Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Office Bestanden Terughalen

Microsoft Office biedt u verschillende opties om documenten, spreadsheets en zelfs PowerPoint-presentaties te maken. Soms bent u door onvoorziene omstandigheden deze bestanden kwijtgeraakt. Hoe dan ook, er zijn methoden om deze verloren Office-bestanden snel te lokaliseren en te herstellen. Blijf tot het einde van het artikel om te weten hoe u Microsoft Office-bestanden kunt herstellen.

Kan ik Office Bestanden herstellen?

Ja, u kunt Microsoft Office-bestanden herstellen. Uw Microsoft Office-bestanden kunnen verloren gaan als gevolg van een plotselinge systeemcrash, virusinfecties en fysieke schade aan het opslagstation of andere onvoorziene redenen.Verwijderde office bestanden terughalen.

Als er een systeemcrash is geweest terwijl het werken aan MS Office-bestanden verloren kan gaan, kunt u deze bestanden herstellen vanuit de AutoHerstel-map op uw computer. Met de AutoHerstel-optie kunt u Word document terughalen, Excel-spreadsheet of PowerPoint-presentatie, die automatisch worden opgeslagen en hersteld tijdens een systeemcrash.Open Office Bestand terughalen.

Als u uw Word-bestand bent kwijtgeraakt door beschadiging van de schijf of om andere redenen, kunt u bestanden van de schijf herstellen met behulp van een hulpprogramma voor gegevensherstel. Beide methoden worden genoemd in het artikel. Volg de verdere secties voor meer informatie.

Hoe Office Bestanden Terughalen uit de AutoHerstel Map?

Om het verloren Office-bestand, zoals een Word-document, te herstellen vanaf de locatie van het automatisch opgeslagen bestand, volgt u de onderstaande instructies zorgvuldig:

  • Open Word-toepassing, klik op de Filetabblad en kies Options uit de linkerkolom

recover office files

  • Kies nu Opslaan en kopieer het pad van de AutoRecover file locationveld

recover office files

  • Nadat u het pad hebt gekopieerd, opent u Verkenner en plakt u het pad in de adresbalk

recover office files

  • Zoek nu vanuit de map het bestand dat u nodig hebt met de extensie (.asd) en kopieer het bestand

recover office files

  • Klik vervolgens op het tabblad Bestand van het Word en kies op Openoptie
  • Onderaan het scherm vind de Recover Unsaved Documentknop en klik erop

recover office files

  • Kopieer het (.asd)-bestand en druk op de knop Openen
  • Sla ten slotte het herstelde Office-bestand op met Save Aseen optie

Notitie: Door de bovengenoemde stappen zorgvuldig te volgen, kunt u eenvoudig MS Word-documenten herstellen. Dezelfde stappen zijn echter ook van toepassing op verwijderde excel bestanden terughalen en Powerpoint-presentaties.

Office Bestandsherstel Gemakkelijk Gemaakt met Remo Recover

Als u de bestanden niet kunt herstellen van de AutoHerstel-locatie, kan het lastig worden om ontbrekende Office-bestanden te herstellen. Door echter vertrouwde software voor bestandsherstel te gebruiken, kunt u de gegevens veilig en snel herstellen.Office bestand Map terughalen

Wanneer u Office-bestanden op uw computer verliest, is het belangrijk om snel te handelen en de juiste tool te gebruiken om ze te herstellen. Dit vergroot uw kansen om verloren Office-bestanden te herstellen. Met een efficiënte tool zoals Remo Office-bestandsherstelsoftware, kunt u Office-bestanden veilig herstellen. De krachtige diepe scan-engine van de software scout de hele opslagschijf sector voor sector en haalt de bestanden op. Profiteer van het herstellen van MSWord-documenten, MS Excel-spreadsheets en zelfs PowerPoint-presentaties met slechts één tool. Download en installeer Remo Recover nu.

download now to Recover Files from External Hard drive

Extra informatie: Als u specifiek op zoek bent naar verwijderde powerpoint terughalen, u krijgt de volledige informatie door op de gegeven link te klikken

Hoe Office Bestanden Herstellen met Behulp van Software voor Bestandsherstel?

Download en installeer de Remo Office bestandherstel tool op uw computer en volg de onderstaande stappen zorgvuldig

Stap 1: Start de tool, selecteer de schijf waarvan u verwijderde of verloren Office-bestanden wilt herstellen en druk op de Scan knop.

Notitie: Als u de schijf niet kunt vinden, klikt u op Can’t Find Drive? optie in de linkerbenedenhoek, zal dit uw systeem scannen om de schijven te vinden die niet in de lijst stonden.

Stap 2: Na voltooiing van de Quick Scan proces waar de tool tegenaan loopt Deep Scan automatisch en een lijst van alle bestanden in Dynamic Recovery View, bekijk een voorbeeld van de herstelde Office-bestanden en verifieer.

Stap 3: Je kan ook gebruiken Advanced Filter om de herstelde Office-bestanden gemakkelijk te lokaliseren en te vinden.

Stap 4: Als u met succes al uw MS Office-bestanden hebt hersteld, slaat u de herstelde mappen op de gewenste locatie op door te klikken op Recover knop.

Klik ten slotte op Recover en blader naar een locatie om de bestanden op te slaan.

Conclusie

De scenario’s voor gegevensverlies kunnen onvoorspelbaar zijn, de enige manier om goed voorbereid te zijn op deze situaties is door regelmatig een back-up te maken van de belangrijke bestanden. Deze goede gewoonte vereist dat u regelmatig en regelmatig back-ups maakt, anders kan gegevensverlies onvermijdelijk worden. U kunt MS-bestanden alleen herstellen vanuit de AutoHerstel-map als de functie is ingeschakeld. Als u Office-bestanden niet kunt herstellen met de optie voor automatisch herstellen, gebruik dan een vertrouwd hulpprogramma voor bestandsherstel om de bestanden te herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie