Outlook Crasht met Microsoft Office 365? Hier is de oplossing

5 minutes read
Gravatar Remo Software
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Outlook heeft onlangs een nieuwe update uitgebracht. Sindsdien zijn er talloze gevallen gemeld in gebruikers van Amerika en Canada die vermelden dat Outlook crasht met uitzonderingscode: 0xc0000005.

Daarom hebben we de pagina samengesteld met alle beproefde oplossingen met het grootste succespercentage om de crashende 365-fout op te lossen. Volg het artikel en laat ons uw ervaring weten met betrekking tot de geboden oplossingen.

Notitie: Als uw Outlook-toepassing ooit crasht, kunt u dit probleem onmiddellijk verhelpen door de Outlook-toepassing in het safe mode. Je hoeft alleen maar

  • Tik Win+Rof open Run commando en voer exe/safe

Aangezien u zich in een crisissituatie bevindt, wordt ten zeerste aangeraden een back-up te maken van uw Outlook-gegevensbestanden (OST- en PST-bestanden) met import and export tovenaar.

Als u prioriteitsinstellingen, regels of mapstructuren heeft gemaakt, kunt u deze helaas niet repliceren in uw back-upmap. Omdat het erg ingewikkeld is om alle instellingen en regels opnieuw te maken, is het in uw eigen belang om Remo Outlook Backup and Migrate een holistische Outlook-beheertool te gebruiken. Met de hulp van Remo kunt u met een paar simpele klikken een back-up maken, migreren en al uw Outlook-gegevens inclusief instellingen en regels herstellen. U kunt de applicatie downloaden door op de applicatie te klikken.

download now

Nadat u uw gegevens tegen elke vorm van bedreiging hebt beschermd, gaat u verder met de volgende stap voor het oplossen van crashende 365 vanwege buggy-updates.

Rol de recente update terug

Een andere manier om de fout op te lossen, is door de recent geïnstalleerde update volledig te verwijderen. Hieronder volgen de stappen voor het terugdraaien van de recente Outlook-updates.

Hoe Outlook-updates terugdraaien?

Open de opdrachtprompt in de beheerdersmodus. En volg de onderstaande stappen en opdrachten.

  • Commando 1: cd “\Program Files\Common Files\microsoft shared\ClickToRun”
  • Commando 2: officec2rclient.exe /update user updatetoversion=16.0.12827.20470

Als u denkt dat de stappen ingewikkeld zijn, kunt u een Microsoft-client build-script vinden waarmee u de updates kunt bijwerken of terugdraaien. U vindt het script in de volgende link, kopieer en plak de link in de adresbalk: https://gallery.technet.microsoft.com/office/Script-for-Update-or-8fb223bd

Voordat u echter enige wijzigingen aanbrengt in recente updates, moet u al uw Outlook-gegevens beveiligen door een van de bovengenoemde methoden te gebruiken.

Los Outlook-problemen op met Microsoft Office 365

Volg de onderstaande stappen om Outlook-problemen op te lossen, zoals Outlook niet toegankelijk is:

Onderzoek mogelijke problemen met invoegtoepassingen

U moet Outlook afsluiten. Open daarna het dialoogvenster Uitvoeren en zorg ervoor dat u de procedures volgt die geschikt zijn voor uw versie van Windows. Bijvoorbeeld: als u Windows 10, 8.1 of 8 gebruikt, druk dan op Windows-toets + R. Maar als u Windows 7 gebruikt, klik dan op het Start-pictogram, typ Uitvoeren en druk op Enter.

Typ nu Outlook / Safe en klik vervolgens op OK. Als het probleem is verholpen, klikt u in het menu Bestand op Opties en vervolgens op Invoegtoepassingen. Selecteer in dat venster Com-invoegtoepassingen en klik vervolgens op Go - klik om alle selectievakjes in de lijst te wissen en klik vervolgens op OK. Start Outlook opnieuw als het probleem zich niet voordoet. Ten slotte kunt u de invoegtoepassingen een voor een toevoegen totdat het probleem zich opnieuw voordoet.

Als u problemen ondervindt waardoor Outlook crasht, hier is de oplossing voor Outlook 2010 die altijd wordt geopend in de offline werkmodus.

Voer Outlook Diagnostics uit:

Hier moet u Configuratiescherm> Programma's en onderdelen> Microsoft Office> Verwijderen / repareren openen. Klik nu op Reparatieoptie.

Maak een nieuw Outlook-profiel:

Open het Configuratiescherm en klik op Gebruikersaccount. Klik nu op, Mail> klik op Show Profiles. Hier selecteert u het profiel dat u wilt ‘verwijderen’ en klikt u op Verwijderen. Als je eenmaal hebt verwijderd, is het tijd om 'toe te voegen', dus klik op Toevoegen en typ in het veld Profielnaam een naam voor het profiel. Zorg ervoor dat u de gebruikersnaam, het primaire STMP-adres en het wachtwoord opgeeft. Klik vervolgens op Volgende. (Wanneer u dit doet, ontvangt u het volgende bericht - Sta deze website toe om deze xxxx @ domeinserverinstelling te configureren) Klik voor dit bericht op het selectievakje Vraag me niet meer naar deze website en klik vervolgens op Toestaan. Voer uw inloggegevens in wanneer u daarom wordt gevraagd en klik op OK. Als de installatie is voltooid, klikt u op Voltooien.

Notitie: Als u het profiel verwijdert, worden de bijbehorende gegevensbestanden ook verwijderd. Als u niet zeker weet of u een back-up maakt of als het op de server is opgeslagen, verwijdert u het profiel niet.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software