Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Optimaliseren Photoshop CC voor betere prestaties

Wist u dat er enkele tips en trucs zijn die de prestaties van Photoshop CC kunnen optimaliseren? Iedereen heeft tegenwoordig wel eens van ‘Photoshop’ gehoord. Photoshop wordt voor verschillende doeleinden en door verschillende generaties mensen gebruikt. Of het nu tieners zijn die photoshop gebruiken voor het toevoegen van extra stijl aan hun profielfoto’s of tijdschriften van bedrijfshuizen voor commerciële doeleinden. Elke groep wil om zijn eigen reden en behoefte de optimale photoshop-prestaties implementeren.Optimaliseer photoshop CC

Lees verder voor meer informatie over het volgen van eenvoudige tips en trucs om de prestaties van Photoshop CC te optimaliseren..

Optimaliseren van Photoshop CC-prestaties:

1. Momenteel gebruik van Mac: Als u momenteel Mac gebruikt, hoeft u alleen maar naar Photoshop CC te gaan in de bovenste menubalk> Voorkeur> Prestaties. Wanneer u dit doet, kunt u op de schermweergave een aantal instellingen aanpassen, waaronder hoe photoshop het geheugen van uw systeem beheert.Photoshop bestanden optimaliseren

Opmerking: Als u tijdens het bewerken van foto’s in photoshop op uw Mac een beschadigd photoshop-bestand tegenkomt, geen paniek! repareren corrupte photoshop bestand op mac ongeacht de reden voor het beschadigde bestand – of het nu abrupte beëindiging is tijdens het bewerken van sommige foto’s of een onvolmaakte opwaartse gradatie enz.

2. Momenteel Windows gebruiken: Als u momenteel Windows gebruikt, gaat u naar de bovenste Menubalk > Bewerken > Voorkeur > Prestaties. Wanneer u dit net als Mac doet, kunt u op de schermweergave een aantal instellingen aanpassen, waaronder hoe photoshop het geheugen van uw systeem beheert.Adobe photoshop CC

3. Geheugengebruik RAM:

De geheugeninstelling geeft aan hoeveel RAM er op uw pc beschikbaar is. Het laat ook zien hoeveel u Photoshop toestaat te gebruiken. Over het algemeen gebruikt photoshop 70% van uw beschikbare geheugen en 30% voor niet-systeemprocessen. Als je photoshop gaat gebruiken met andere dingen die op de achtergrond draaien, zoals muziek luisteren, internetten, enz., overweeg dan om de geheugeninstelling op 70% te laten staan. Als u niet zeker weet of uw photoshop meer geheugen nodig heeft of in beslag neemt van uw systeem, controleer dan de ingebouwde efficiëntiemeter.Photoshop optimaliseren.

Ingebouwde efficiëntiemeter controleren: Open een afbeelding in photoshop, klik vervolgens op de kleine pijl op de statusbalk in de linkerbenedenhoek en selecteer ‘Efficiëntie’. Als het efficiëntieniveau lager is dan 95%, heeft Photoshop meer geheugen nodig om soepel te werken.

4. Limit Geschiedenis Staten: Hoe meer ruimte en geheugen de toepassing zal gebruiken, hoe langzamer de algehele prestaties zullen zijn. Photoshop kan tot 1.000, geschiedenisstaten opslaan. Om dat aantal voor Windows te verminderen, Menu > Bewerken > Voorkeur > Prestaties – kies Geschiedenis en cache > Geschiedenisstaten. Sleep hier in het vervolgkeuzemenu het getal naar een lagere waarde. Onthoud dat het standaardnummer voor geschiedenisstatussen niet hoger is dan 20.

5. Cache-niveaus: om de software efficiënter te laten werken op uw pc, maakt photoshop gebruik van cache. Afhankelijk van het soort werk dat je uitvoert, kun je de twee aspecten van caches aanpassen, namelijk het niveau en de titelgrootte. Cacheniveaus kunnen worden aangepast tussen 1 – 8. Een hoger cacheniveau zorgt ervoor dat Photoshop sneller kan werken tijdens het gebruik, maar het zal ook de initiële opstarttijd van de software verlengen. Als je aan een groot document gaat werken, stel dan een hoger cacheniveau in. Anders is het in uw eigen belang om een laag cacheniveau in te stellen, vooral als u regelmatig aan een klein document werkt..

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie