Wat doet de Nummers op de Geheugenkaart Zeggen?

Er zijn veel geheugenkaarten op de markt beschikbaar. Elke geheugenkaart heeft verschillende nummers. Deze bepalen het kenmerk van de kaart. Deze helpen u ook bij het selecteren van een geschikte geheugenkaart voor uw smartphone of DSLR-camera. Maar ze zijn moeilijk te begrijpen voor een beginnende gebruiker. Goed! Hier is de gedetailleerde beschrijving van de nummers die op de geheugenkaart aanwezig zijn.

Voor SD Kaart:

Nummers op de Geheugenkaart Zeggen

  1. Maximale leessnelheid –Hier geeft 30MB / s de maximale leessnelheid van de kaart aan. Hoe snel een SD-kaart helpt bij het overbrengen van gegevens van en naar de computer.
  2. Capaciteit – In deze afbeelding is 32 GB de capaciteit van de kaart. Het geeft de opslaglimiet van de kaart aan. De capaciteit varieert afhankelijk van het type geheugenkaart.
  3. Typ – U kunt het type geheugenkaart identificeren dat u gebruikt. Er zijn veel soorten geheugenkaarten, zoals een SD-kaart, een CF-kaart enzovoort. Hier staat hij voor SDHC-kaart.
  4. Speed-Klasse waardering – Het vertegenwoordigt de SD-kaartsnelheid en wordt geleverd met vier klassen 10, 6, 4 en 2. Klasse 10 staat voor snelste en 2 langzaamste.
  5. UHS-classificatie – De UHS-classificatie bepaalt de bussnelheid waarmee een kaart kan lezen en schrijven. UHS-I geeft aan dat de kaart een leessnelheid van maximaal 104 MB / s heeft, terwijl UHS-II-kaarten een maximale leessnelheid van 312 MB / s ondersteunen.

Compact Flash Kaart:

  1. UDMA beoordeling – De UDMA-classificatie verklaart de maximale bussnelheid van de kaart waarop een kaart kan lezen. UDMA 1 ondersteunt een maximale leessnelheid van 16,7 MB / s en UDMA 7 ondersteunt tot 167 MB / s.
  2. Schrijfsnelheid Geeft de snelheid aan waarmee afbeeldingen en video’s op uw kaart kunnen worden geschreven.
  3. Max leessnelheid Het bepaalt de snelheid van de kaart waarop het overdrachtsproces wordt uitgevoerd.
  4. Capaciteit Het getal geeft aan hoeveel ruimte het heeft om de gegevens op te slaan.

Laatste Opmerking:

Selecteer de juiste kaart op basis van uw vereisten. Als u een geheugenkaart gebruikt die niet compatibel is met uw apparaten, kan een leesproces dat hoger is dan de capaciteit ervan leiden tot geheugen- / SD-kaartcorruptie en mogelijk zelfs onbewerkt raken. Als uw geheugenkaart / SD-kaart RAW wordt, raakt u de toegang tot al uw gegevens erop kwijt. De enige manier om herstel uw gegevens van RAW of corrupte geheugen / SD-kaarten gebruiken Remo Foto Herstel Software. Daarom moet u voorzichtig zijn bij het selecteren van de kaart.

 

Wat doet de Nummers op de Geheugenkaart Zeggen? was last modified: December 10th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*