Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Oplossen van De nieuwe MacBook Pro 2016 Hardware problemen – Weet hoe

Met een ruime meerderheid die wacht op de lancering van de nieuwste versies van Apple-producten, had de onlangs gelanceerde MacBook Pro 2016 niet de verwachte lancering. Ongetwijfeld was de verwachting voor het product hetzelfde, maar het leek een groot deel van de Mac-volgers teleur te stellen met zijn problemen die verband hielden met de hardware. Met veel mensen die klagen over de problemen, worden ze geconfronteerd met de nieuwe MacBook Pro 2016 gezien de merknaam en de hoeveelheid geld die het kost. Het leek veel mensen teleurgesteld te laten. Dus, wat zijn precies de problemen met de nieuwe MacBook Pro 2016 en hoe kunt u dit oplossen? Laten we kijken.

Problemen met de nieuwe MacBook Pro 2016

1. Grafische problemen: er is veel geklaagd omdat er problemen waren met betrekking tot afbeeldingen. De glitches lijken vrij consistent en frequent op de 15-inch modellen.

Symptomen: het meest voorkomende symptoom is het felle knipperen van de kleuren, het scheuren van het scherm, de patronen van het bord en sommige andere visuele artefacten. Soms kunnen de getroffen systemen niet reageren, wat er uiteindelijk toe kan leiden dat MacBook Pro crasht.

Hoewel het nog niet duidelijk is of het alleen een hardwareprobleem is, maar de grafische problemen toenemen wanneer iemand aan een intensieve taak werkt, zoals het transcoderen van video’s, het synchroniseren van grote fotobibliotheken of het gebruik van Photoshop enz.

2. Problemen met het toetsenbord: het andere grote probleem met de nieuwe MacBook Pro zijn de toetsenbordproblemen waarbij de toetsen op het toetsenbord niet werken zoals ze zouden moeten doen.

Symptomen: Sommige toetsen werken helemaal niet, terwijl de andere veel ruis veroorzaakt of twee of drie keer moet worden ingedrukt en soms met een zware hand.

Dit is een probleem dat spoort met misschien het ontwerp of zelfs de fabrieksinstellingen

3. Het probleem met USB Type-C: Hoewel het erg spannend is om een ​​deel van de toekomst te zijn waar u alleen USB Type-C-poorten hebt op de nieuwe MacBook Pro. Dit kan het moeilijk maken omdat je adapters, dongels etc. nodig hebt. Je moet dus USB Type-C-adapters aanschaffen.

Symptomen: hoewel is vastgesteld dat sommige USB Type-C-adapters de Non-Touch Bar op de nieuwe MacBook Pro2016 hebben vertraagd, maar het is ook gelukt de wifi-verbinding op de Mac te onderbreken.

Om dit probleem te verhelpen, moet je Apple’s eigen USB Type-C-adapters kopen.

4. Luidsprekers Knallend probleem: er is een aanzienlijke hoeveelheid klachten over de ploffende geluiden en de knettergeluiden van de luidsprekers. Dit geluid is specifiek opgemerkt wanneer iemand Microsoft Windows opstart.

Symptomen: Nou, het krakende of knallende geluid kan afkomstig zijn van het logic board of van de arme audiodrivers van Windows.

Naar dit probleem kan het gewoon worden opgelost dat u uw luidsprekers gebruikt wanneer u Windows opent via virtualisatiesoftware.

5. Probleem met het trackpad: het slepen met drie vingers op het trackpad op het nieuwste van Apple-releases zoals Mac OS / Mac OSX. Deze functie lijkt niet te werken met de nieuwe MacBook Pro 2016.

Symptomen: het gebruik van drie vingers slepen werkt niet betrouwbaar. Dit is

omdat de handpalmdetectie fout gaat in tegenstelling tot Mac OS.

Apple had de drievierige slepen geïntroduceerd waarbij het slepen van drie vingers over het trackpad de impact zou hebben van onmiddellijk klikken en slepen bovenop wat zich onder de cursor bevond.

Een slotnotitie

Na alle problemen met de nieuwe MacBook Pro te hebben onderzocht, is de beste oplossing voor deze problemen de fabrikant, oftewel Apple. Dus, als je de nieuwe MacBook Pro 2016 al hebt gekocht en nu aan het experimenteren bent met wat je met deze problemen kunt doen terwijl je geduldig wacht tot Apple met een oplossing komt. Ondertussen, als je gegevens verliest om welke reden dan ook en je je nu afvraagt, kan ik dat gegevens herstellen van MacBook Pro? Welnu, het antwoord is een duidelijke Ja. Klik gewoon op de link en vind de hulp die u nodig hebt, want deze oplossing werkt voor alle vorige en laatste versies.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie