Outlook PST Bestand Exporteren

Outlook slaat uw e-mailinformatie op in OST- en PST-gegevensbestanden. Wanneer u uw Outlook-applicatie migreert of overzet, kunnen de gegevens die zijn opgeslagen in het OST-bestand eenvoudig worden gemigreerd door in te loggen op uw account op uw nieuwe computer. Omdat het PST-bestand lokaal op uw computer is opgeslagen, moet u het Outlook PST-bestand handmatig naar een nieuwe computer exporteren.

Gelukkig biedt Outlook gebruikers de mogelijkheid om het PST-bestand te exporteren zonder dat hiervoor software van derden nodig is. Het proces is echter complex. Dit artikel is samengesteld met de informatie om u te helpen het Outlook PST-bestand naar een andere computer te exporteren en helpt u om Outlook naar een nieuwe computer te verplaatsen.

Er zijn twee manieren waarop u kunt Outlook PST bestand exporteren naar nieuwe computer

 1. U kunt exporteren door een back-up van het PST-bestand te maken
 2. Kopieer en verplaats het Outlook-gegevensbestand rechtstreeks naar de nieuwe computer

Exporteer Outlook PST-bestand in 2013/2016/2019

Volg de genoemde stappen om exporteer Outlook e-mails naar het PST-bestand in de nieuwste Outlook-versies zoals 2013, 2016 en 2019

 • Open Outlook-applicatie en ga naar de optie Bestanden in de werkbalk
 • Klik op de optie Openen en exporteren om de optie Importeren / exporteren weer te geven en klik erop
 • U zult de Import and Export wizard, uit de genoemde opties, selecteert export to a file optie en klik op volgende
 • Selecteer nu Outlook Data File (.pst)optie en klik op volgende

In deze fase kunt u een specifieke map naar PST-bestand selecteren en exporteren. De exportwizard geeft alle mappen weer die in uw Outlook-toepassing bestaan, zoals de map met e-mails (inbox, verzonden, concept, prullenbak als u aangepaste mappen hebt gemaakt, worden ook weergegeven) Kalender, Contacten, dagboek en notities. U kunt de map selecteren die u naar PST wilt exporteren. U kunt echter niet backup Outlook-instellingen met behulp van deze methode.

 • Anders kun je markeren include sub-folderscheckbox en alle Outlook-mappen naar PST-bestand en klik op volgende
 • Klik op bladeren en vermeld de gewenste locatie waar u het exporteerbare PST-bestand wilt opslaan
 • Markeer “Duplicaten vervangen door geëxporteerde items” en klik op voltooien om een exporteerbaar PST-bestand te maken.
 • De Outlook-applicatie zal u vragen om een wachtwoord te maken zodat anderen geen toegang kunnen krijgen tot uw PST-oorzaak, er kan mogelijk gegevensdiefstal zijn.
 • Nu u een exporteerbaar PST-bestand heeft gemaakt, hoeft u het bestand alleen maar naar een opslagstation te kopiëren en het PST-bestand naar een nieuwe computer te exporteren.

exporting outlook pst file

download now to export your pst file

Hoe Outlook PST Bestand Exporteren in 2010 en eerdere versies.

Export Outlook PST-bestand op 2010

Ga naar Files > Options > Advanced Tab. Op het geavanceerde tabblad vindt u het “Export” optie. Selecteer de exportoptie om het “Import and Export wizard”. Vanaf hier blijft het resterende exporterende pst-bestandsproces hetzelfde als de laatste versies.

Exporteer PST-bestand op Outlook 2007 en eerdere versies

Evenzo, terwijl 2010 naar bestanden gaat, klikt u in het vervolgkeuzemenu op de optie Exporteren om de import- en exportwizard te openen. De rest van het exporterende PST-bestandsproces blijft hetzelfde als de nieuwste Outlook-versie.

Kopieer en exporteer Outlook PST-bestand

Om een PST-bestand te kopiëren, hoeft u alleen maar het PST-bestand te zoeken en het naar een externe schijf te kopiëren en het naar een nieuwe computer te verplaatsen

Hoe vind ik het Outlook PST-bestand op 2010 en de nieuwste versies?

Open de Outlook-applicatie en klik op het tabblad bestanden en klik op account settings optie tweemaal. Outlook opent het account settings dialogue box, van het dialoogvenster selecteert u de data files tab. Op het tabblad gegevensbestand kunt u de Outlook-gegevensbestanden zien die op de computer beschikbaar zijn. Klik op het gewenste gegevensbestand om vind locatie van PST-bestand Outlook. Noteer de locatie van het PST-bestand.

Gebruik bestandsverkenner of computertoepassing om toegang te krijgen tot de locatie van het PST-bestand, kopieer het bestand en exporteer het naar de nieuwe computer.

Hoe vind ik de PST-bestanden op Outlook-versies van 2007 en eerder?

Open het configuratiescherm op uw computer en selecteer het User Account. Dubbelklik op het mail pictogram om het account settings. Klik op het tabblad gegevensbestanden om het PST-bestand te zien dat beschikbaar is in uw Outlook. Selecteer het gewenste PST-bestand om de locatie van het PST-bestand te kennen. Kopieer het PST-bestand en verplaats het naar een andere computer.

Het kopiëren en exporteren van het PST-bestand kan snel en eenvoudig zijn. Als u echter alleen het PST-bestand kopieert, worden mogelijk niet alle elementen van Outlook geëxporteerd. Bijvoorbeeld handtekeningen, contacten of alle momenteel geopende bestanden of e-mails. Daarom wordt sterk aangeraden om een back-up te maken van en Outlook PST bestand exporteren.

Importeer Outlook PST-bestand op een nieuwe computer

Het importeren van PST op een nieuwe computer is hetzelfde voor alle versies van Outlook.

 • Om via Outlook een PST-bestand op een nieuwe computer te importeren, gaat u naar File> Export/ Import > Open Outlook data file(.PST)
 • Blader en selecteer het bestand PST-bestand dat u zojuist van uw oude computer hebt geïmporteerd
 • U zou alle e-mails en gegevens van het geëxporteerde Outlook PST-bestand moeten zien.

Gevolgtrekking:

Aangezien het PST-bestand lokaal op uw computer is opgeslagen, moet u het PST-bestand handmatig exporteren. Het gebruik van een handmatige methode om uw Outlook-gegevensbestand te exporteren, kan ingewikkeld zijn. Toch kunt u gebruik maken Remo Outlook Backup en Migreren applicatie om het gehele migratieproces te automatiseren. Met behulp van Remo kan het PST-bestand in 3 eenvoudige stappen worden geëxporteerd. Bovendien kunt u ook profiteren van de Remo Cloud-opslag en veilig toegang krijgen tot uw Outlook-gegevens, overal en altijd.

Outlook PST Bestand Exporteren was last modified: januari 11th, 2021 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*