Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Nieuwe Kenmerken in Photoshop CC 2017 Vrijlating

De nieuwe update van Photoshop is gearriveerd met enkele zeer interessante functies. Sinds de release vorige maand, was dit een kwestie van discussie tussen vele fotografen en ontwerpers. De nieuwe dingen in Photoshop 2017 hebben wat meer toegevoegd aan de creativiteit van de artiesten. Veel van de nieuwe functies van Photoshop hebben de nadruk gelegd op de toegankelijkheid van gebruikers.

Laten we eens kijken naar deze interessante functies voor een nieuwe release in de Photoshop CC 2017-update. Hieronder staan enkele van de zeer interessante toevoegingen in Photoshop. Vanaf het allereerste begin van de applicatie zult u de opgewaardeerde functies realiseren. Nu zullen we zonder verdere vertraging nieuwe dingen leren in Photoshop 2017.

Het Adobe Stock

Met deze functie kunt u creatiever zijn met alle nieuwe sjablonen. Er zijn veel voorinstellingen en pagina’s die beschikbaar zijn aan het begin van de toepassing. Dit geeft een extra smaak aan uw Photoshop-ervaring. U hoeft niet te beginnen met het maken van een leeg document.

Wanneer u begint met het maken van een document in Photoshop, kunt u beginnen met het maken van een document met een sjabloon van Adobe-voorraad. Deze aandelen hebben zoveel attributen dat ze een aantal zeer goede illustraties maken om uw document te maken.

Afgezien van de sjablonen, kunt u veel presets gebruiken voor het maken van documenten. U kunt ook uw eigen preset gebruiken en eraan werken. Deze preset kan ook worden opgeslagen. U kunt dus uw eigen voorinstelling opslaan en deze later gebruiken voor andere documenten.

Photoshop Zoeken

Photoshop is uitgerust met de nieuwe zoekbalk waarmee u in de toepassing kunt zoeken. De zoekfunctie kan altijd worden gebruikt vanaf het starten van de applicatie. U kunt een term zoeken op de tabbladen Photoshop, Learn of Stock.

Hiermee kan een gebruiker zoeken in de Help-documenten, de Photoshop-documenten en ook in aandelen. Het kan allemaal worden gedaan met slechts één dialoogvenster, de zoekbalk. U kunt ook de zoekfunctie gebruiken met een of meer geopende documenten.

Om te gaan zoeken;

Ga naar “Bewerken> Zoeken

Of gebruik “CTRL + F

Of klik op het zoekpictogram – Rechterkant van de optiebalk.

Het Face-Aware Liquefy

Face aware liquefy-functie is verbeterd om creatiever te worden gebruikt op de gezichtsfoto’s. Deze functie kan nu op de ogen worden gebruikt. U kunt de liquefy-functie afzonderlijk op één oog gebruiken of gezamenlijk met sync naar het andere oog in de afbeelding.

Om deze functie te gebruiken, gaat u naar het koppelingspictogram dat op de werkbalk verschijnt. Dit zal helpen bij het samen vergrendelen van de twee ogen. Door dit te doen, kunt u de symmetrische effecten in uw ogen toepassen.

Verbeterde maskering van werkruimte

U kunt uw werkruimte maskeren met de optie Selecteren en maskeren. Dit is uitgerust met de nieuwe uitbreidingen zoals Lasso-tool en andere;

De lasso-tool die u eerder hebt gebruikt, is toegevoegd aan de werkruimte. Dit zal de snelheid van uw operatie verbeteren. Er zijn andere verbeteringen aan de werkervaring.

U kunt een verfijnd voorbeeld van hoge kwaliteit zien met de muis naar beneden. Er is echter een voorbeeld met een lage resolutie beschikbaar als optie voor snellere uitvoering.

Nieuwe SVG-lettertypen

Photoshop ondersteunt de SVG-lettertypen en wordt geleverd met het kleurenconcept. Dit helpt bij het geven van verschillende creatieve ontwerpen aan de glyph.

Volg de instructies om de SVG-lettertypen te gebruiken;

Maak een alinea of een punt naar tekst laten.

Stel het lettertype in op SVG-lettertype.

Typ met een toetsenbord. Als u van plan bent om specifieke glyph te gebruiken, gaat u naar het glyph-paneel

Selecteer Windows> Glyphs

Compatibiliteit met Adobe Experience Design CC

Het is nu gemakkelijk om de Photoshop CC-items naar u toe te brengen, nieuwe Adobe Experience Design CC (preview). Het is een geïntegreerde tool om alle elementen te brengen die ontwerp en prototype van gebruikerservaring creëren voor web- en mobiele apps.

Afgezien van enkele elementen, zullen alle elementen in de Adobe XD-ontwerpomgeving werken.

Dit zijn enkele van de meest interessante updates van Adobe Photoshop voor de nieuwe versie van Photoshop CC2017.

Met zijn compatibiliteit en verbeterde gebruikerservaring is de nieuwe Photoshop alles wat u zou willen hebben voor het maken van een interactieve interface. Als u het in een oud systeem gebruikte, hebt u mogelijk foutmeldingen in de computer gezien. Lees, als u op zoek bent naar Reparatie photoshop scratch disk fout.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie