Mac

Hoe kan Ik Verwijderde Bestanden Prullenbak Terughalen Mac? | Compleet Gids

9 minutes read

In dit artikel vindt u verschillende methoden om Hoe verwijderde bestanden uit de prullenbak te herstellen. U kunt Mac Terminal gebruiken om verwijderde bestanden van Mac Trash te herstellen of ook een snelle en effectieve methode om lege Prullenbakbestanden te herstellen met behulp van Mac-software voor gegevensherstel. Download nu!

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Een Mac-gebruiker is misschien bekend met de Prullenbak, die is ontworpen voor de tijdelijke opslag van recent verwijderde bestanden op Mac. De eerste plaats waar u per ongeluk verwijderde bestanden op uw Mac-apparaat wilt herstellen, is in de Prullenbak.

Inhoudsopgave

Het herstellen van verwijderde bestanden uit de Prullenbak op Mac is net zo eenvoudig als uitvoeren Herstel van de Prullenbak op Windows. Telkens wanneer u een bestand op de Mac verwijdert, wordt het naar de prullenmand verplaatst. Daarom is dit de plek van waaruit u uw verwijderde gegevens op Mac kunt herstellen.

Veel gebruikers hebben echter de gewoonte om de prullenmand te legen of bestanden permanent te verwijderen met behulp van de “Command + Option + Delete” sleutels. Het gebruik van deze sleutels zou geen bestanden opslaan in de Prullenbak en het leidt tot permanente verwijdering.

Feit: Jaarlijks krijgt ongeveer 32% van de Mac-gebruikers te maken met gegevensverlies.

Jaarlijks krijgt ongeveer 32% van de Mac-gebruikers te maken met gegevensverlies:

 • Herstellen deleted files van Prullenbak op Mac.
 • Gegevens herstellen vanEmptied Trash.

Voorzichtigheid: Om met succes alle verwijderde bestanden uit de Prullenbak te herstellen, moet u stoppen met het gebruik van uw computer totdat u verwijderde bestanden uit de Prullenbak hebt hersteld.

Verwijderde Bestanden Prullenbak Terughalen Mac

Mac-systeem slaat de verwijderde bestanden tijdelijk op in de prullenbak voordat ze permanent worden verwijderd of de prullenbak wordt geleegd. U kunt Mac Trash herstellen met behulp van de Put-Back optie.

 • Bestanden herstellen uit de Prullenbak op Mac, Open the Trash Folder en selecteer de bestanden die u wilt herstellen. Right-click op de bestanden of gebruik Control + Click die je de opties geeft.
 • Selecteer de Putback optie om de bestanden te herstellen van mac prullenbak.

Standaard is echter de tijdsperiode van het bestand in de Mac Trash folder is ongeveer 30 dagen (aanpasbaar). De bestanden die langer zijn dan 30 dagen, worden permanent verwijderd.
Ga naar het volgende gedeelte van het artikel voor meer uitleg over het herstellen van gegevens uit de lege Mac-prullenbak.

Feit: 11% van het gegevensverlies is te wijten aan menselijke fouten

Hoe Haal Ik Definitief Verwijderde Bestanden Terug?

Ja, u kunt gegevens herstellen uit een Mac-prullenbak met behulp van de Terminal. De Terminal is een opdrachtregelinterface waarmee gebruikers het legen van de mac-prullenbak ongedaan kunnen maken. 

Met dit proces kunt u echter slechts één bestand tegelijk herstellen. U moet ook de exacte bestandsnaam invoeren. Als de bestandsnaam onjuist is, kunt u het bestand niet herstellen.

Laat ons de stappen weten om permanent verwijderde bestanden te herstellen zonder software:

 • Ga naar Utilities en dubbelklik op de Terminalusing terminal to recover emptied mac trash.
 • Type “cd trash” en druk op enter
 • Volgende type mv (filename) en druk op Enter (onthoud dat de bestandsnaam exact moet zijn, inclusief de extensie)
 • Exit de Terminal en controleer of het bestand is hersteld of niet

Bonustip: Met Remo Recover kunt u gegevens uit de prullenbak herstellen, u ook retrieve disappeared desktop files on Mac.

Hoe Time Machine Backup te gebruiken om verwijderde bestanden te herstellen van Mac Trash?

U kunt ook de Time Machine Backup op Mac om de gegevens uit de lege prullenbak te herstellen. Echter, back-up van tijdmachine only works if there is an existing backup file. Zonder een back-upbestand kunt u geen gegevens herstellen uit de lege Mac-prullenbak.using time machine backup to recover data from mac trash

Desalniettemin, om situaties met gegevensverlies te voorkomen, maakt u gebruik van: “Time Machine backup” om een regelmatige back-up van belangrijke bestanden in te stellen.

Hoe een lege Mac-prullenbak te herstellen?

Om verwijderde bestanden te herstellen of verwijderde foto's op Mac Trash herstellen, hebt u de hulp nodig van geschikte Mac Recovery-software zoals Remo Mac Data Recovery-software. Klik op de downloadknop om te beginnen met het mac verwijderde bestanden terughalen   .

Remo Mac-software voor gegevensherstel is een professionele tool die de Mac-opslagsectoren kan scannen en opruimen en geleegde Mac-prullenbak ongedaan kan maken.

Het is geschikt voor macOS Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, enz. Remo Recover is een van de beste apps om gegevens van Mac te herstellen die naadloos werken. Het is ook compatibel met alle Mac-apparaten. Download nu!.

free-download-for-mac

Vrijwaring: Installeer Mac Trash Recovery-software niet op dezelfde schijf waar de verwijderde bestanden zich bevonden

Stappen om lege Mac Trash-bestanden te herstellen:

Notitie: Schakel uw systeemintegriteitsbescherming op Mac uit om de tool te installeren. Hier is hoe je het kunt doen Hoe SIP op Mac in of uit te schakelen?
Download en installeer Remo Mac-software voor gegevensherstel. Start de Remo Mac Data Recovery-software en selecteer de "Recover Files option"

 • Selecteer in het volgende scherm Recover Deleted Files keuze. Hiermee worden de volumes geladen die beschikbaar zijn op de Mac.recover mac trash files
 • Selecteer het volume en klik op de knop Next om een scan te starten.select drive while recovering files from mac trash
 • Na het scannen van de schijf toont Remo Mac Data herstel software de herstelde bestanden van geleegd prullenbak op Mac.files recovered from mac trash can
 • Selecteer de bestanden en klik op opslaan om het herstellen van gegevens uit de geleegde Mac-prullenmand te voltooien.

Snelle Notitie: Remo Mac Data herstel Gereedschap herstelt verwijderde bestanden van SD-kaart op Mac die niet beschikbaar zijn in de herstel mac prullenbak. Bovendien ondersteunt deze tool ook gegevensherstel van verschillende bestandssystemen zoals exFAT, APFS, HFS, HFS +, enz..

Conclusie

Wanneer bestanden worden verwijderd, worden ze verborgen en ontoegankelijk. Omdat de bestanden verborgen en ontoegankelijk zijn, wordt het herstel mac prullenbak voor een normale gebruiker.

Om het hele Mac-herstelproces voor afval eenvoudig te maken, is Remo Herstellen ontworpen met een eenvoudige gebruikersinterface. Zodat zelfs een beginnende gebruiker kan prullenbak herstellen mac map.

Remo Mac data recovery software is een professionele tool die de Mac-opslagsectoren kan scannen en opruimen en prullenbak van mac te herstellen.

Het kan Catalina, Mojave of High Sierra zijn, Remo Recover is een van de beste apps voor terughalen gegevens mac dat werkt naadloos samen met alle Mac OS-versies. Niet alleen dat u Remo Recover op MacBook Air, MacBook-pro's (alle versies) kunt gebruiken.

Bovendien kan een gebruiker met behulp van deze Mac-prullenbak-herstelsoftware ook zonder gedoe foto's, video's of andere digitale media van prullenbak herstellen mac.

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe herstel je verwijderde bestanden uit de prullenbak na legen?

Het is eenvoudig om bestanden uit de Prullenbak terug te zetten naar hun oorspronkelijke locatie. Dit is wat je moet doen:
·        Ga op je Mac naar Trash.
·        Kies de bestanden die u wilt herstellen.
·        Klik met de rechtermuisknop op het bestand of de map die u uit de prullenbak wilt herstellen en selecteer vervolgens Recover from Trash.
·   Gebruik de om bestanden te herstellen 'Put Back' keuze.

2. Hoe kan ik permanent verwijderde bestanden uit de Prullenbak herstellen zonder de software?

Time Machine is de eenvoudige manier omverwijderde prullenbak bestanden terughalen mac   te herstellen zonder extra software te gebruiken. Deze methode heeft één nadeel: het werkt alleen als je een Time Machine-back-up hebt van de verwijderde bestanden.
Here's how you can use Time Machine to recover permanently deleted files from your Mac's Trash:
·         Sluit uw Mac aan op de schijf waarop uw Time Machine-back-up staat.
·         Selecteer Time Machine in het menu bovenaan het scherm. Voer de Time Machine-optie in.
·         Gebruik de tijdlijn aan de rechterkant van het scherm om uw back-upversies te doorlopen. Zoek vervolgens naar de bestanden die u nodig heeft.
· Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik vervolgens op Herstellen.

3. Waar gaan verwijderde bestanden naartoe na het legen van de Prullenbak?

Wanneer je de Prullenbak van je Mac leegt met verwijderde bestanden, verwijdert het besturingssysteem alle verwijzingen naar die bestanden en maakt ze ontoegankelijk voor jou. De inhoud van de bestanden blijft daarentegen op uw harde schijf staan totdat uw Mac een ander bestand op dezelfde plek opslaat.
Dus tenzij de bestanden worden vervangen door nieuwe gegevens, gaan ze nergens heen.

About the Author: Remo Software