Herstel MAC Prullenbak

Het beste aspect van de herstel mac prullenbak is dat het u helpt de bestanden terug te krijgen die u per ongeluk hebt verwijderd. Veel gebruikers hebben echter de gewoonte om de prullenbak te legen of de bestanden permanent te verwijderen door op te tikken Command + Option + Shift + Delete die de bestanden permanent verwijdert.

Gewoonlijk zult u twee scenario’s tegenkomen wanneer u probeert bestanden van Mac leeggemaakte prullenbak herstellen mac

  • Terughalen verwijderde bestanden prullenbak Mac
  • Gegevens herstellen uit lege Mac-map met prullenbak

Feit: Jaarlijks ondervindt ongeveer 32% van de Mac-gebruikers gegevensverlies.

Voorzichtigheid: Stop met het gebruik van uw computer totdat u gegevens uit de Mac-prullenbak hebt hersteld

Prullenbak Herstellen MAC

Wanneer u een bestand verwijdert, slaat Mac OS de bestanden tijdelijk op in de prullenbak voordat ze definitief worden verwijderd. U kunt de verwijderde bestanden uit mac prullenbak terughalen te herstellen met de optie Terugzetten

Om de prullenbak herstellen mac, opent u de prullenbak en selecteert u de bestanden die u wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op de bestanden of gebruik control + click wat je de opties geeft.

Selecteer Put back optie om de mac uit prullenbak verwijderde bestanden terughalen.

Standaard is de tijdsperiode van het bestand in de Mac-prullenbak echter 30 dagen (aanpasbaar), meer dan 30 dagen wordt het herstel mac prullenbak. Niet alleen zijn veel gebruikers gewend om te gebruiken“Command + Shift + Delete” die de Mac-prullenbak leegt.

In deze situatie zijn de bestanden niet langer beschikbaar in de prullenbak of zijn ze nergens op de Mac zichtbaar. Om bestanden leeggemaakte prullenbak terughalen Mac, hebt u de hulp nodig van geschikte Mac Trash-herstelsoftware zoals Remo Mac Data Recovery-software. Klik op de downloadknop om te beginnen met prullenbak herstellen mac.

free-download-for-mac

Voor meer uitleg over het uit prullenbak verwijderde bestanden terughalen Mac, ga naar het volgende gedeelte van het artikel.

Disclaimer: Installeer Mac Trash Recovery-software niet op dezelfde schijf waar de verwijderde bestanden vroeger waren

Feit: 11% van het gegevensverlies wordt veroorzaakt door menselijke fouten

Herstel MAC Prullenbak

Om terughalen prullenbak herstellen Mac downloadt en installeert u Remo Mac-gegevensherstelsoftware. Start de Remo Mac Data Recovery-software en selecteer de optie “Recover Files option

  • Selecteer in het volgende scherm de optie Verwijderde bestanden herstellen. Hiermee worden de beschikbare volumes op de Mac geladen.recover mac trash files
  • Selecteer het volume en klik op de knop Volgende om een scan te starten.select drive while recovering files from mac trash
  • Na het scannen van de schijf toont Remo Mac Data herstel software de herstelde bestanden van geleegd prullenbak op Mac.files recovered from mac trash can
  • Selecteer de bestanden en klik op opslaan om het herstellen van gegevens uit de geleegde Mac-prullenmand te voltooien.

Snelle Notitie: Remo Mac Data herstel Gereedschap herstelt verwijderde bestanden van SD-kaart op Mac die niet beschikbaar zijn in de herstel mac prullenbak. Bovendien ondersteunt deze tool ook gegevensherstel van verschillende bestandssystemen zoals exFAT, APFS, HFS, HFS +, enz..

Hoe kan ik permanent verwijderde bestanden uit prullenbak herstellen Mac zonder de software?

Ja, u kunt uit prullenbak verwijderde bestanden terughalen Mac met behulp van de terminal. Terminal is een opdrachtregelinterface waarmee gebruikers het legen van de prullenbak van mac te herstellen maken.

Ga naar hulpprogramma’s en dubbelklik op de terminalusing terminal to recover emptied mac trash

Typ “cd trash” en druk op enter

Typ vervolgens mv (bestandsnaam) en druk op enter (onthoud dat de bestandsnaam exact moet zijn inclusief de extensie)

Verlaat de terminal en controleer of het bestand is hersteld of niet.

Met dit proces kunt u echter slechts één bestand tegelijk herstellen. Dat niet alleen, u moet ook de exacte bestandsnaam invoeren. Als de bestandsnaam verkeerd is, kunt u het herstel mac prullenbak.

Bonustip: Met Remo Recover kunt u niet alleen gegevens uit de prullenbak herstellen, maar ook bestanden ophalen die van het bureaublad op Mac zijn verdwenen.

Time Machine Backup

U kunt ook de back-uptoepassing Time Machine gebruiken om de gegevens van geleegd afval te herstellen. Time machine back-up werkt echter alleen als er een bestaand back-upbestand is. Zonder een back-upbestand kunt u geen prullenbak herstellen Mac.
using time machine backup to recover data from mac trash

Desalniettemin wordt geadviseerd gebruik te maken van Time Machine-back-up en regelmatig back-upbestanden in te stellen, zodat u situaties met gegevensverlies kunt voorkomen.

Conclusie

Wanneer bestanden worden verwijderd, worden ze verborgen en ontoegankelijk. Omdat de bestanden verborgen en ontoegankelijk zijn, wordt het herstel mac prullenbak voor een normale gebruiker.

Om het hele Mac-herstelproces voor afval eenvoudig te maken, is Remo Herstellen ontworpen met een eenvoudige gebruikersinterface. Zodat zelfs een beginnende gebruiker kan prullenbak herstellen mac map.

Remo Mac data recovery software is een professionele tool die de Mac-opslagsectoren kan scannen en opruimen en prullenbak van mac te herstellen.

Het kan Catalina, Mojave of High Sierra zijn, Remo Recover is een van de beste apps voor terughalen gegevens mac dat werkt naadloos samen met alle Mac OS-versies. Niet alleen dat u Remo Recover op MacBook Air, MacBook-pro’s (alle versies) kunt gebruiken.

Bovendien kan een gebruiker met behulp van deze Mac-prullenbak-herstelsoftware ook zonder gedoe foto’s, video’s of andere digitale media van prullenbak herstellen mac.

Herstel MAC Prullenbak was last modified: juni 18th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*