Outlook Gegevensbestand Repareren

Overzicht: Vraagt u zich af hoe u uw Outlook-gegevensbestand kunt repareren dat niet kan worden geopend. Maak je geen zorgen, je bent op de juiste plek. Of het nu Outlook PST of OST is, met behulp van dit artikel kunt u uw Outlook-gegevensbestand probleemloos herstellen.

Inhoudsopgave:

 1. Indicaties van een beschadigd Outlook-gegevensbestand
 2. Hoe los ik het Outlook-gegevensbestand op?
 3. Herstel Outlook-gegevensbestand met ScanPST
 4. Hoe Outlook-gegevensbestand [.PST] te repareren met Remo’s PST-reparatietool?
 5. Hoe Outlook offline gegevensbestand of OST te repareren?
 6. Herstel Outlook-gegevensbestand door OST naar PST te converteren

Fouten die wijzen op een beschadigd Outlook-gegevensbestand

 • Outlook PST-bestand kan niet worden geopend
 • De set mappen kan niet worden geopend
 • Het Outlook-gegevensbestand (.pst) formaat kan niet worden gebruikt
 • Microsoft Outlook is afgesloten zonder uw Outlook-gegevensbestand correct te sluiten

Dit zijn enkele van de meest voorkomende onder verschillende Outlook fouten die aangeven dat uw Outlook-gegevensbestand beschadigd of beschadigd is. In feite verschilt de methode die betrokken is bij het repareren van het PST-bestand en het OST-bestand vanwege hun functionaliteit.

Hoe herstel ik Outlook-gegevensbestand?

Voordat u gaat weten hoe u een beschadigd of beschadigd Outlook-gegevensbestand kunt repareren, moet u weten dat er twee soorten Outlook-gegevensbestanden zijn, .pst en .ost. De methode die betrokken is bij het repareren van een PST-bestand is heel anders dan hoe u een OST-bestand repareert. Volg de onderstaande gids achter elkaar om Outlook-gegevensbestanden gemakkelijk te herstellen.

Hoe Outlook-gegevensbestand [PST] herstellen met ScanPST?

Om Outlook-gegevensbestand PST te herstellen, kunt u gebruik maken van de Microsoft inbox-reparatietool die al op uw computer aanwezig is. Voordat u doorgaat met het gebruik van ScanPST, moet u de locatie van ScanPST kennen. Na het lokaliseren van ScanPST.exe volgt u de onderstaande stappen zorgvuldig om het Outlook-gegevensbestand te herstellen.

 • Open Outlook en selecteer File > Account Settings > Data Files
 • Kies in de lijst met Outlook-gegevensbestanden het beschadigde bestand met de extensie .pst
 • Klik op Open File Location, en noteer de locatie van het PST-bestand
 • Navigeer vervolgens naar de ScanPST-locatie en dubbelklik op de exe bestand om de tool uit te voeren
 • Klik op Browse en kies het corrupte PST-bestand

click on browse and select the Outlook data file that needs to be repaired and click on start

 • Klik vervolgens op Start om het reparatieproces te starten
 • Zodra het scannen is voltooid, krijgt u een bericht met de melding dat er geen fouten zijn gevonden of fouten zijn gevonden
 • Als de tool fouten vertoont in het Outlook-gegevensbestand, klik dan op Repair om het bestand te repareren

Hoewel ScanPST u kan helpen corrupte PST-bestanden te repareren, kunt u niet volledig op deze tool vertrouwen. Dit komt omdat ScanPST u alleen kan helpen het Outlook-gegevensbestand te herstellen met kleine beschadigingen. Als het PST-bestand ernstig beschadigd is, kunt u het beste het reparatieprogramma voor inbox van Microsoft niet gebruiken.

De beste manier om het Outlook-gegevensbestand of PST-bestand te repareren, is door gebruik te maken van professionele PST-bestandsherstelsoftware. Bij het kiezen van een geschikte PST-reparatietool is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid, integriteit en efficiëntie van de software.

Remo PST-reparatiesoftware is de meest gewilde tool in de Microsoft Outlook-gemeenschap, zeer bekend om zijn veilige en snelle herstelproces van Outlook-gegevensbestanden.

Aangezien de tool is ontworpen om een kopie te maken van een beschadigd of beschadigd Outlook-gegevensbestand voordat het wordt gerepareerd, kunt u altijd zeker zijn van de veiligheid en integriteit van uw Outlook-gegevens in uw oorspronkelijke bestand.

Download de tool nu gratis en begin met het repareren van corrupte Outlook-gegevensbestanden. Uw kostbare Outlook-e-mails, contacten zijn slechts een klik.free-download-for-win

Hoe Reparatie Outlook Gegevensbestand [PST] Remo PST-Reparatiesoftware Gebruiken?

(Deze methode is alleen van toepassing op het repareren van PST-bestanden. Ga naar de volgende sectie om meer te weten te komen over het repareren van OST-bestanden.)

Download en installeer Remo Reparatie PST op uw computer en volg de onderstaande stappen om het Outlook-gegevensbestand te herstellen:

1) Start de software en kies een van de volgende opties:

 • Open Default PST File:Met deze optie kan de tool het standaard PST-bestand selecteren.
 • Select PST File Manually: Met deze optie kunt u handmatig het PST-bestand selecteren door te bladeren.
 • Find all your PST Files: Deze optie geeft een overzicht van alle beschikbare PST-bestanden. U kunt het te herstellen Outlook-gegevensbestand kiezen.home screen of Remo PST Repair Software, select the Outlook data file that needs to be fixed
 • Selecteer een van de bovenstaande opties en ga verder naar het volgende scherm.

2) In het volgende scherm heb je twee opties:

 • Normal Scan: Deze optie is wanneer het niveau van corruptie in het PST-bestand laag is.
 • Smart Scan: U kunt deze optie gebruiken wanneer er een ernstige corruptie is met het PST-bestand. Gebruik altijd Smart Scan als Normale scan niet lukt reparatie Outlook gegevensbestand.

3) Selecteer het scanniveau op basis van uw behoefte en geef de bestemmingsmap op om het bestand op te slaan.

 • Klik op repair om het herstellende Outlook-gegevensbestand te starten. Na voltooiing vergemakkelijkt de software de preview van herstelde Outlook-gegevens in de browser in Outlook-stijl.
 • Als u tevreden bent met het herstel- en herstelproces van Outlook-gegevens, gaat u door en save de bestanden.
 • Na het repareren van het Outlook PST-bestand wordt een gezond PST-bestand opgeslagen in de geselecteerde doelmap. Om toegang te krijgen tot de inhoud van het gerepareerde Outlook-gegevensbestand, moet u het in uw Outlook-toepassing importeren. De instructies voor het importeren van een Outlook-gegevensbestand worden vermeld in de volgende sectie.

Hoe een Outlook-gegevensbestand importeren?

Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u een Outlook-gegevensbestand importeert:

 • Start de Outlook-applicatie, ga naar File en klik op Open and exportopen Outlook and click on Open and Export
 • Selecteer Import/Export en klik op Import from another program or a File en klik op Nextimport from another PST file and click on Next
 • Selecteer nu Outlook data file (.pst), Klik op Browse om het gerepareerde Outlook-gegevensbestand te selecteren.
 • Selecteer ten slotte Replace duplicates with items imported en selecteer import items into the current folderen druk op de finish

Volg het genoemde pad of proces zorgvuldig om het importeren van het PST-bestand in de Outlook-applicatie te voltooien.

Hoe offline Outlook-gegevensbestand of OST repareren?

Een OST-bestand helpt de gebruiker om offline te werken en later te synchroniseren met de online server. Soms kan uw Outlook-gegevensbestand echter om verschillende redenen beschadigd raken. U hebt geen andere keus dan hulp te zoeken bij het repareren van het OST-bestand.

Er zijn twee manieren om uw Outlook-gegevensbestand OST te herstellen:

 1. Reparatie Outlook-gegevensbestand door het omzetten van OST naar PST
 2. Fix Outlook-gegevensbestand door de OST te verwijderen en opnieuw te maken

Als u al uw Outlook-gegevens op de server hebt opgeslagen, kunt u uw Outlook-gegevensbestand gewoon verwijderen en opnieuw maken.

Als u echter belangrijke gegevens over uw offline Outlook-gegevensbestand heeft en niet zeker weet of het op de uitwisselingsserver aanwezig is, ga dan voor het converteren van OST naar PST om uw contacten, notities, e-mails en andere Outlook-gegevensitems terug te krijgen.

Door het OST-bestand te converteren, kan niet alleen de corruptie worden hersteld, maar wordt ook een gezonder PST-bestand gecreëerd dat u vanuit Outlook kunt openen en waarmee u ook zet Outlook over naar een nieuwe computer.

We raden u aan om Remo OST naar PST-converter te gebruiken om u te helpen uw beschadigde Outlook-gegevensbestand te herstellen en het in de vorm van PST te krijgen.

De tool haalt precies alle informatie uit het beschadigde Outlook-gegevensbestand en maakt een gezond PST-bestand met al uw gegevens op hun plaats. Download de software nu gratis.download now

Repareren Outlook Gegevensbestand of OST-Bestand door OST naar PST te Converteren:

Ten eerste, downloaden en installeren van de Remo OST naar PST converteren. Volg de onderstaande instructies zorgvuldig om OST naar PST te converteren:

 • Klik in het hoofdscherm op Find OST File knop, kies het juiste Outlook-profiel met bestandsextensie (.ost) en klik op Nextrepair outlook data file by converting ost to pst
 • Klik nu op de knop Bladeren om de bestemming van uw keuze te selecteren om het geconverteerde OST-bestand op te slaan en vervolgens
 • Klik op de Convert
 • Klik na voltooiing van het conversieproces op Finish Navigeer nu naar de bestemmingsmap om het geconverteerde Outlook-gegevensbestand te vinden

Fix Outlook-gegevensbestand door het OST-bestand te verwijderen en opnieuw te maken:

In tegenstelling tot PST-bestanden, kunt u het OST-bestand verwijderen en opnieuw maken en het verbinden met de server om uw e-mails terug te krijgen die zijn gesynchroniseerd met uw mailbox. Dit is het grootste voordeel van gebruikers van OST-bestanden. Om het OST-bestand opnieuw te maken, logt u uit bij uw profiel en verwijdert u het bestaande OST-bestand en volgt u de onderstaande stappen om een OST-bestand te verwijderen en opnieuw te maken:

 • Microsoft Outlook en klik op File Tab
 • Klik nu op Account Settings en selecteer Data File
 • Zoek in de lijst het beschadigde Outlook-gegevensbestand met de extensie (.ost)
 • Kies de OST file en klik bovenaan op de bestandslocatie
 • Selecteer nu het OST-bestand en verwijder het
 • Start vervolgens de Outlook-applicatie, zodra Verzenden / ontvangen is gestart, kunt u alle Outlook-gegevens ophalen.

Door het OST-bestand opnieuw te maken, kunt u zeker de Outlook-gegevens herstellen en openen Outlook synchroniseren account bij de server.

Gevolgtrekking:

Het is altijd de moeite waard om meer te weten over de e-mailservice van Microsoft die u dagelijks gebruikt. Dit artikel is samengesteld met alle benodigde informatie die u nodig heeft in tijden van crisis, zoals corruptie van Outlook-gegevensbestanden.

De speciale oplossingen die in de bovenstaande sectie worden genoemd, helpen u zowel OST als PST te repareren. Laat ons weten of u succesvol bent geweest in het herstellen van uw Outlook-gegevensbestand met behulp van ons artikel. Vergeet niet het artikel te delen als je het nuttig vond.

Outlook Gegevensbestand Repareren was last modified: oktober 19th, 2020 by John Harris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*