Oplossen Geheugenkaart niet Herkend Probleem

Ik heb een SanDisk-geheugenkaart van 4 GB, meestal heb ik deze op een digitale camera gebruikt om vastgelegde afbeeldingen op te slaan. Onlangs zat het vol met afbeeldingen en had het onvoldoende geheugenruimte om andere foto’s op te slaan. Daarom besloot ik alle foto’s naar het systeem te verplaatsen, maar de geheugenkaart werd niet herkend door het systeem. Ik heb het een aantal keer geprobeerd door het uit te werpen en in het systeem te plaatsen, maar het is niet handig. Hoe moet ik het niet-herkende probleem met de geheugenkaart oplossen in het systeem?

De bovenstaande vraag is tegenwoordig heel normaal, dit soort problemen met gebruikers van een geheugenkaart gebeurt meestal wanneer hun geheugenkaart wordt toegewezen met stationsletters die al worden gebruikt door het systeem waarop ze worden aangesloten. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want u kunt dit probleemloze niet-herkende probleem eenvoudig zelf oplossen.

Volg de onderstaande stappen om het niet-herkende probleem met de geheugenkaart op te lossen:

  • Ga naar de knop “Begin” en open het zoekvak. Typ “diskmgmt.msc” zonder aanhalingstekens in het tekstvak en druk op “invoeren“. Het dialoogvenster Schijfbeheer verschijnt met alle beschikbare letters.
  • Klik met de rechtermuisknop op de geheugenkaart en kies “Stationsletter en paden wijzigen” in het pop-upmenu
  • Wijzig de stationsaanduiding of het padvenster en klik op de knop Wijzigen. De huidige stationsaanduiding van de geheugenkaart wordt weergegeven in een vervolgkeuzelijst. Vervolgens kiest u in de vervolgkeuzelijst een stationsletter zoals X, Y of Z die minder snel in conflict kan komen met de bestaande stationsletter. Klik op “OK” om de wijziging op te slaan.
  • Sluit de geheugenkaart aan op het systeem en bevestig dat de kaart wordt weergegeven in de lijst met stations met een nieuwe stationsletter.

Door bovengenoemde stappen toe te passen, kan men gemakkelijk toegang krijgen tot geheugenkaarten die niet in het systeem konden worden herkend. In het geval dat hetzelfde probleem zich herhaalt en dit probleem niet kan oplossen, concludeert u dat de geheugenkaart is beschadigd of beschadigd. Hierdoor kunt u uw waardevolle gegevensverzameling verliezen, maar kunt u voorkomen dat ze permanent verloren gaan door ze te gebruiken Remo Foto Herstel Software. Deze applicatie is voldoende capabel om herstellen van beschadigde bestanden geheugenkaart en ook van beschadigde, ontoegankelijke geheugenkaarten. Het herstelt met gemak foto’s, video’s, documenten en andere bestanden van de geheugenkaart. Ik hoop dat deze informatie je zou helpen.

 

Oplossen Geheugenkaart niet Herkend Probleem was last modified: December 5th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*