Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Nieuwe Beeldcompressie Jpeg XS

Introductie van de toekomst van afbeeldingsbestandsindelingen – Jpeg XS

Afbeeldingsbron: engadget

De wereld verandert elke dag met de technologie die sterker wordt en vooruitgaat, wat ons de volgende vraag stelt. Technologieën zoals Virtual Reality en Augmented Reality beweerden ooit dat de technologie van morgen nu overal in het dagelijks leven wordt gebruikt, van computers tot medisch onderzoek. Nieuwe beeldcompressie Jpeg XS, technologie die de virtual reality-ervaring van gebruikers zal verbeteren.

Wat is Jpeg XS?

Jpeg-Joint Photographic Experts Group is een compressietechniek die wordt gebruikt door een aantal afbeeldingsbestandsindelingen. Jpeg is het meest gebruikte bestandsformaat door digitale camera’s en de meeste apparaten voor het vastleggen van afbeeldingen. Het is het meest gebruikte formaat om afbeeldingen op te slaan en over te zetten via internet en opslagapparaten.

Jpeg XS is de nieuwe standaard voor beeldcompressie door de Joint Photographic Experts Group. Het primaire doel van Jpeg XS is om het bestand te streamen in plaats van ze op te slaan op apparaten zoals smartphones of laptops met geheugenbeperkingen. Daarom, in plaats van het op een apparaat op te slaan om uiteindelijk verloren te gaan en moeite te hebben om verloren foto’s te herstellen, is het beter om over internet te streamen en Jpeg XS is hier om dat werk te doen.

De nieuw ontwikkelde standaard voor beeldcompressie gebruikt zeer weinig energie tijdens beeldcompressie. Daarom zullen gecomprimeerde Jpeg XS-video’s en Jpeg XS-afbeeldingen een betere kwaliteit hebben in vergelijking met die van bestaande Jpeg-afbeeldingen en Jpeg-video’s. Het vergemakkelijkt ook het proces van het verzenden van foto’s van hoge kwaliteit met een lage latentie via breedbandnetwerken zoals 5G.

Het verschil tussen Jpeg en Jpeg XS?

Het is belangrijk op te merken dat Jpeg XS geen formaat is dat is ontwikkeld om Jpeg te vervangen, maar dat het is ontwikkeld voor compressie van afbeeldingen of video’s om een lage latentie te leveren. Hieronder volgen enkele verschillen tussen Jpeg en Jpeg XS:

  • We weten allemaal dat Jpeg een standaard compressietechnologie is die wordt gebruikt bij het opslaan van afbeeldingen, terwijl Jpeg XS een efficiëntere compressietechnologie is die wordt gebruikt bij het streamen van foto’s of video’s via een Wi-Fi- of 5G-netwerk.
  • Jpeg-compressiestandaard is een compressie met verlies waarbij de kwaliteit van de afbeelding wordt verminderd. Aan de andere kant zou Jpeg XS geen visueel verlies hebben aan het gecomprimeerde beeld.
  • Jpeg-afbeeldingen worden gecomprimeerd met een factor 10, terwijl Jpeg XS-afbeeldingen worden gecomprimeerd met een factor 6.
  • De gecomprimeerde Jpeg XS-afbeeldingen en Jpeg XS-video’s blijken van hoge kwaliteit te zijn in vergelijking met die van gecomprimeerde Jpeg-afbeeldingen en Jpeg-video’s.

Jpeg XS Toepassingen:

Zoals eerder vermeld, zal dit nieuwe formaat een impact hebben op bestaande technologieën zoals virtual reality, augmented reality en meer. Hieronder volgen enkele van de toepassingen van Jpeg XS:

  • Virtuele realiteit:Sommige gebruikers die een VR-bril gebruiken, kunnen misselijk worden vanwege de vertraging in beweging en de niet te onderscheiden reactie op die beweging. Met de komst van Jpeg XS zullen gebruikers een betere VR-ervaring hebben.
  • Drone camera’s:Het belangrijkste doel van Jpeg XS is om een lage latentie te bieden, in het geval van een drone-camera zal het beeld dat wordt gezien door de drone-camera en de gebruiker die de drone op de grond bedient hetzelfde zijn. De foto’s die met een drone zijn gemaakt, zijn van hoge kwaliteit en ze moeten zorgvuldig worden behandeld om te voorkomen dat ze worden verwijderd of ontbreken als gevolg van scenario’s voor gegevensverlies. In het geval van gegevensverlies moet u overwegen om software voor gegevensherstel te gebruiken verwijderde foto’s herstellen of video’s van SD-kaart.
  • Zelfrijdende auto’s:In dit geval zal de implementatie van de Jpeg XS het gevaar voor mensen in zelfrijdende auto’s verminderen, waar opnieuw de latentiesnelheid van de video wordt geoptimaliseerd door Jpeg XS, wat resulteert in een langere reactietijd op de video.
  • Draadloze verbinding tussen apparaten:Jpeg XS vermindert ook de tijd voor het delen van het scherm tussen verschillende apparaten zoals tv-monitoren, projectoren.
  • Video bewerking:Een andere toepassing van Jpeg XS is dat het een open source is en het is het universele HDR-coderingsformaat dat kan worden gebruikt zonder transcodering. Het zou een groot aantal video-apparaten overnemen en Society of Motion Picture and Television Engineers-SMPTE heeft overwogen om Jpeg XS te gebruiken voor professionele videobewerking.

Het is duidelijk dat de nieuwe Jpeg XS een grote speler zal worden in consumentenelektronica. Om dit te kunnen gebruiken, moet de gebruiker beschikken over apparaten van de volgende generatie. In het geval van software zei het dat een software-update allemaal nodig is om Jpeg XS te gebruiken. Zet je schrap om getuige te zijn van de veranderingen die Jpeg XS de komende dagen gaat opleveren.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie