OST Bestand Overdracht naar Nieuwe Computer

OST-bestand staat voor Offline Storage Table. Het wordt gebruikt om Outlook-gegevens op te slaan en werkt uitstekend voor offline gebruik. Met Microsoft Exchange Server kunnen gebruikers met hun Outlook-e-mails en andere Outlook-gegevens werken met behulp van het OST-bestand zonder verbinding te maken met de server. De wijzigingen die u aanbrengt in de OST-bestandsitems, worden automatisch gesynchroniseerd nadat u weer toegang heeft tot de server.

De mogelijke manieren om het OST-bestand naar een nieuwe computer over te brengen, zijn door een back-up van het OST-bestand te maken, door OST naar PST-indeling te converteren of door het OST-bestand rechtstreeks naar een nieuwe of een andere computer te migreren met behulp van een veilige tool zoals Remo Outlook Backup and Migrate.

OST Bestand Overdracht naar Nieuwe Computer:

Methode 1: Verplaats het OST-bestand handmatig naar een nieuwe computer

Methode 2: OST-bestand veilig naar een nieuwe computer verplaatsen met behulp van Remo Outlook Backup and Migrate Tool

Gebruik Remo Outlook Backup en Migrate-software om het OST-bestand eenvoudig naar een nieuwe computer over te brengen. Deze gebruiksvriendelijke tool werkt in de alleen-lezen modus om het OST-bestand veilig naar een andere computer over te brengen zonder enige schade of corruptie aan het originele OST-bestand. Download nu om veilig een back-up te maken en uw OST-bestand met enkele klikken te verplaatsen.

free-download-for-win

Methode 1: Verplaats het OST-bestand handmatig naar een nieuwe computer

Als u het OST-bestand naar een nieuwe computer wilt kopiëren, zijn er maar een paar betrouwbare manieren om dit te doen. Hier is de meest voorgestelde handmatige methode die u kunt volgen om het OST-bestand naar de nieuwe computer te verplaatsen.

Dit handmatige proces is grofweg onderverdeeld in de volgende 2 stappen om het OST-bestand met succes naar de nieuwe computer te verplaatsen.

A.      Converteer OST-bestand naar PST-bestandsformaat.

B.      Importeer PST-bestand op een nieuwe computer.

A.      Converteer OST-bestand naar PST-bestandsformaat:

U kunt het OST-bestand naar het PST-bestandsformaat converteren met:

i.            Handmatige methode

ii.            Remo Converteer OST naar PST

·         Converteer OST handmatig naar PST

Gebruik de onderstaande Import-Export Wizard (Outlook’s Import/ Export feature) om het OST-bestand naar een nieuwe computer te migreren. Deze methode vereist echter technische expertise. Elke fout bij het implementeren van deze methode kan leiden tot corruptie van het OST-bestand. U kunt echter elke vorm van schade aan het OST-bestand voorkomen door gebruik te maken van de Remo Outlook Backup and Migrate-software, die het OST-bestand veilig naar een andere computer kan overbrengen.

 1. Converteer eerst het OST-bestand naar PST door of te exporteren back-up van Microsoft Outlook PST.
 2. Kopieer het geconverteerde PST-bestand naar uw externe harde schijven, zoals een USB- of geheugenkaart.
 3. Sluit uw externe schijf aan op uw nieuwe computer en breng het .pst-bestand over naar uw nieuwe computer en volg de onderstaande stappen om het PST-bestand te importeren. Hiermee worden uw OST-bestandsgegevens met succes overgebracht naar een nieuwe computer in de vorm van een PST-bestand.

Notitie: Het handmatig converteren van het OST-bestand naar het PST-formaat kan niet de volledige Outlook-gegevens naar de nieuwe computer overbrengen. Daarom wordt het gebruik van een tool aanbevolen om het OST-bestand naar PST te converteren.

·         Converteer OST naar PST met Remo Convert OST to PST Tool

De veiligste en gemakkelijkste manier om het OST-bestand naar het PST-formaat te converteren, is door Remo Converteer OST naar PST Tool. Deze applicatie voert het proces uit van het converteren van alle OST-items naar PST in het originele formaat zonder enig gegevensverlies.

free-download-for-win

Bovendien heeft het een gemakkelijk te begrijpen GUI, waardoor het heel eenvoudig en comfortabel is om ermee te werken. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke tool worden alle individuele items samen met de standaardmapstructuren (Inbox, Kalenders, Contacten, enz.) Nauwkeurig geconverteerd naar een PST-bestandsformaat zonder technische expertise.

Stappen om OST naar PST te converteren met Remo Converteer OST naar PST-tool

Downloaden Remo Convert OST to PST software> Klik op Find OST File optie om het OST-bestand te zoeken> Klik op Browse om de locatie te selecteren waar u het geconverteerde bestand wilt opslaan> klik op Convert optie om te beginnen met het converteren van OST-bestand naar PST-bestandsproces.

Na voltooiing van het conversieproces heeft u een PST-bestand dat al uw Outlook-items bevat die zijn opgeslagen in het OST-bestand. Kopieer het geconverteerde PST-bestand naar een externe schijf en breng het vervolgens over naar een nieuwe of een andere computer.

B.      Importeer PST-bestand naar een nieuwe computer:

Door het geconverteerde PST-bestand op een andere computer te importeren, kunt u met succes OST bestand verplaatsen naar nieuwe computer en daardoor toegang krijgen tot alle Outlook-attributen.

 1. Voer de Outlook-installatie uit op de nieuwe computer

(Notitie: Als u al een Outlook-profiel hebt gemaakt, kunt u er geen OST-bestand voor instellen. Dus verwijder het profiel en dubbelklik vervolgens op het Microsoft Outlook-pictogram om het profiel opnieuw te maken.)

 1. Maak een nieuw e-mailaccount aan
 2. Kiezen File en selecteer Import/Export. Import and Export wizard to move OST file to another computer
 3. Klik nu Import from another program or file en klikClick Import from another program or file
 4. Kies nu het Outlook Data File (.pst)optie en klik Next.
 5. Browse en importeer het geconverteerde bestand (het gekopieerde bestand van de andere computer) en klik op Next.
 6. Kiezen Allow duplicates to be createdoptie en druk op Next om alle persoonlijke informatie van het gekopieerde PST-bestand naar de nieuwe Outlook te importeren.

Op deze manier kunt u het OST-bestand met succes naar een nieuwe computer verplaatsen. Maar het handmatig importeren van Outlook PST-bestanden op een nieuwe computer wordt als riskant beschouwd als u de stappen niet correct implementeert. Plotselinge onderbrekingen zoals stroomstoring, computeruitschakeling of andere fouten tijdens het uitvoeren van de importmethode kunnen leiden tot ernstige OST-bestandscorruptie.

De beste manier om het OST-bestand naar een nieuwe computer te migreren, is door gebruik te maken van de Remo Outlook Backup and Migrate-tool die niet alleen het handmatige proces van het importeren van het PST-bestand elimineert, maar ook het OST-bestand naar een andere computer verplaatst zonder enige corruptie of schade.

Methode 2: Outlook OST-bestand overbrengen naar een nieuwe computer met behulp van de Remo Outlook Backup and Migrate-tool

Gebruik Remo Outlook Backup en Migrate gereedschap u kunt het OST-bestand eenvoudig naar een nieuwe computer migreren. Deze gebruiksvriendelijke tool maakt eerst een back-up van uw OST-bestand in .obm-extensie, wat een van de veiligste bestandsindelingen is om zowel het .ost- als .pst-bestand op te slaan. En daardoor gemakkelijk uw Outlook OST-bestand naar een andere computer migreert zonder enige schade aan het bron-OST-bestand.

free-download-for-win

Hoe OST Bestand Overdracht naar Nieuwe Computer?

 1. Download en start Remo Outlook Backup and Migratetool op uw old computer en klik op het BackupRemo Outlook Backup and Migrate tool to transfer OST file to new computer
 2. Selecteer de Smart Backupoptie en klik Yes om het OST-bestand te kopiëren.
 3. Kies nu de locatie van uw keuze savehet gekopieerde OST-bestand en klik op Finish.

(Notitie: Er wordt een kopie van het Outlook OST-bestand gemaakt in .obm-indeling. Dit gekopieerde bestand bevat al uw Outlook-items die zijn opgeslagen in het originele OST-bestand, inclusief e-mails, contacten, map- en bestandsstructuur, automatisch aanvullen van tekst, regels en nog veel meer.)

 1. Kopieer het .obm-bestand (d.w.z. gekopieerd OST-bestand) naar een externe schijf zoals een pen-drive en breng het vervolgens over naar uw nieuwe computer.
 2. Download en start Remo Outlook Backup and Migrate toolin uw new or another computer en selecteer het Migrate
 3. Klik op de Browseoptie om het recentelijk opgeslagen .obm-bestand te selecteren en klik op Next om te beginnen met het overbrengen van het OST-bestand naar deze nieuwe computer.

Select the location of the OST file to Copy OST file to new computer

(Notitie: Nadat het overdrachtsproces is voltooid, kunt u Outlook uitvoeren om de resultaten op uw nieuwe computer te verifiëren.)

Migrating OST file to new computer is completed

Gevolgtrekking:

Dit artikel heeft u gedetailleerde instructies gegeven over het verplaatsen van het OST-bestand naar een nieuwe computer met behulp van 2 verschillende methoden. Het handmatig converteren van het Outlook OST-bestand naar een PST-bestand voor het overbrengen van de OST naar een nieuwe computer is onderhevig aan corruptie. Door echter gebruik te maken van Remo Outlook Backup and Migrate-software, kunt u het OST-bestand eenvoudig overbrengen zonder enige beschadiging of schade.

OST Bestand Overdracht naar Nieuwe Computer was last modified: december 1st, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*