Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

MOV Bestand heeft Geen Video

Hallo, ik heb een aantal van mijn oude video’s overgezet van mijn Mac-computer en de video wordt slechts één seconde afgespeeld en later wordt alleen de audio afgespeeld. Dit zijn enkele van de belangrijkste video’s van mij en ik had ze lange tijd bewaard. Mijn MOV bestand heeft geen video, vertel me alsjeblieft hoe ik dit kan oplossen. Alle hulp zou echt op prijs worden gesteld” – Een gebruiker op Quora

MOV is een videobestandsformaat dat is ontwikkeld door Apple Inc. en compatibel is met zowel Windows als macOS. Met technologie zijn ook videobestandsformaten in ontwikkeling. Hier, in de situatie van deze Quora-gebruiker, wordt het vermeld als een “oude video”. als de MOV-video erg oud is en als de gebruiker een recent bijgewerkte QuickTime-mediaspeler gebruikt, is de kans dat het MOV-bestand geen videofout vertoont of het MOV-bestand hapert tijdens het afspelen altijd groot. Dit probleem kan echter efficiënt worden opgelost met behulp van een paar methoden zonder eraan te werken. Lees dit informatieve artikel tot het einde om te weten hoe u permanent kunt reparatie MOV bestand heeft geen video.

Waarom speelt mijn MOV-bestand alleen audio af?

  • De incompatibele codec van het MOV-videobestand
  • Incompatibele mediaspeler die wordt gebruikt om de MOV-video af te spelen
  • Door corruptie in de videogegevens kan het systeem alleen het audiobestand lezen

Dit zijn de 3 belangrijkste redenen waarom uw MOV-videobestand alleen audio afspeelt. Laten we eens kijken hoe u deze problemen kunt oplossen, zodat u uw MOV-videobestand afspeelbaar en corruptievrij kunt maken.

Hoe incompatibele codec van MOV-video te repareren?

Ongeacht welke mediaspeler je hebt gebruikt om je MOV-videobestand af te spelen, het codec-pakket is iets dat hetzelfde blijft. Het codec-pakket dat wordt gebruikt om het MOV-videobestand soepel af te spelen, staat bekend als MPEG-4. Controleer of uw mediaspeler MPEG-4 codec-video’s ondersteunt. Ga na het verifiëren naar Google en zoek naar MPEG-4 codec pack download. Zorg ervoor dat u alleen downloadt van gereputeerde websites. De meeste verdachte of spam-achtige websites hebben codec-packs die zijn gevuld met bloatware, dus verifieer voordat u doorgaat met het installatieproces.

Mediaspeler niet compatibel om MOV-video’s af te spelen

Incompatibele mediaspelers betekenen niet dat u de verkeerde mediaspeler gebruikt, maar het kan ook betekenen dat uw mediaspeler mogelijk verouderd is. Zelfs als u de QuickTime-speler gebruikt, de bovenliggende mediaspeler voor MOV, kunt u nog steeds MOV tegenkomen zonder videoprobleem. Door de mediaspelers bij te werken, kunnen dergelijke problemen meestal worden opgelost. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u uw QuickTime-mediaspeler kunt bijwerken.

Stap 1: Open QuickTime Media Player en ga naar Edit > Preferences > QuickTime Preferences.

Stap 2: Klik op de Update knop en wacht tot de speler is bijgewerkt.

Stap 3: Start de QuickTime-mediaspeler opnieuw en controleer of uw MOV-video nog steeds alleen audio afspeelt.

Het updaten van de speler had het MOV geen videoprobleem moeten oplossen. Als de video echter nog steeds niet kan worden afgespeeld. Lees de laatste en meest effectieve methode en weet hoe repareren MOV bestand heeft geen video.

Corruptie in MOV-video repareren om MOV Geen videoprobleem op te lossen

Als uw MOV-videobestand beschadigd is, zal het niet effectief zijn om het te repareren met behulp van gratis methoden of tijdelijke oplossingen. Gebruikmaken van een professional MOV video reparatie tool is de meest aan te raden oplossing. Hier is zo’n tool genaamd Remo Repair MOV. Deze reparatietool staat bij gebruikers en professionals bekend als een robuust maar eenvoudig hulpprogramma. Remo Repair MOV scheidt de audio- en videogegevens van het corrupte videobestand en repareert het.

review of a customer who is happy with the Remo video repair tool.

Een van de belangrijkste voordelen van Remo Repair MOV is dat deze tool de referentie neemt van een gezond MOV-videobestand (u moet een gezond videobestand opgeven). Zelfs de meest beginnende computergebruiker kan gebruik maken van deze MOV-reparatietool en hun beschadigde MOV-video’s repareren. De zelfverklarende interface en de module met 3 klikken om te repareren houden het proces heel eenvoudig en snel. Zodra de MOV-video is hersteld, kunt u ook gratis een voorbeeld van de video bekijken om de kwaliteit van de video en het reparatieproces te controleren.

Download nu de Remo Repair MOV-tool en volg de onderstaande stappen om uw MOV snel zonder video te repareren.

click here to download MOV repair tool and fix MOV no video issues on Windows computer click here to download MOV repair tool and fix MOV no video issues on a Mac computer

Stap 1: Klik op Healthy File en blader naar een gezonde MOV-video om als referentie-MOV-videobestand te selecteren.

Stap 2: Klik op Corrupted File en blader naar het MOV geen videobestand en klik vervolgens op Repair.

Stap 3: Wacht tot de video is gerepareerd en klik vervolgens op Voorbeeld zodra de video is gerepareerd.

Nadat u de kwaliteit heeft gecontroleerd, klikt u op Save om door te gaan met het opslaan van bestanden. Daarom moet uw MOV geen videoprobleem nu zijn opgelost.

Gevolgtrekking:

U moet nu de redenen hebben begrepen die ertoe leiden dat MOV geen video bevat en dergelijke situaties in de toekomst voorkomen door uw mediaspeler en codecs up-to-date te houden. Als u vragen heeft met betrekking tot de Remo Repair MOV-tool, neem dan gerust contact op met het technische ondersteuningsteam van Remo Software.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie