt naadloos met alle Mac OS-versies. Niet alleen dat je Remo Herstellen op MacBook Air, MacBook Pro’s (alle versies) kunt gebruiken.

Bovendien kan een gebruiker met behulp van deze Mac-prullenbak-herstelsoftware ook zonder gedoe foto’s, video’s of andere digitale media van Mac-prullenbak herstellen.

Mac Prullenbak Terughalen was last modified: July 6th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*