Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Outlook Prestatieproblemen Oplossen

In Microsoft Outlook kunt u problemen ondervinden wanneer u veel items in één map hebt. Sommige van die problemen zijn ongeveer zo:

 • Bij het uitvoeren van bepaalde opties met de Exchange-modus in cache of een Outlook-gegevensbestand (.PST), ziet u prestatieproblemen
 • Ook ervaart u verminderde prestaties in Outlook als de mappen Inbox, Agenda, Taken, Verzonden items en Verwijderde items veel items bevatten
 • Evenzo, als u veel e-mailmappen heeft, kunt u prestatieproblemen ondervinden zoals:
 • In de cachemodus worden mappen niet correct weergegeven of het duurt lang voordat ze verschijnen
 • Als uw Outlook-profiel gedeelde postbussen heeft en caching is ingeschakeld, treden mapsynchronisatieproblemen, prestatieproblemen en andere problemen op als het aantal gedeelde mappen per postvak groter is dan 500
 • In extreme gevallen, als er meer dan 10.000 mappen zijn, is Outlook erg traag om te openen. Dit probleem treedt op omdat het lang duurt om de mappen op te sommen

De oorzaak van het probleem –

Als u mappen hebt die de limiet voor het aantal items per map overschrijden of als u te veel mappen hebt. De item- en maplimieten zijn afhankelijk van de versie van Outlook. Voor Outlook 2016, Outlook 2013 en Outlook 2010, 100.000 items per map en in totaal 500 mappen. Voor Outlook 2007 kunt u maximaal 50.000 items per map en 500 mappen in totaal hebben.

Hoe Outlook Prestatieproblemen Repareren?

Welnu, er zijn een paar eenvoudige stappen die u kunt nemen om de prestaties van Microsoft Outlook te verbeteren. Als uw Outlook traag en onstabiel is, kan dit uw productiviteit ernstig verminderen en zelfs het stressniveau verhogen. Dus neem even de tijd om het in vorm te krijgen.

Oplossing #1: Houd uw PST’s op een redelijke grootte

Met Outlook 2003 en 2007 kunt u maken “new style” PST-bestanden die niet de oude limiet van 2 GB hebben. Voor de beste prestaties wordt echter nog steeds aanbevolen om uw PST-bestanden relatief klein te houden en ze niet te veel boven 1 GB te laten groeien.

Hier zijn een paar dingen die u kunt doen om te voorkomen dat PST-bestanden groeien:

 • Gebruik meerdere PST’s: Maak meerdere PST-bestanden en organiseer e-mail daarin op datum of op project, klant, etc.
 • Bewaar bijlagen buiten de PST: Grote bijlagen kunnen uw PST snel vullen en groot maken. U kunt uw bijlagen buiten Outlook opslaan en toch koppelingen ernaar houden in e-mailberichten
 • Bewaar hele e-mailberichten buiten Outlook: Bewaar hele berichten buiten Outlook en maak een e-mailarchiveringssysteem met behulp van bestandsmappen

Oplossing #2: Schakel invoegtoepassingen uit die niet in gebruik zijn

Het uitvoeren van onnodige invoegtoepassingen kan Outlook trager maken. Controleer welke invoegtoepassingen u hebt geïnstalleerd. U hebt waarschijnlijk meer invoegtoepassingen geïnstalleerd dan u denkt. Controleer welke invoegtoepassingen u hebt geïnstalleerd en schakel de invoegtoepassingen uit die u niet gebruikt.

Oplossing #3: Compact uw PST-bestanden en OST-bestand (alleen Exchange-gebruikers)

Nadat u uw berichten in meerdere PST-bestanden hebt gesplitst en enkele bijlagen hebt verwijderd, moet u het PST-bestand comprimeren om de grootte te verkleinen. Als u een Exchange-account in de cachemodus gebruikt, kan het comprimeren van uw OST-bestand helpen outlook prestatieproblemen oplossen.

Het is echter een goed idee om uw PST-bestanden periodiek te comprimeren.

Aanbevolen: Voor de gebruikers die “Outlook PST groot maar leeg” probleem ervaren. Er wordt voorgesteld om het probleem op te lossen door het Outlook-gegevensbestand te comprimeren met Compact Now optie, of gebruik een betrouwbare PST reparatie tool.

Oplossing #4: Schakel Exchange-modus in cache in

Als u een op Exchange gebaseerd e-mailaccount gebruikt, zal het inschakelen van de Exchange-modus met cache waarschijnlijk de responsiviteit van Outlook verbeteren.

Oplossing #5: Houd uw computer up-to-date met patches en servicepacks

Gebruik de Microsoft Windows Update-service om op de hoogte te blijven van Windows- en Office-patches en servicepacks.

Oplossing #6: Reset Outlook-cachebestanden

Als u een upgrade van Outlook 2003 naar Outlook 2007 hebt uitgevoerd, hebben sommige mensen gemeld dat het resetten van enkele interne Outlook-bestanden de prestaties ten goede komt.

Oplossing #7: Schakel RSS-feeds in Outlook uit

 • Open “Tools->Options->Other->Advanced Options
 • Haal het vinkje weg “Sync RSS Feeds to the Common Feed List

U kunt echter zien hoe de algemene gebruikerservaring kan worden beïnvloed door deze prestatieproblemen. Hoop dat de bovengenoemde oplossingen zullen outlook prestatieproblemen reparatie die kan optreden wanneer een mailbox veel items telt en wanneer beperkte weergaven worden gebruikt.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie