OST Bestand Verwijderen en Opnieuw Maken om Emails van Outlook Herstellen

7 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Het OST-bestand bevindt zich op de harde schijf van uw computer en fungeert als een lokale kopie die wijzigingen opslaat die in Outlook zijn aangebracht als er geen internetverbinding is door exchange modus met cache inschakelen. Aangezien het OST-bestand bestaat uit e-mails, instellingen, herinneringen, enz. is het belangrijk dat het OST-bestand synchroniseert met de exchange-server om de wijzigingen weer te geven die u offline hebt aangebracht.

Daarom kan het herstellen van e-mails van een OST-bestand lastig zijn als het OST-bestand ontoegankelijk wordt. In deze Write-up leer je hoe OST bestand verwijderen en opnieuw maken en ten slotte het herstellen van e-mails van de offline opslagtabel (OST) met behulp van verschillende veilige en vertrouwde methoden.Outlook Emails OST bestand verwijderen.

Is het Veilig om Outlook OST Bestand verwijderen?

Over het algemeen wordt aanbevolen om het OST-bestand te verwijderen wanneer het beschadigd of ontoegankelijk is. Het verwijderen van het Outlook OST-bestand heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het enige grote voordeel van het verwijderen van het OST-bestand is dat het u helpt bij het maken van een nieuw gezond OST-bestand. Aangezien het nieuw gemaakte OST-bestand de bestaande gegevens bevat, kan dit proces van het verwijderen en opnieuw maken van het OST-bestand ook worden beschouwd als een manier om OST bestand repareren. Maar soms kan het verwijderen van het OST-bestand slechte gevolgen hebben.

Waarom wordt het verwijderen en opnieuw maken van een OST-bestand niet aanbevolen?

Het handmatig verwijderen en opnieuw instellen van het OST-bestand is altijd ingewikkeld en riskanter in vergelijking met de betrouwbare methode met behulp van Remo Convert OST to PST-tool.

Het herstellen van e-mails van het OST-bestand door het verwijderen en opnieuw maken van het OST-bestand heeft enkele nadelen. Als u bijvoorbeeld OST verwijdert, kunnen de OST-bestandsgegevens die niet met de Exchange-server zijn gesynchroniseerd, niet worden gedownload. Dit betekent dat alle gegevens die u eraan hebt toegevoegd, zoals e-mails, contacten, enz. voordat de corruptie niet kan worden hersteld. Daarom kan het ertoe leiden dat e-mails verloren gaan, samen met alle andere gegevens in het Outlook OST-bestand.Outlook opnieuw maken van OST-bestanden.

Maak altijd gebruik van Remo Convert OST naar PST-software om Outlook-gegevens zoals e-mails, agenda, herinneringen, contacten, enz. veilig te herstellen zonder het Outlook OST-bestand te verwijderen en opnieuw te maken.

(Snelle notitie: Ga verder met de tweede methode om toegang te krijgen tot OST-bestandsgegevens zonder het OST-bestand te verwijderen en opnieuw te maken in Outlook 2019, 2016, 2010, 2007, enz.)

Een Betrouwbare Methode om OST Bestanden te Verwijderen en Opnieuw te Maken in Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007

Kan OST bestand verwijderen en opnieuw maken om emails van Outlook herstellen?

Ja, u kunt e-mails herstellen van een beschadigd OST-bestand nadat u het hebt verwijderd en opnieuw hebt gemaakt. Als uw OST-bestand ontoegankelijk of beschadigd is. Laten we dan meteen in de complete gids duiken om het OST-bestand Outlook 2016, 2019, 2013, 2007 en andere versies te verwijderen en opnieuw op te bouwen om e-mails veilig te herstellen.Outlook OST bestand herstellen.

Hoe OST Bestand te Verwijderen?

Belangrijke notitie: Zorg ervoor dat u hebt genomen een back up van OST bestand voordat u het verwijdert om permanent gegevensverlies te voorkomen. En zorg er ook voor dat u de Microsoft Outlook-toepassing hebt gesloten.

Volg de stappen naar OST bestand verwijderen en opnieuw maken om toegang te krijgen tot e-mails en andere Outlook-gegevens.

 1. Klik Window key + R om het vak Uitvoeren te openen.
 2. Kopiëren en plakken %LOCALAPPDATA%\Microsoft\Outlookin het vak Uitvoeren en klik vervolgens op OK 
 1. Dit brengt je naar de OST data file
 2. Nu, Locate en Right-click op het corrupte OST-bestand dat u wilt verwijderen
 3. Klik Delete 

Notitie: Nu, door Opening uw Microsoft Outlook-toepassing, maakt de Exchange-server automatisch het OST-bestand opnieuw aan als er geen synchronisatieprobleem is.

Hoe OST Bestand Opnieuw te Maken in Outlook?

Volg de stappen om het OST-bestand opnieuw te maken:

 1. Open Microsoft Outlook en klik op File 
 2. Selecteer Info optie en klik op Account Settings.
 3. Selecteer in het venster Accountinstellingen de Email tabblad en selecteer Microsoft Exchange.
 4. Nu, het display verschijnt het Change Email Account, klik op More Settings 
 5. Selecteer in het Microsoft Exchange-venster Advanced en klik op Offline Folder File Settings.
 6. Type het pad van het OST-bestand in de File fielden klik op OK.
 7. Het systeem noemt het OST-bestand als ost.

Notitie: Als er een bestand met dezelfde naam bestaat, zal het om een nieuwe bestandsnaam vragen.

 1. Klik OK, en klik vervolgens op Finish.

Na het uitvoeren van de bovenstaande methode, zal het systeem het OST-bestand opnieuw maken nadat zowel Outlook als de server zijn gesynchroniseerd.

Hoe Toegang Krijgen tot Outlook Emails zonder het OST Bestand te Verwijderen en Opnieuw te Maken?

Maak gebruik van Remo Convert OST naar PST-software om veilig toegang te krijgen tot de OST-bestandsgegevens in PST-indeling. Herstel eenvoudig e-mails van OST-bestandsvooruitzichten zonder het OST-bestand opnieuw op te bouwen of opnieuw te maken en zelfs Outlook overzetten naar nieuwe computer.

Door het OST-bestand naar PST-bestand te converteren met behulp van Remo-software, hebt u eenvoudig toegang tot e-mails, bijlagen, agenda, contacten, notities, vooral de mapstructuur, samengestelde e-mails, regels en alle andere OST-kenmerken. Download Remo Convert OST naar PST-software nu!

Herstel emails door corrupt OST bestand naar PST bestand te converteren

Volg de stappen om een beschadigd OST-bestand om te zetten in een gezond PST-bestand en toegang te krijgen tot uw volledige Outlook-gegevens.Nieuw OST bestand maken

 1. Downloaden en starten Remo Convert OST to PST
 2. Selecteer Find OST Fileoptie en klik in het volgende scherm op de Find knop om automatisch te lokaliseren uw corrupte OST-bestand.
select find OST option to locate corrupt ost file automatically

 1. Klik nu op uw corrupte OST-bestand en klik op de Next 
select the corrupt OST file

 1. Klik Browse knop om het bestemmingspad te selecteren om het geconverteerde PST-bestand op te slaan.
select the destination to save converted PST file

 1. Klik Convert optie om het OST-bestand met succes naar het PST-bestand te converteren.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, kunt u het geconverteerde PST-bestand in uw Outlook-account importeren om toegang te krijgen tot al uw e-mails, contacten, agenda, herinneringen, bijlagen en nog veel meer.

Enkele veelvoorkomende oorzaken van OST-corruptie of schade

 • Ernstige virusinfectie.
 • Slechte sectoren op de harde schijf.
 • Onjuiste beëindiging van Outlook.
 • Problemen of storingen tijdens het synchroniseren van het OST-gegevensbestand met de Exchange-servergegevens.
 • Onvoldoende opslagruimte, en nog veel meer.

Conclusie:

Als er geen synchronisatieprobleem bestaat tussen uw OST-bestand en Microsoft Exchange Server, kan het verwijderen en opnieuw maken van het OST-bestand u helpen toegang te krijgen tot e-mails. Als het OST-bestand echter ernstig beschadigd is, is de enige manier om uw e-mails of Outlook-gegevens te herstellen, door het OST-bestand naar het PST-bestand te converteren met behulp van de Remo Convert OST to PST-tool.

About the Author: Remo Software