Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

MacBook Gegevens Terughalen

Vergeet niet toen Apple in 2018 een massale terugroepactie op MacBook Pro’s uitbracht. Apple heeft duidelijk verklaard dat er problemen zijn die kunnen leiden tot data verlies of schijfstoring op 13-inch MacBook-professionals. Dat maakte duidelijk dat zelfs de beruchte MacBooks niet bestand zijn tegen gegevensverlies.

Afgezien van de technische causaliteit zijn er veel dagelijkse scenario’s, zoals onbedoelde verwijdering of niet-gemonteerd volume of onleesbare opslagschijf, die ook belangrijke redenen zijn voor gegevensverlies.

Gelukkig is het herstellen van gegevens van een MacBook vrij eenvoudig met de juiste set hulpmiddelen en informatie. Gecompileerd met instructies en het juiste hulpmiddel om dit artikel te gebruiken, biedt u volledige richtlijnen over hoe macbook gegevens herstellen, dus raadpleeg de latere secties van dit artikel.

“Ken jij dat Apple de 15-inch MacBook heeft teruggeroepen die tussen 2015 en 2017 wordt verkocht voor het probleem van oververhitting van de batterij en de meeste luchtvaartmaatschappijen hebben zelfs een verbod op dit MacBook-model afgegeven.”

Hoe kan ik gegevens van een MacBook herstellen?

“Hoe kunt u gegevens herstellen nadat deze van een Mac-computer zijn verwijderd?”

In dit gedeelte wordt duidelijk uitgelegd wat er gebeurt wanneer gegevens worden verwijderd of de harde schijf beschadigd raakt. Ga verder voor een beter begrip van MacBook-gegevensherstel.

Wanneer ze permanent worden verwijderd, worden de bestanden niet volledig van de MacBook gewist. In plaats daarvan wordt de ruimte die door deze bestanden wordt ingenomen gemarkeerd als gratis en klaar om te worden overschreven. In het geval van een MacBook-harde schijf, blijft de schade of corruptie meestal beperkt tot het bestandssysteem van de schijf en blijven de gegevens die op de schijf zijn opgeslagen intact.

Afgezien van fysieke schade, kunnen andere besturingssysteemgerelateerde fouten worden opgelost en kunnen gegevens gemakkelijk worden hersteld van de MacBook-harde schijf. Voor maximale herstelefficiëntie wordt het aanbevolen om de harde schijf ongebruikt te laten totdat u gegevensherstel uitvoert van MacBook.

Om gegevens van een Mac-harde schijf te herstellen, hebt u echter een MacBook-software voor gegevensherstel nodig. Een software voor gegevensherstel fungeert als een interface voor interactie met alle ontoegankelijke gegevens op de opslagschijf, zelfs na de crisis van gegevensverlies. Met veel tools die beschikbaar zijn, kiest u de juiste Mac data herstel software kan een lastig proces zijn. Remo herstellen Mac is de professioneel vertrouwde tool om gegevens van Mac-computers terug te krijgen. De instructies voor het veilig herstellen van gegevens van MacBook worden uitgelegd in de volgende sectie.

free-download-for-mac

Stappen om gegevens van MacBook te herstellen

Let op: download of installeer de Remo herstellen Mac niet op dezelfde schijf die u probeert te herstellen. Als u dit doet, worden de herstelbare gegevens gewist en gaat de MacBook-gegevens permanent verloren.

 • Download en installeer Remo herstellen voor Mac en volg de onderstaande stappen
 • kiezen Recover Volumes/ Drives(U kunt deze editie gebruiken om gegevens te herstellen van ernstige situaties van gegevensverlies)
 • Op het volgende scherm ziet u Volume Recovery and Formatted/ Reformatted Recovery.
 • Selecteer Volumeterugwinning en klik op Next In het volgende scherm ziet u de opslagstations die beschikbaar zijn op uw MacBook
 • Selecteer de opslagschijf die u moet herstellen en klik op de knop Volgende
 • Na het scannen van het opslagstation kunt u de beschikbare volumes op het opslagstation zien, selecteer het volume en klik op volgende
 • In deze fase biedt het MacBook-hulpprogramma voor gegevensherstel twee scanopties
  • Standard scan 
  • Advanced scan
 • Kies een van de twee volgens de vereiste.
 • In het volgende venster vraagt de software u om het bestandstype te markeren dat u wilt herstellen. Als u niet zeker weet hoe u het bestandstype toevoegt, klikt u op Mark Alloptie en klik op volgende

Notitie: Het is verplicht om het bestandstype te markeren

 • Wacht tot het scannen is voltooid. De herstelde bestanden worden weergegeven in het voorbeeldvenster. Klik gewoon op de knop Opslaan om het gegevensherstel van de MacBook Pro te voltooien.

U kunt dit proces gebruiken om gegevens van de MacBook Air, MacBook Pro en gewone MacBooks te herstellen. Hoewel alle nieuwste MacBooks-modellen SSD’s gebruiken, kunt u deze tool nog steeds gebruiken om gegevens te herstellen van MacBook SSD’s.

5 redenen waarom Remo een vertrouwde MacBook Pro Recovery-software is

 • Ontworpen met een minimalistische en zelfverklarende gebruikersinterface Remo MacBook data recovery software maakt een perfecte DIY data recovery software.
 • Voorzien van gratis updates wordt Remo up-to-date gehouden om alle nieuwste versies te ondersteunen, waaronder Catalina, Mojave en High Sierra, met ondersteuning voor APFS, HFS +, HFSX, enz.
 • Geïntegreerd met fotohersteleditie Remo herstellen Mac kan meer dan 300 digitale media-indelingen identificeren en herstellen. Dit is een perfecte keuze om foto’s van MacBook te herstellen.
 • Met behulp van de optie Herstelsessie opslaan kunt u de herstelsessie naar eigen inzicht pauzeren, opslaan en hervatten.
 • Een team van hoogopgeleide professionals op het gebied van technische ondersteuning staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het herstellen van gegevens uit zeer gecompliceerde gegevensverlies-scenario’s.

Nu dat je duidelijk bent hoe macbook gegevens terughalen verderop in dit artikel vindt u informatie over scenario’s waarbij gegevensverlies kan optreden

Enkele frequente MacBook-gegevensverliesscenario’s

Niet-gemonteerd opslagstation of volume: Ontkoppelen Harde schijf treedt op wanneer de MacO’s het bestandssysteem van de opslagstation niet herkennen. Dit gebeurt meestal tijdens abrupt stroomverlies of het onderbreken van gegevensschrijfprocessen.

Eenvoudig geformatteerde harde schijf: Dit is een vrij vaak scenario waarbij de gebruiker het bestandssysteem van de schijf wil wijzigen om het bruikbaar te maken op de Mac, maar uiteindelijk de schijf zal wissen met behulp van het schijfhulpprogramma. Zelfs in de scenario’s kunt u met succes macbook gegevens terughalen opslag schijven.

Abrupte stroomuitval: Abrupt stroomverlies veroorzaakt onderbreking van lopende processen op de Mac-opslagschijf resulterend in beschadigde of ontkoppelde schijf of volume.

Per ongeluk verwijderen: Dit zou de meest clichésituatie moeten zijn waarmee elke gebruiker in zijn of haar leven wordt geconfronteerd

Prullenbak verwijderen of permanent verwijderen: Veel gebruikers hebben de gewoonte om het bestand permanent te verwijderen door Option + command + delete toetsen ingedrukt te houden of de prullenbak direct na het verwijderen van het bestand te wissen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie