OST naar PST Terughalen

Als u hier bent, betekent dit dat u op zoek bent naar methoden om de OST-gegevens van OST naar PST te herstellen. Er zijn slechts 3 mogelijke redenen waarom u gegevens van OST naar PST wilt herstellen. Het kan zijn omdat u een back-up van uw OST-gegevens wilt maken in een PST-bestand, Outlook naar een nieuwe computer wilt exporteren of omdat u mogelijk een fout krijgt met uw Outlook-toepassing of Outlook-gegevensbestand. In de eerste twee gevallen is er geen reden voor paniek, maar als je voor scenario 3 staat, is het beter om op de onderstaande link te klikken voor een directe methode om OST naar PST herstellen.

Directe methode om OST naar PST te herstellen

Outlook slaat uw gegevens op in twee verschillende bestanden, OST (offline opslagtabel) en PST (persoonlijke opslagtabel). PST-bestand wordt lokaal op uw harde schijf opgeslagen en stelt de gebruiker in staat om een back-up van het PST-bestand te maken door te kopiëren in het geval van Outlook-gerelateerde fouten. Helaas is het niet zo eenvoudig in het geval van een OST-bestand. Dat betekent dat u het OST-bestand niet zomaar kunt kopiëren en plakken. Dus de best mogelijke methode is om OST-gegevens naar het PST-bestand te herstellen en vervolgens het PST-bestand als back-up te gebruiken. Je hebt twee professioneel voorgestelde methoden om de OST naar een PST-bestand te herstellen, je kunt ze vinden in de volgende secties.

Hoe OST naar PST Terughalen [Handmatig]

Outlook heeft eigenlijk een export- en importhulpprogramma dat u zal helpen bij het herstellen van gegevens uit het OST-bestand PST-bestand. Het enige dat u hoeft te doen, is alle mailboxcomponenten naar het PST-bestand exporteren. Hieronder volgen de stappen voor het handmatig herstellen van het OST-bestand naar het PST-bestand.

  • Ga naar files Open &Export Import/ Export
  • In de Import/ ExportExport to File Outlook Data File (.pst)
  • Selecteer in het venster “Selecteer de mappen waaruit u wilt exporteren” de bestanden die u wilt herstellen naar het PST-bestand
  • Klik nu op bladeren en vermeld uw gewenste locatie en klik op voltooien

Zodra het proces is voltooid, sluit u de Outlook-toepassing af en gaat u naar de locatie waar u het PST-bestand hebt opgeslagen. Dit PST-bestand bevat de gegevens die u hebt hersteld van het OST-bestand. Enkele van de scenario’s die ertoe leiden dat gebruikers OST-gegevens naar PST herstellen, is wanneer er een onmiddellijke dreiging is voor de Outlook-gegevensbestanden van de gebruiker of wanneer de gebruiker niet eens toegang heeft tot de Outlook-applicatie.

In het geval van kleine fouten, kunt u zeker de bovengenoemde methode gebruiken om OST-bestandsgegevens naar PST te herstellen. Wat als de fout ingewikkeld is om te verwerken en u zelfs geen toegang heeft tot uw Outlook-applicatie?

Wat als ik zeg dat er een manier is om OST-gegevens naar een PST-bestand te herstellen zonder een functionele Outlook nodig te hebben? Ja, het is mogelijk met behulp van Remo OST naar PST-converter, een eenvoudige applicatie waarmee de gebruiker OST naar PST terughalen in 3 simpele klikken.

 download now

Stappen voor het herstellen van OST naar PST

Remo OST naar PST-converter is een professionele tool die bekend staat om het ophalen van OST-gegevens naar een PST-bestand. Bovendien blijft de mapstructuur die u in uw Outlook hebt gemaakt intact nadat u het herstelde PST-bestand hebt geïmporteerd. Dus download nu en installeer de Remo OST naar PST converter tool en volg de onderstaande stappen.

  • Als u de locatie van het OST-bestand kent, klikt u op de optie “Open OST-bestand”. Als u de locatie niet weet, klikt u op de optie ‘OST-bestand zoeken’. De tool scant de hele computer en lokaliseert alle OST-bestanden die op uw computer aanwezig zijn.
  • Selecteer het gewenste OST-bestand en klik op volgende
  • Klik ten slotte op bladeren en stel een bestemming in om het PST-bestand op te slaan met gegevens die zijn hersteld uit het OST-bestand.

Zodra u de volledige OST-bestandsgegevens naar het PST-bestand hebt hersteld, maakt u een veilige back-up van het PST-bestand en repareert u eventuele Outlook-gerelateerde fouten, en later kunt u het PST-bestand met OST-gegevens importeren.

U kunt echter ook een gebruiker zijn die OST-gegevens wil herstellen naar een PST-bestand met het doel een back-up in te stellen of de Outlook naar een nieuwe computer te exporteren. Als u op zoek bent naar efficiënte methoden, moet u het proberen Remo Outlook back-up maken en migreren.

Remo Outlook Backup and Migrate is een tool die is ontworpen om al uw Outlook-gerelateerde behoeften en daden op te lossen. Met behulp van de Smart Backup-optie kunt u tijdige back-ups plannen en uw middelen concentreren waar dat nodig is. Door gebruik te maken van de optie Migrate kunnen gebruikers het Outlook-gegevensbestand versleutelen en naar een nieuwe computer exporteren. Remo Outlook Backup and Migrate is misschien wel de best mogelijke optie die u kan helpen bij het uitzoeken van elk Outlook-gerelateerd probleem.

OST naar PST Terughalen was last modified: May 29th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*