Manieren om Outlook Prestaties Verbeteren

We weten dat MS Outlook een e-mailclient is die door zowel particulieren als zakenmensen over de hele wereld wordt gebruikt. Deze geavanceerde e-mailclienttoepassing heeft een verscheidenheid aan functies die de meeste mensen niet gebruiken of nodig hebben in hun dagelijkse activiteiten. Deze extra functies kunnen uw Outlook-toepassing echter vertragen en instabiel maken en kunnen de gebruiker in een ernstig probleem brengen en zelfs uw stressniveau verhogen. Met dit probleem van Outlook in gedachten, worden hier enkele eenvoudige stappen besproken die ervoor kunnen zorgen dat uw MS Outlook soepel blijft werken en hoe Outlook prestaties verbeteren tot op zekere hoogte.

Houd Outlook PST-bestand op een redelijke grootte

In Outlook 2003 en 2007 kunt u PST-bestanden in nieuwe stijl maken, omdat er geen maximale grootte van 2 GB is zoals in de oudere versie. Voor de beste prestaties raad ik u echter aan om de PST-bestandsgrootte klein te houden en niet boven de 1 GB te laten komen.

Voer deze stappen uit om de PST-bestandsgrootte klein te houden

  • Gebruik meerdere PST’s
  • Houd bijlage buiten de PST
  • Bewaar volledige e-mailberichten buiten Outlook

Invoegtoepassingen uitschakelen die niet nodig zijn

Het inschakelen van onnodige invoegtoepassingen kan de prestaties van MS Outlook vertragen. Controleer daarom of u onnodige invoegtoepassingen hebt geïnstalleerd en schakel deze eventueel uit.

Comprimeer uw PST-bestand

Ook al heb je meerdere PST-bestanden gebruikt en grotere e-mailbijlagen verwijderd, je moet het PST-bestand comprimeren waardoor de grootte van het PST-bestand tot op zekere hoogte wordt verkleind. Volg de onderstaande stappen om het te doen.

Ga naar “File” menu, selecteer “Data File Management”, onder dat kies “Personal Folders” en klik op de “Settings” knop. Klik “Compact Now”.

RSS-feeds uitschakelen in Outlook

  • Open “Tools->Options->Other->Advanced Options
  • Haal het vinkje weg “Sync RSS Feeds to the Common Feed List

Zoek naar updates

Stel dat de MS Outlook-toepassingsversie die op uw systeem is geïnstalleerd verouderd is, dan is het bedoeld om de prestaties te vertragen. Blijf daarom uw Outlook-toepassing updaten, klik hiervoor op “Start,” “All Programs” en “Windows Update.” klik op “Check for updates” en installeer alle beschikbare Office-updates om uw toepassing up-to-date te houden.

Door de bovengenoemde stappen te volgen, kan men verhoging Outlook prestaties en kan de applicatie soepel bedienen. Outlook PST-bestand kan echter heel gemakkelijk beschadigd raken door virus- en malware-aanvallen en andere redenen omvatten het delen van PST-bestanden via internet, het onjuist afsluiten van de Outlook-toepassing enz. Deze corruptie van het PST-bestand zal ook de prestaties van uw Outlook-toepassing vertragen en leidt tot gegevensverlies . Gebruik in dit geval efficient Remo reparatie Outlook PST tool die veilig PST-bestanden kan repareren en verloren Outlook-contacten, e-mails, notities, RSS-feeds, agenda-items enz. op een eenvoudige manier kan herstellen.

Manieren om Outlook Prestaties Verbeteren was last modified: augustus 27th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*