Oplossen Outlook van Cache Problemen

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

In Outlook kunnen er problemen optreden als er een probleem is met de formulierencache. Dit probleem doet zich normaal gesproken voor wanneer u een nieuw item of een bestaand item in een map opent. Mogelijk ontvangt u een van de volgende foutberichten:

  • Bericht 1: Het door u geselecteerde formulier kon niet worden weergegeven. Neem contact op met uw beheerder
  • Bericht 2: Het formulier dat nodig is om dit bericht te bekijken, kan niet worden weergegeven. Neem contact op met uw beheerder

Soms verschijnen deze berichten niet. In plaats daarvan kan Outlook een standaardformulier openen in plaats van een aangepast formulier.Formulieren Outlook Cache

Laten we eens kijken hoe we de formulierencache kunnen oplossen

Methode 1: Controleer of items een eenmalig formulier gebruiken

Een formulierdefinitie wordt opgeslagen in een item in plaats van op een gepubliceerde locatie. Als u een formulierdefinitie in een item opslaat en het item vervolgens opent, zijn de formulieren die u gebruikt altijd het formulier dat in het item is opgeslagen. Als u de gepubliceerde versie van het formulier wijzigt, blijft een eenmalig item de oudere versie van het formulier gebruiken dat u in het item hebt opgeslagen. Dit lijkt mogelijk een probleem te zijn met de formulierencache.

Een formulierdefinitie die in een item is opgeslagen, kan verbazingwekkende activiteiten veroorzaken. Soms kan het ten onrechte aannemen dat uw probleem verband houdt met de formulierencache.Outlook formulier maken

Methode 2: Controleer of het probleem niet geheugengerelateerd is

Outlook kan een formulier niet uit het geheugen vrijgeven. Dit probleem kan verband houden met de manier waarop u Visual Basic Scripting Edition-code in een aangepast formulier implementeert. Als Outlook het formulier niet uit het geheugen laadt, moet u Outlook sluiten en opnieuw starten. Hierdoor wordt het formulier uit het geheugen verwijderd en wordt Outlook gedwongen het formulier opnieuw te laden uit de cache, uit de formulierenbibliotheek of uit een map.

Als Outlook niet wordt afgesloten, heeft dit de neiging om het formuliercache-probleem te veroorzaken. Als het formulier Visual Basic Scripting Edition-code bevat, probeert u te controleren of iets in het formulier ervoor zorgt dat Outlook niet kan worden afgesloten. Schakel ook alle COM-invoegtoepassingen of niet-standaard Microsoft Exchange-extensies uit. Elk van deze kan bijdragen aan problemen.Cache formulier Outlook.

Gebruik een van de volgende methoden om de formuliercache te wissen:

Methode 1:

  • Klik in het menu Extra op opties en klik vervolgens op het tabblad Overig
  • Klik op Geavanceerde opties en klik vervolgens op Aangepaste formulieren
  • Klik in het vak Aangepaste formulieren op Formulieren beheren
  • Klik in het vak Formulierenbeheer op Cache wissen

Methode 2:

Handmatig hernoemen of handmatig verwijderen van bepaalde componenten van de cache die problemen kunnen veroorzaken. Als u bijvoorbeeld een probleem hebt met een bepaald formulier, kunt u beginnen door de vervolgmap voor dat formulier in de cache te verwijderen. We raden u aan deze methode alleen te gebruiken als u een gevorderde gebruiker bent.

Methode 3:

Onderzoek de registersleutels. De registersleutels bevinden zich op de volgende locatie:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Classes \ CLSID

Gewoonlijk spelen de registersleutels geen taak bij problemen met formuliercache. Ze bevatten echter wel gegevens over formulieren in de cache. Als de pogingen om een formulierprobleem op te lossen niet succesvol zijn, kunt u controleren of dit gedeelte van het register informatie over het formulier bevat. U kunt de informatie over het formulier verwijderen en Outlook opnieuw starten.

Als bovengenoemde methoden niet werken en u Outlook niet kunt openen, heeft u een hulpprogramma van een derde partij nodig om deze fouten op te lossen. Remo PST Reparatie Gereedschap is een van de ideale hulpprogramma's die veel wordt gebruikt om Microsoft Outlook te repareren en alle verloren gegevens efficiënt te herstellen.

About the Author: Remo Software