Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Outlook Fout en Oplossingen

Laatste gedachten Microsoft Outlook-forums zijn altijd gevuld met een breed scala aan vragen over Outlook-fouten. Outlook, een geïntegreerde e-mailservice, is niet immuun voor fouten die gebruikers een echte harde tijd kunnen bezorgen. In dit artikel vindt u eenvoudige doe-het-zelf oplossingen voor reparatie gemeenschappelijke Outlook fout.Outlook foutmelding herstellen

Eén stop om alle problemen met Outlook-fouten op te lossen. Bekijk deze video-tutorial om te zien hoe een geautomatiseerde oplossing Outlook-fouten alleen met 3 klikken kan oplossen:

1)      Kan Microsoft Outlook-fout niet starten:

Kan Microsoft Outlook niet starten is een van de meest voorkomende fouten in de Outlook-gebruikersgemeenschap. Deze fout treedt op wanneer u Outlook op uw computer probeert te openen. Enkele van de redenen voor deze fout zijn zoals hieronder vermeld:

 • Verouderde versie van Outlook
 • Fout in navigatievenster waardoor Outlook niet kan worden gestart
 • Defecte invoegtoepassingen in uw Outlook
 • Onjuiste Outlook-profielinstellingen
 • Beschadigd Outlook-gegevensbestand

Een van de bovengenoemde redenen kan ervoor zorgen dat dit geen Microsoft Outlook-fout kan starten. Hoewel de Outlook-fout complex kan lijken, kan deze met enkele eenvoudige stappen eenvoudig worden opgelost.Fout in outlook herstellen

De oplossing om deze meest Outlook-fout te herstellen, is zoals hieronder vermeld:

 • Reset de instellingen van het navigatiedeelvenster
 • Start Outlook in de veilige modus en controleer op de defecte invoegtoepassingen
 • Maak een nieuw Outlook-profiel
 • Herstel Outlook-gegevensbestand met ScanPST.exe

Een van de bovengenoemde stappen kan u helpen bij het oplossen van de meest voorkomende Outlook-fout kan Outlook niet starten. Weten hoe repareren gemeenschappelijke outlook fout in detail kunt u een uitgebreide oplossing vinden voor de fout Kan Microsoft Outlook niet starten.Outlook bijlagen openen niet.

De bovengenoemde handmatige methoden kunnen u helpen bij het oplossen van de Outlook-fouten; in andere gecompliceerde scenario’s zou een effectief PST-reparatietool van pas kunnen komen.

Remo Repair PST is de meest aanbevolen tool ontworpen met een geavanceerde scan-engine om de Outlook-fout eenvoudig te verhelpen Kan Microsoft Outlook niet starten. Download nu de proefversie om eenvoudig alle Outlook-fouten te herstellen.
free-download-for-win

2)      Outlook verzendt ontvangstfout:

Problemen met het verzenden van e-mails in uw Outlook? Men komt deze Outlook-fout vrij vaak tegen vanwege verschillende scenario’s. Gewoonlijk worden zowel de inkomende als uitgaande e-mails gestopt wanneer u deze fout tegenkomt. Laten we een paar van de redenen voor deze Outlook-fout eens bekijken:

 • Antivirus of Windows Firewall voorkomt dat u e-mail verzendt
 • Verdachte e-mails in mailbox
 • Onjuiste Outlook e-mailaccountinstellingen
 • Beschadigd of beschadigd Outlook-gegevensbestand

De gebruiker ontvangt Microsoft Outlook-foutberichten terwijl ze proberen een e-mail te verzenden. Er zijn verschillende Outlook-foutcodes die worden weergegeven terwijl u e-mails probeert te verzenden / ontvangen.Outlook verzendt ontvangstfout.

Enkele veel voorkomende foutcodes wanneer u deze onbekende fout ontvangt, zijn 0x800ccc0e, 0x80040610, 0x8004010f, 0x8004060c, 0x80040600, 0x800ccc1a, 0x800ccc92, 0x8004210a.

Laten we eens kijken naar enkele van de meest beproefde manieren om de verzend- of ontvangstfout van Outlook te verhelpen.

 • Antivirus en Windows Firewall uitschakelen
 • Controleer en verwijder verdachte e-mails uit Outlook-inbox
 • Corrigeer de Outlook-accountinstellingen (uitgaande SMTP)
 • Wis Outbox en verander Server timeout
 • Herstel PST-bestand met behulp van de inbox-reparatietool

Dit zijn enkele handmatige oplossingen die u zelf kunt uitproberen om deze veelvoorkomende Outlook-fout te verhelpen. U kunt echter ook de gedetailleerde gids raadplegen om Outlook-fout bij het ontvangen van fouten te repareren.

De bovengenoemde handmatige methoden kunnen van pas komen om Outlook-verzendfouten op te lossen. Als de bovenstaande methoden de Outlook-fout niet oplossen, moet u overwegen gebruik te maken van een PST-reparatietool.

Remo Repair PST is een bekroonde software die op maat is gemaakt om Outlook-verzendfouten te herstellen door het PST-bestand te repareren. De eenvoudig te gebruiken software maakt het proces van bestandsherstel een wandeling in het park, zelfs voor een beginnende gebruiker. De software is volledig gratis te downloaden en uit te proberen op alle platforms van het Windows-besturingssysteem.
free-download-for-win

3)      Toegang tot Outlook-gegevensbestand geweigerd:

Het voorkomen van fouten in toegang tot Outlook-gegevensbestanden is gebruikelijk. Deze Outlook-fout treedt op wanneer u probeert het Outlook-gegevensbestand op een nieuwe pc te openen terwijl u het oude Outlook-gegevensbestand importeert of opent.

De belangrijkste reden voor deze Outlook-fout is dat u het Outlook-gegevensbestand probeert te openen met een lokaal account. De oplossing voor het oplossen van deze Outlook-fout is zoals hieronder vermeld:

 • Wijzig Outlook PST-bestandseigenschappen
 • Open Outlook met beheerdersrechten
 • Wijzig de locatie van het Outlook-gegevensbestand
 • Scan en herstel Outlook-gegevensbestand

De hierboven genoemde oplossing kan u helpen bij het oplossen van de Outlook-fout. U kunt ook een gedetailleerde wandeling maken om de toegang tot Outlook-gegevensbestanden te verhelpen.

4)      Kan Outlook-bijlagen niet openen:

Outlook-fouten zijn van grote verscheidenheid, net als hun functies. De fout kan geen Outlook-bijlagen openen is een van die Outlook-fouten. Zoals de foutnaam suggereert, kan de gebruiker zijn Outlook-e-mailbijlagen niet openen. Het kan een belangrijk Word-document zijn of een Excel-blad, het kan je echt een moeilijke tijd bezorgen.

Enkele van de redenen voor deze Outlook-fout, zoals hieronder vermeld:

 • Onbekende bestandsindelingen
 • Verdachte bestandsbijlagen
 • Gecomprimeerde bestanden
 • Beschadigde bestanden
 • Defecte Outlook-invoegtoepassingen
 • Corrupt Outlook-gegevensbestand

Dit zijn enkele van de mogelijke redenen voor het niet openen van bijlagen in uw Outlook. Laten we nu eens kijken naar de oplossingen om deze fout te verhelpen.

Volg de onderstaande stappen om deze Outlook-fout te verhelpen:

 • Controleer op defecte invoegtoepassingen
 • Schakel firewall en antivirus uit
 • Controleer op verdachte e-mails en bijlagen
 • Herstel Outlook-gegevensbestand met ScanPST.exe

De bovengenoemde methoden moeten de Outlook-fout kunnen oplossen. U kunt ook de gedetailleerde uitleg bekijken over hoe u problemen kunt oplossen door outlook bijlagen niet te openen.

Als u op zoek bent naar een eenvoudig en geautomatiseerd proces boven de bovengenoemde handmatige methoden, is het beter om gebruik te maken van PST-reparatietool.

Remo PST reparatietool is ontworpen om alle Outlook-gegevensitems zoals e-mails, contacten, notities en bijlagen te herstellen. De eenvoudige gebruikersinterface van de software kan al uw Outlook-gegevens met slechts 3 klikken herstellen.
free-download-for-win

5)      CRC-fout in Outlook:

Fout bij cyclische redundantiecontrole in Outlook is een van de meest voorkomende Outlook-problemen in de gebruikersgemeenschap. De fout duidt niet op het probleem met uw Outlook-toepassing, maar werpt licht op de fout op de locatie van de harde schijf waar uw PST-bestand zich bevindt. U kunt echter niet uitsluiten dat uw PST-bestand corrupt is.

Volg deze stappen om de CRC eenvoudig zelf te repareren:

 • Voer chkdsk uit op uw harde schijf
 • Voer ScanPST.exe uit

Deze twee stappen moeten mogelijk de CRC Outlook-fout oplossen en ook uw PST-bestand repareren als het corrupt is. Je kunt de gedetailleerde doorloop bekijken op hoe CRC fout in PST-bestand te repareren.

Als u de fout niet kunt oplossen met de bovengenoemde methoden, is het raadzaam om een PST-reparatietool te proberen.

Remo Reparatie PST-tool is uw beste weddenschap om de CRC-fout in Outlook te repareren. Het geavanceerde algoritme van de software maakt een kopie van uw bestand en werkt erop om verdere corruptie van het bestand te voorkomen. Download de proefversie en probeer het zelf.
free-download-for-win

6)      MAPI-fout in Outlook:

Mapi-fout voorkomt dat uw computer e-mails van uw computer verzendt of ontvangt. MAPI bekend als Messaging Application Programming Interface is verantwoordelijk voor het verzenden en ontvangen van e-mails vanaf uw computer. Daarom fungeert het als een brug tussen uw computer en e-mailserver.

De belangrijkste reden voor deze fout is te wijten aan de beschadiging of corruptie van het mapi.dll-bestand. De oplossing om deze Outlook-fout met betrekking tot het bestand msmapi.dll te herstellen, is zoals hieronder vermeld:

 • Controleer de computerverbinding met de server
 • Hernoem het oude mapi dll-bestand en voer het uit exe
 • Gebruikmaken van exe om eventuele fouten met betrekking tot mapi.dll fout te herstellen
 • Herstel Outlook-gegevensbestand met inbox-reparatietool

De hierboven genoemde oplossingen moeten mogelijk de Outlook-fout oplossen. U kunt meer weten over hoe Mapi-fout in Outlook te repareren. Als een van de bovengenoemde problemen de Outlook-fout niet heeft opgelost, gebruik dan Remo Repair PST.

Remo PST reparatie tool is op maat gemaakt om Outlook-fouten zoals MAPI-fout te repareren. De tool is ontworpen om eenvoudig te werken met gecomprimeerde, met een wachtwoord beveiligde en zelfs beschadigde bestanden. De tool maakt een gratis proefperiode voor de gebruiker mogelijk om de succesresultaten te controleren. Word lid van de meer dan miljoen gebruikerscommunity door nu te downloaden.
free-download-for-win

Voordelen van Remo Repair PST:

 • Zorgt voor snel herstel van Outlook-items zoals e-mails, contacten, notities etc.
 • Ontworpen om eenvoudig te werken met alle soorten gecomprimeerde, met een wachtwoord beveiligde PST-bestanden
 • Herstelt snel corrupte beschadigde corrupte PST-bestanden
 • Vergemakkelijkt een voorbeeld van herstelde gegevens in Outlook-stijl browser
 • Ondersteunt alle versies van Outlook 2003, Outlook 2007, Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016

Tips om Outlook-fouten te voorkomen:

Omdat ze zeggen dat voorkomen beter is dan genezen, is het beter dat u Outlook-fouten in de toekomst voorkomt. Hier volgen enkele tips die typische Outlook-fouten kunnen voorkomen:

 • Maak altijd een regelmatige back-up van het PST-bestand
 • Bescherm uw computer tegen mogelijke virusaanvallen
 • Houd uw Outlook-toepassing altijd up-to-date
 • Houd uw Outlook-inbox in de gaten en verwijder verdachte e-mails
 • Behandel grote e-mails met de juiste zorg

Laatste gedachten:

Is het niet een geweldige manier voor een gewone Outlook-gebruiker om vragen beantwoord te krijgen en Outlook-problemen onder dezelfde paraplu op te lossen. Dit artikel is bedoeld om ervoor te zorgen dat al uw vragen over enkele van de meest voorkomende Outlook-fouten die u tegenkomt worden beantwoord. Laat ons uw mening weten over dit artikel over de meest voorkomende om het in het commentaar hieronder te repareren.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie