Outlook Onbekende Fout 0x8004019 is Opgetreden Reparatie

3 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Wanneer u e-mailberichten in Outlook probeert te lezen, verzenden of ontvangen, kunt u foutberichten tegenkomen. Een veel voorkomende fout is 'Er is een onbekende Outlook-fout Ox8004019 opgetreden'. Deze fout wordt voornamelijk veroorzaakt door corruptie in het Outlook-gegevensbestand met de naam .pst.Outlook onbekende fout.

Outlook slaat uw e-mails, bijlagen, contacten, enz. op in een back-upbestand op uw computer. Dit back-upbestand wordt PST-bestand genoemd. Deze bestanden kunnen om verschillende redenen beschadigd raken. Een systeemcrash of te grote PST-bestanden zijn enkele van de meest voorkomende redenen voor corruptie in deze bestanden.

Hoe de outlook Fout 0x8004019 op te lossen?

Stap 1: Gebruik Scanpst.exe

Outlook heeft een ingebouwde reparatietool genaamd Scanpst.exe. Om deze tool te gebruiken, moet u eerst de locatie van het PST-bestand vinden.

 1. Ga naar Uitvoeren door op Windows + R . te drukken
 2. Typ Configuratiescherm en druk op Enter
 3. Klik op Mail> Toon profielen
 4. Selecteer het Outlook-profiel met problemen en klik op Eigenschappen
 5. Klik op Gegevensbestanden en noteer het standaard PST-bestand (het standaard pst-bestand is dat met een zwarte cirkel en een vinkje)

De locatie van de Scanpst-tool is voor elke Outlook-versie anders. Ga naar deze pc en typ Scanpst.exe in de zoekbalk. Dubbelklik vervolgens op de tool en typ de locatie van het PST-bestand. Klik op Start om het reparatieproces te starten.Repareren PST bestand

Stap 2: Remo Repair Outlook (PST)

Als Scanpst.exe uw bestand niet herstelt, is het waarschijnlijk ernstig beschadigd. In dergelijke gevallen hebt u professionele tools nodig om uw PST-bestanden te repareren. Remo Repair PST is een geweldig hulpmiddel om corrupte PST-bestanden te repareren. De software maakt gebruik van een niet-destructief mechanisme, wat betekent dat de inhoud van het bestand wordt uitgepakt, problemen worden opgelost en gezonde bestanden worden gegenereerd. Uw originele bestand is dus op geen enkele manier beschadigd.

Andere kenmerken van Remo Repair PST

 1. De software reparatie corrupte, ontoegankelijke en te grote PST.
 2. Het kan ook wachtwoordbeveiligd repareren of het PST-bestand comprimeren
 3. Het genereert het gerepareerde PST-bestand in 2003-2016 Outlook-formaat voor eenvoudig importeren
 4. Biedt een voorbeeld van alle herstelde bestanden in de Outlook Style-browser
 5. Het ondersteunt alle versies van Outlook en alle versies van Windows, inclusief Windows 10.
 6. Met behulp van de tool kunt u ook verwijderde e-mails en mappen in Outlook herstellen. In het artikel over het herstellen van de verwijderde map in Outlook wordt het herstelproces in detail uitgelegd.

Stappen om het outlook PST bestand repareren met Remo Repair Outlook

Download en installeer Remo Repair Outlook (PST) op uw systeem. Start de applicatie en selecteer het PST-bestand. Maak een keuze uit de 2 scanopties: Normaal of Geavanceerd scannen. Klik vervolgens op Repareren om het reparatieproces te starten. Zodra het proces is voltooid, bekijkt u een voorbeeld van de herstelde items.

About the Author: Remo Software