Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

NTFS Partitie Terughalen Mac

De meeste Mac-gebruikers gebruiken NTFS-schijven als externe schijven in plaats van als interne Mac-schijven. Zoals altijd zullen externe schijven worden aangesloten op verschillende computers en vaak worden in- en uitgeschakeld. Vanwege de constante uitwisseling tussen talloze computers, is de kans op gegevensverlies groter. Bijvoorbeeld het per ongeluk verwijderen of verwijderen van de NTFS-schijf zonder uitwerpen, of zelfs een beschadigd NTFS-bestandssysteem. Gelukkig bevat dit artikel alle informatie die u nodig hebt om NTFS-herstel op Mac uit te voeren. Ga verder om te leren hoe u de NTFS-schijf op een Mac-computer kunt herstellen.

Voorzichtigheid: Zodra u het gegevensverlies op de Mac hebt bevestigd, stopt u met het gebruik van de NTFS-schijf. Als u de schijf gebruikt na gegevensverlies, worden de gegevens overschreven, wat permanent gegevensverlies tot gevolg heeft

Mac Data Recovery is nooit een complex proces met Remo Recover voor Mac. Ontworpen met een eenvoudige gebruikersinterface, maakt deze tool voor gegevensherstel ntfs partitie herstellen Mac gemakkelijk. Ontworpen met een robuust scanalgoritme, Remo Recover voor Mac werkt naadloos op APFS, NTFS, HFS + en zelfs ExFAT geformatteerde schijven

download the software to repair avi files on Mac for free download now to repair your AVI file for free

Hoe NTFS Partitie Terughalen Mac?

NTFS-bestandssysteem bevat metagegevens van de hele schijf. Metadata is een verzameling informatie over de inhoud van de schijf. Dus wanneer een bestand van de schijf wordt verwijderd, wordt het gemarkeerd als verwijderd in de metagegevens, wat resulteert in een onzichtbaar bestand.

Om toegang te krijgen tot de bestanden die vastzitten in de opslagsector van de NTFS-schijf hebt u een Mac gegevensherstel software. Wanneer u gegevens probeert te herstellen van de NTFS-harde schijf, krijgt de Mac-gegevensherstelsoftware toegang tot de metagegevens en herstelt deze verloren of verwijderde gegevens.

Helaas kunnen er enkele situaties met gegevensverlies zijn waarbij zelfs de metagegevens beschadigd raken. In dergelijke scenario’s moet u een onbewerkte scan van de bestandshandtekening uitvoeren om bestanden op een NTFS-volume te lokaliseren en te herstellen.

Aangezien is vastgesteld dat u Mac-gegevensherstelsoftware nodig heeft om het NTFS-volume op de Apple-computer te herstellen, moet u kiezen voor een professioneel aanbevolen hulpprogramma voor gegevensherstel. Een tool die zelfs een zoekopdracht naar onbewerkte handtekeningen op sectorniveau kan uitvoeren.

Geïntegreerd met methodische scan-engine zal Remo Recover Mac elke opslagsector en gegevens externe harde schijf terughalen Mac. Dus download en installeer Remo Recover voor Mac en volg de onderstaande instructies.

Extra informatie: Afgezien van NTFS als je kunt reparatie en gegevens APFS schijf terughalen, klik op de link voor meer informatie.

Stappen voor NTFS-herstel op Mac

 • Selecteer de optie Recover Volumes / Drives in het hoofdscherm. In het volgende scherm vindt u nog twee opties
  • Volumeherstel
  • Geformatteerd / opnieuw geformatteerd herstel

 • Selecteer Volumeherstel, in het volgende scherm ziet u alle vermelde opslagstations
 • Selecteer het opslagstation en klik op volgende om te zoeken naar de beschikbare volumes op het opslagstation

selecting drive while recovering NTFS drive on mac

 • Na het scannen geeft de software een overzicht van de volumes die op de schijf beschikbaar zijn. Als een van de volumes niet in de lijst staat, vink dan het eerste selectievakje onderaan aan om een onbewerkte handtekeningscan uit te voeren en klik op Volgende.
 • In het volgende scherm ziet u alle volumes die beschikbaar zijn op de NTFS-schijf. Selecteer het gewenste volume en klik op volgende

recovering NTFS volume on Mac

 • Selecteer een geavanceerde scanoptie. Selecteer in het volgende scherm het bestandstype dat u wilt herstellen en klik op volgende.
 • Zodra het scanproces is voltooid, toont de software de herstelde bestanden van de NTFS-schijf. U kunt de status van de herstelde bestanden controleren via de voorbeeldoptie.

recovered files from mac NTFS drive

 • Bevestigend dat de herstelde bestanden in orde zijn, kunt u bestanden die zijn hersteld van het NTFS-station op uw Mac-computer opslaan.

Opmerking: Bestanden die zijn hersteld via een onbewerkte handtekeningscan, worden mogelijk niet hersteld met dezelfde bestandsnaam.

Feiten die u nooit wist over deze Mac-gegevensherstelsoftware

 • Geïntegreerd met een geavanceerd scanalgoritme zorgt Remo Recover ervoor dat geen enkele opslagsector ongescand blijft. Je kan ookverloren bestanden terughalen Mac gast gebruikersaccount.
 • Met behulp van het scangebied definiëren, hebt u volledige controle over het bereik van de harde schijf dat u wilt scannen
 • Maak gebruik van Save Recovery-sessie en Open Recovery-sessie om het herstelproces naar wens te pauzeren en te hervatten
 • Werkt naadloos samen met alle bestandssystemen waaronder APFS, HFS + en zelfs NTFS, ExFAT-bestandssystemen
 • Biedt u constante updates zodat software nooit compatibiliteitsproblemen ondervindt met de nieuwste OS-versies zoals Catalina, Mojave, High Sierra.
 • Maak optimaal gebruik van de Preview-optie om ervoor te zorgen dat alle gegevens die van een NTFS-volume zijn hersteld, gezond zijn voordat u de transactie uitvoert.

Enkele laatste woorden

Compatibiliteit tussen Windows en Mac is niet langer een probleem. Met de laatste updates voor Mac OS kunt u nu het bestand openen en lezen dat is opgeslagen op het NTFS-station met een Mac-computer. Zonder deze compatibiliteitsproblemen tussen platforms, kunt u zelfs NTFS partitie terughalen Mac. Dus als u een dergelijk probleem tegenkomt, kunt u dit artikel gebruiken om het NTFS-station te herstellen met een Mac-computer.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie