Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

MacOS Sierra Verborgen Kenmerken

Dit gids naar macOS Sierra verborgen kenmerken, trucs en tips zal uw Apple-software-ervaring verbeteren.

Niet alles over Sierra werd onthuld tijdens de WWDC-keynote toen Apple iOS lanceerde. De schoonheid was verborgen met het besturingssysteem. Of je nu een professionele gebruiker of een beginneling bent, hier zijn enkele van de verborgen functies die je blij zullen maken wanneer je update naar macOS Sierra.

MacOS Sierra verborgen kenmerken waar je niets vanaf wist

# Siri-bediening

Tijdens de keynote heeft Apple zojuist onthuld wat Siri op iOS kan doen. Maar Siri kan ook enkele andere opdrachten uitvoeren die rechtstreeks van invloed zijn op Mac-hardware.

Net als op iOS kun je Siri opdracht geven om je scherm donkerder of helderder te maken. U kunt ook aangeven dat u Wi-Fi moet in- en uitschakelen, de Mac-machine in de slaapstand moet zetten, systeembesturing moet uitvoeren en de schermbeveiliging moet starten. Niet alleen dit, Siri heeft ook toegang tot systeeminformatie. Zoals snelheid van de processor, het serienummer van de Mac, hoeveel vrij geheugen en ruimte er nog over is op de schijven, etc.

# Extra bewerkingstools in foto’s

In de Foto’s-app kun je twee bewerkingstools zien: Brilliance en Markup. Wanneer u een foto bewerkt, kunt u de schuifregelaar Brilliance gebruiken die te vinden is onder de sectie Licht in het menu Aanpassen. Deze functie maakt donkere gebieden lichter en haalt hoogtepunten naar voren om verborgen details te onthullen en uw foto er rijker en levendiger uit te laten zien. Met andere woorden, we kunnen zeggen dat dit de aanpassingen van Hoogtepunten, Schaduwen, Helderheid en Contrast effectief combineert.

Om de Markup-tool te gebruiken, klikt u op de knop met drie stippen onder aan de kolom met bewerkingshulpmiddelen. Welnu, deze tool wordt gebruikt om tekst, pijlen, lijnen en andere bewerkingen van annotaties aan uw afbeeldingen toe te voegen.

# Bespaar schijfruimte met geoptimaliseerde opslag

Zelfs nadat Apple enorm veel geld heeft betaald, is het notoir krap geweest bij het bieden van opslagruimte. De meeste Macs hebben relatief kleine SSD’s. Maar nu kunt u met macOS Sierra wat ruimte vrijmaken. Ga hiervoor naar Systeemvoorkeuren> iCloud en klik op Opties naast iCloud Drive. Vink Optimaliseer Mac-opslag aan.

De bestanden die u niet vaak gebruikt, worden alleen naar iCloud geüpload en van uw computer verwijderd. U kunt voelen dat de bestanden nog steeds op uw computer staan, maar u moet ze downloaden van iCloud voordat u ze kunt openen.

Geoptimaliseerde opslag is geïntegreerd met Time Machine, dus uw laatste back-up heeft een kopie van alle bestanden, zelfs de bestanden die alleen in iCloud zijn opgeslagen.

“Als u een Mac-gebruiker bent en per ongeluk formatteer SSD schijf, dan kunt u gebruik maken van betrouwbare Mac-software voor gegevensherstel en alle verloren bestanden en gegevens herstellen.”

# Terugkeer van RAID assistent

In OS X El Capitan heeft Apple RAID-ondersteuning verwijderd in Schijfhulpprogramma’s. Maar het keert terug in macOS Sierra. Navigeer naar Schijfhulpprogramma en onder het menu Bestand vindt u onderaan een bekende regel voor RAID-assistent. Hiermee kunt u een gestreepte (RAID 0) -array voor snelheid of een gespiegelde (RAID 1) -array voor gegevensredundantie maken.

# Nieuwe en snellere Safari

Sierra komt met een gloednieuwe Safari 10-browser voor internet. De belangrijkste wijziging aan Safari zijn verbeteringen aan de gesplitste weergave. Als u door Safari bladert in de modus Volledig scherm, hoeft u alleen maar een nieuw venster te openen om de gesplitste weergave te activeren. Hierdoor wordt Safari automatisch overgeschakeld naar Split View.

En volgens Apple is Safari in Sierra 80% sneller als het gaat om JavaScript-prestaties dan Chrome.

# Rijk URL voorvertoning in berichten

Een van de belangrijkste verbeteringen voor de berichten is de toevoeging van uitgebreide URL-voorbeelden. Wanneer u een bericht verzendt of ontvangt dat een URL bevat, laadt Berichten de naam van de pagina waarnaar u verwijst en geeft deze op een aantrekkelijke manier weer. En het is vriendelijker dan een kale URL!

# APFS baant zich een weg in Sierra

Het langverwachte Apple-bestandssysteem is eindelijk naar Sierra gekomen. Sinds 1985 gebruikt Apple een variant van HFS, of Hierarchical File System. Maar Apple wilde zijn eigen systeem, dus het bedrijf heeft APFS vanaf de basis opgebouwd, en het wordt geleverd met een aantal functies. Om te beginnen hebben gebruikers ingebouwde codering, maar het systeem wordt ook geleverd met nauwkeurige tijdstempels. Het nieuwe systeem biedt niet alleen ondersteuning voor Mac OS, maar ook voor iOS, wat betekent dat je het ook op iPhone en Apple Watch zult vinden.

“Als je hebt bijgewerkt naar macOS Sierra en op zoek bent naar herstel gegevens van geformatteerde schijf, dan kunt u gebruik maken van Remo Software die het hele herstelproces in eenvoudige en eenvoudige stappen uitvoert.”

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie