Office Bestanden Herstellen van USB

Van nature zijn USB-drives handig. We hebben vaak de neiging om veel Office-bestanden zoals Excel-bestanden, PowerPoint-presentaties en Word-documenten op de flashdrive op te slaan. Het verliezen van deze bestanden op de schijf kan een nachtmerrie zijn, vooral als u geen toegang meer hebt tot de oorspronkelijke bron.

Als u op zoek bent naar methoden om office bestanden herstellen van USB, dan is deze informatie wellicht ook de perfecte oplossing voor u. USB-drives zijn plug and play. Dit betekent dat een gebruiker een USB-drive op een willekeurig aantal computers kan aansluiten en veel gegevens daartussen kan overdragen. Helaas is het gebruik van de drive tussen meerdere computers een bedreiging voor de gegevens op de pen drive. Bijvoorbeeld malware, onstabiele USB-poorten, beschadigde flashdrive of verwijderde MS Office-bestanden. Gegevensverlies op USB kan om verschillende redenen optreden.

Hoe Office Bestanden Herstellen van USB?

U kunt verwijderde of verloren MS Office-bestanden van een USB-station herstellen met een bestand herstellen gereedschap die alle MS Office-bestandsindelingen kan detecteren, zoals .doc, .docs, .ppt, .pptx, .xls, .pst, .mbd. Geïntegreerd met uiterst nauwkeurige scanengines Remo is zo’n software die perfect verloren of verwijderde MS Office-bestanden van de USB-drive kan herstellen. Bovendien wordt de tool geleverd met een Recover Partition-optie die u helpt bij het herstellen van MS Office-bestanden, zelfs van beschadigde, beschadigde of geformatteerde USB-drives.

download now download the software to fix Photoshop program error for free

Stappen voor Office Bestanden Terughalen van USB

Download en installeer de Remo Recover-software door op de downloadknop te klikken. Start de software.

  • Klik op de optie Bestanden herstellen en selecteer de USB-stations waarop u uw MS Office-bestanden hebt opgeslagen. Klik nu op scannen
  • Na het scannen van de schijf herstelt de tool voor gegevensherstel de Microsoft Office-bestanden die zijn verwijderd of verloren en geeft ze weer in het herstelvenster.
  • U kunt de MS Word-bestanden, MS Excel-, PowerPoint-bestanden en PST-bestanden van elkaar onderscheiden met behulp van het gegevenstype en de bestandstypeweergave.
  • Selecteer de Office-bestanden die verloren zijn gegaan en klik op de knop Opslaan om ze te herstellen.

Dat is alles wat nodig is, drie eenvoudige stappen om uw verloren of verwijderde gegevens van een USB-drive te herstellen.

Functies van MS Office File Recovery Software

  • Omdat de bestanden die van een flashstation worden verwijderd niet kunnen worden hersteld vanuit een Prullenbak, is Remo Data Recovery-software ontworpen om de MS Office-bestanden te herstellen die niet eens beschikbaar zijn in Recycle B
  • Bedraad met optie voor herstelpartitie, een speciale functie die is ontwikkeld om gegevens te herstellen van complexe scenario’s voor gegevensverlies, zoals een beschadigde USB-flashdrive of gegevens herstellen van de onleesbare externe harde schijf C.
  • De tool is beschikbaar in zowel Mac- als Windows-varianten om herstellende USB-drives te ondersteunen, zelfs op Mac-platforms.
  • Remo Data Recovery-software ondersteunt feilloos alle merken USB-flashstations. Dat betekent dat u gegevens kunt herstellen van SanDisk, Kingston, Transcend, Samsung, HP en alle merken die op de markt verkrijgbaar zijn.
  • Tool is zowel Windows 10 als Mac Catalina Ready.

Voorzorgsmaatregelen om verlies van MS Office-bestanden van een USB-flashstation te voorkomen

Er zijn talloze gratis cloudopslagservices beschikbaar. Normaal gesproken heeft elk MS Office-bestand niet veel ruimte nodig, dus u kunt perfect een cloudopslagruimte gebruiken met een gratis account. Als u niet de voorkeur geeft aan opslag in cloudopslag, is het beter om de USB-stick veilig te onderhouden en de volgende voorzorgsmaatregelen te oefenen

Bewaar altijd een back-up van de belangrijkste bestanden die op uw USB-flashstation zijn opgeslagen

Office Bestanden Herstellen van USB was last modified: June 1st, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*