Organiseer uw foto’s met Apple Photos

Foto’s maken met de iPhone is voor iedereen een geweldige ervaring. Er zijn een aantal nieuwe tools om geweldige foto’s te maken met de iPhone. Met een grote geheugenruimte en geweldige tools kun je een enorme verzameling foto’s op je telefoon hebben. Soms wordt het moeilijk om toegang te krijgen tot afbeeldingen uit zo’n grote collectie. Dus, hoe kunnen we afbeeldingen ordenen met Apple-foto’s?

De iPhone biedt al zijn foto’s om op uw Apple-computer te verzamelen. Deze enorme verzameling kan worden bekeken op je Mac of elke Apple-pc. Laten we eens kijken naar enkele manieren waarop u gemakkelijk toegang kunt krijgen tot uw gewenste afbeeldingen.

Organiseer Automatisch

De foto’s op uw Mac OS geven uw foto’s weer in termen van locatie of tijd. De gesorteerde foto’s worden momenten genoemd. Dit zijn uw foto’s georganiseerd in een tijdlijn waar u alle afbeeldingen in een bepaalde tijdlijn kunt bekijken.

Aan de linkerkant bevindt zich een navigatievenster. U kunt dit navigatievenster openen voor verschillende opties. U kunt ook door de verschillende fotocollecties op de tijdlijn navigeren.

Zijbalk

De zijbalk wordt gegeven om u opties te bieden voor toegang tot uw afbeeldingen op de computer. Om de zijbalk te openen, klikt u op Bekijken en vervolgens op ‘Show Sidebar’. U kunt deze optie ook openen met de toetsen Command + Options + S.

Je hebt tal van opties om toegang te krijgen tot je mappen met afbeeldingen. U heeft een optie voor slepen en neerzetten of u voegt de optie toe om meer op te nemen in uw bibliotheek.

Slim Album

Dit is een van de meest gebruiksvriendelijke functies in uw fototoepassing. Met het slimme album kun je afbeeldingen slepen en neerzetten in de mappen. Om een slim album toe te voegen, klikt u op de + symbool en kies het slimme album.

Het slimme album organiseert uw afbeeldingen in een volgorde die u kunt definiëren. Met deze functie kunt u uw regels instellen. Het album organiseert alle elementen volgens de regels die u heeft gedefinieerd.

Gezichts en locatietagging

Als er op uw foto’s een GPS-locatie is gelabeld, organiseert het album al uw foto’s daarop. Als er geen locatietagging is, kunt u een tag aan de foto’s toevoegen. Open hiervoor het infovenster van de foto’s en ga naar beneden. Typ een locatie in het vak Locatie toewijzen om de foto te labelen. Als u het handmatig wilt taggen, Command + click de punaise en plaats deze op de gewenste locatie.

Er zijn veel gebruikers met iPhoto-ervaring. Dit zou voor hen een vertrouwde ervaring zijn. Voor veel gebruikers is er een vreemd moment, maar het is erg gebruiksvriendelijk.

Vaak resulteert een overgangs- of synchronisatiefout in het verwijderen of ontbreken van bibliotheekfoto’s. Hetzelfde kan gebeuren met veel andere albums die u heeft. Het wordt aanbevolen om een geschikt hulpmiddel te gebruiken om verwijderde of verloren iPhoto-bibliotheek te herstellen en ze allemaal terug te krijgen. Om uw overdracht zonder verlies te maken, probeert u te voorkomen dat u het apparaat onjuist loskoppelt en de synchronisatie- of kopieerfunctie correct gebruikt.

Organiseer uw foto’s met Apple Photos was last modified: februari 18th, 2021 by John Harris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*