[Opgelost] Hoe te Data Terughalen van Harde Schijf niet Toegewezen?

Een gloednieuwe harde schijf wordt volledig niet toegewezen. Een niet-toegewezen schijfeenheid betekent een harde schijf die niet is toegewezen aan een stationsletter. Dus terwijl u het besturingssysteem op uw nieuwe computer installeert, moet u die niet-toegewezen harde schijf partitioneren. Omdat u een harde schijf niet kunt gebruiken zonder toewijzing.

In sommige omstandigheden hebben bestaande harde schijven (de schijf die u gebruikt) ook niet-toegewezen ruimte. De niet-toegewezen ruimte op een harde schijf geeft aan dat de ruimte op een schijf niet tot een partitie behoort en dat er geen gegevens naar kunnen worden geschreven. Als u die niet-toegewezen ruimte wilt gebruiken, moet u een nieuwe partitie maken of de huidige partitie op de schijf uitbreiden.

Maar in sommige zeldzame gevallen wordt een volledige harde schijf niet toegewezen! Ja, soms wordt je goed functionerende harde schijf plotseling niet-toegewezen zonder reden, waardoor al je bestanden en mappen die daarin zijn opgeslagen, ontoegankelijk zijn.

Dus, dit artikel laat weten waarom je HDD niet toegewezen is en hoe je het kunt repareren zonder er data van te verliezen.

Waarom harde schijven werden niet toegewezen?

Over het algemeen wordt uw harde schijf niet toegewezen vanwege basisredenen zoals,

 • Schade aan bestanden, corruptie of fouten
 • Interne fout
 • Een ongepaste manier om met harde schijven om te gaan, zoals verkeerd uitwerpen
 • Virusaanval op harde schijven
 • Accumulatie van slechte sectoren
 • Verouderde stuurprogramma’s voor harde schijven, enz.

Hoewel er talloze oorzaken zijn die verantwoordelijk zijn voor een niet-toegewezen schijf, kunt u het probleem eenvoudig oplossen met een paar eenvoudige technieken. Maar als u belangrijke bestanden op de niet-toegewezen harde schijf hebt opgeslagen, wordt u aangeraden deze bestanden eerst te herstellen om gegevensverlies te voorkomen.

Hoe te data terughalen van Harde Schijf niet toegewezen?

U kunt gemakkelijk gegevens herstellen van niet-toegewezen harde schijven met behulp van een betrouwbare gegevensherstel-software – Remo Recover. Deze effectieve tool voor gegevensherstel kan worden gebruikt om gegevens van niet-toegewezen vaste schijven of externe harde schijven te herstellen. Het herstelt eenvoudig verschillende bestandstypes zoals audio, video, afbeeldingen, RAW-afbeeldingen, documenten, Office-bestanden, ZIP / RAR-archieven, enz. Van niet-toegewezen ruimte op de harde schijf. Met deze tool kunt u eenvoudig herstel bestanden van snel geformatteerde schijven, gepartitioneerde of ontoegankelijke drives. Het kan ook bestanden herstellen van SSD, USB flash drive, pen drive en meer opslagapparaten.

Dus, probeer de gratis downloaden van de software en herstel de gegevens van de niet-toegewezen harde schijf. Ga vervolgens verder met het herstellen van uw niet-toegewezen station.

Stappen om gegevens te herstellen van niet-toegewezen Harde Schijf:

 

 

 

 1. Verbind de niet-toegewezen harde schijf met een werkende computer en voer deze uit Remo Recover software op het systeem. kiezen Recover Partitions optie op het hoofdscherm.
 2. Selecteer vervolgens uw niet-toegewezen harde schijf en druk op de Scan De software zal het geselecteerde station diep scannen.
 3. Selecteer alle gevonden partities van de niet toegewezen harde schijf en begin Scan.
 4. De herstelde bestanden van de niet-toegewezen harde schijf worden weergegeven. Bekijk een voorbeeld van en bewaar herstelde gegevens op een ander opslagapparaat.

Uw gegevens zijn nu met succes hersteld van de niet-toegewezen harde schijf. Begin dus met het repareren van de schijf met behulp van de onderstaande instructies.

Hoe te reparatie niet toegewezen Harde Schijf?

Stap 1: Voer een effectieve antivirussoftware uit op uw niet-toegewezen harde schijf om het virus of kwaadwillende scripts op te ruimen.

Stap 2: Werk uw harde schijf Driver

 • Open Device Manager van Start menu door te typen msc in Run tab of van Control Panel -> Device Manager
 • Klik met de rechtermuisknop op de niet-toegewezen harde schijf onder Disk drive
 • Kiezen Properties -> Driver en druk op Update Driver knop

Stap 3: Rennen CHKDSK

 • Pers Win R toetsen samen, type cmd en druk op Enter (zorg ervoor dat je CMD als administrator uitvoert)
 • Typ vervolgens in chkdsk H: /f /r /x en druk op Enter (vervangen H met uw niet-toegewezen harde schijf brief)

Stap 4: Voer het DiskPart-commando uit

 • Open DiskPart, typ onderstaande opdrachten in en druk op Entersleutel na elk
 • list volume
 • select volume H (vervangen Hmet je niet-toegewezen harde schijf stationsletter)
 • delete volume
 • list volume
 • select volume H 
 • delete volume 
 • delete volume override 

Open nu Schijfbeheer en klik met de rechtermuisknop op uw niet-toegewezen harde schijf. Maak een nieuwe partitie en wijs er een nieuw bestandssysteem aan toe.

Met deze stappen moet uw harde schijf zonder fouten toegankelijk zijn. Dacht dat deze stappen niet direct betrekking hebben op gegevens, dan moet je eerst een back-up maken / herstellen met behulp van Remo Harde Schijf Herstel Software en ga vervolgens door met de stappen voor probleemoplossing. Dit houdt uw gegevens veilig.

[Opgelost] Hoe te Data Terughalen van Harde Schijf niet Toegewezen? was last modified: September 19th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*