Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Outlook Spamfilter Werkt niet

Ongewenste of spam-e-mails veroorzaken vaak ongemak in Outlook Inbox en kunnen beveiligingsrisico’s vormen. Als u een Outlook-gebruiker bent, kunt u actief gebruik maken van Junk Filter om spam of phishing-e-mails te vermijden.

De Junk Filter in Outlook wordt geleverd met ingebouwde mogelijkheden om elke inkomende e-mail te beoordelen als mogelijke spam op basis van verschillende factoren, afhankelijk van het tijdstip waarop de e-mail is verzonden en de inhoud van de e-mail. Junkfilter stopt de inkomende spam-e-mails niet, maar de spam-e-mails worden rechtstreeks naar de ongewenste map verplaatst in plaats van in Inbox te verschijnen.

Als u de opties voor ongewenste e-mail in Outlook onjuist instelt, worden e-mails niet goed gefilterd en krijgt u te maken met problemen zoals legitieme e-mails die onjuist worden toegevoegd aan de ongewenste map en spam-e-mails die in de inbox terechtkomen. Dit betekent niet dat het ongewenste filter niet werkt.

Hoewel het ongewenste filter mogelijk werkt zoals ontworpen, moeten de voorkeuren alleen worden aangepast op basis van uw behoeften. Als u problemen ondervindt bij het verfijnen van e-mails, kunt u de onderstaande informatie gebruiken om Outlook Junk Filter en de bijbehorende instellingen te herstellen.

Er zijn veel redenen waarom Junk Filter e-mails niet effectief filtert. U moet de opties voor ongewenste filters controleren en dienovereenkomstig wijzigen om de filtermogelijkheden te verbeteren.

De volgende secties zullen u helpen de verschillende opties en lijsten met betrekking tot ongewenste filters te begrijpen en deze aan uw voorkeuren aan te passen.

Inhoudsopgave:

 1. Hoe oplossen Outlook spamfilter werkt niet?
 2. Overzicht van filteropties voor ongewenste e-mail in Outlook?
 3. Overzicht van ongewenste filterlijsten in Outlook?

Hoe Repareren Outlook Spamfilter Werkt niet?

Naar reparatie Outlook spamfilter werkt niet, u moet eerst de opties voor ongewenste e-mail begrijpen, aangezien de problemen met het filter optreden wanneer de opties niet correct zijn ingesteld.

Over het algemeen zijn er drie belangrijke wijzigingen die u moet doen om het filter te laten werken volgens de gewenste filtervoorkeuren. Vind de hieronder vermelde wijzigingen:

Methode 1: Standaard is de optie ingesteld op No Automatic Filtering. Als de filteroptie echter is ingesteld als Low, you can still receive emails to the Inbox that are not evaluated as spam.

Junk Email Filter Options in Outlook

Zorg ervoor dat je de hebt geselecteerd High filteroptie om het filter efficiënter te laten werken. Het filter voor ongewenste e-mail is zeer nauwkeurig wanneer het is ingesteld op Hoog. U kunt elk van de filteropties selecteren volgens uw vereisten.

Ga naar Opties voor ongewenste filters.

Stap 1: Open Outlook

Stap 2: Klik Home  

Stap 3: Klik Junk 

Stap 4: Selecteer in de vervolgkeuzelijst Junk E-mail Options.

Open Outlook and Click on Home tab

Methode 2: Als de reguliere e-mails naar de ongewenste map worden verplaatst, probeer dan de e-mails en domeinen die u als veilig beschouwt toe te voegen aan de Safe Senders List. Dit zorgt ervoor dat alle e-mails van de items in deze lijst uw Postvak IN bereiken.

Om een e-mail of domein toe te voegen aan de lijst met veilige afzenders. Volg de stappen;

Stap 1: Klik Home.

Stap 2: Klik Junk.

Stap 3: Klik Junk Email Options.

Stap 4: Klik Safe Senders List en klik Add.

Voeg vervolgens namen, e-mailadressen en domeinen toe die u vertrouwt.

Safe Senders List in Outlook

Methode 3:  Als dit het geval is, verwijdert u uw e-mailadres en plaatst u het onder Blocked Senders List. Als dit het geval is, verwijdert u uw e-mailadres en plaatst u het onder Safe Senders List.

Blocked Senders List in Oultlook

De bovengenoemde wijzigingen moeten ervoor zorgen dat het filter efficiënt werkt, maar om het filter nauwkeuriger te verbeteren, kunt u het filter wijzigen met behulp van de informatie in dit artikel hieronder.

Zoals u weet, worden de spam-e-mails opgeslagen in de ongewenste map, de spam-e-mails blijven er maximaal 30 dagen in voordat ze voor altijd worden verwijderd, er is geen kans om ze voorbij dit venster te herstellen.

Als u een belangrijke e-mail uit de ongewenste map bent kwijtgeraakt die ten onrechte als spam is gefilterd of per ongeluk is verwijderd, heeft u nog 5 dagen de tijd om deze te herstellen met behulp van het automatische herstelproces in Outlook.

Als u echter per ongeluk verwijderde belangrijke e-mails na dit tijdsbestek van 5 dagen moet herstellen, moet u ze herstellen met behulp van een hersteltool. Remo reparatie Outlook PST tool is degene die u zal helpen verwijderde e-mails uit de ongewenste map te herstellen.

Hoewel de Remo Repair Outlook PST tool is exclusief ontworpen om corrupte PST-bestanden te repareren. Het wordt ook efficiënt gebruikt voor het veilig herstellen van alle Outlook-items zoals e-mails (inclusief bijlagen en onderwerpen), contacten, notities, profielinstellingen, enz. Als u op zoek bent naar een hulpmiddel om de verwijderde e-mails uit ongewenste map deze tool heeft het allemaal gedekt. Download Remo Repair Outlook PST nu!

Overzicht van Filteropties voor Ongewenste E-Mail in Outlook?

U kunt het niveau van bescherming tegen spam-e-mails en de filtercapaciteiten van het Outlook-junkfilter verbeteren door de onderstaande opties voor ongewenste e-mail te kiezen.

 • Geen automatische filtering: Door deze optie te kiezen, kunt u Automatische ongewenste filtering uitschakelen. Die is standaard ingesteld wanneer u Junk Filter inschakelt. Maar de spam-e-mails van uw Blocked Senders Listworden nog steeds naar de ongewenste map gestuurd na evaluatie van de domeinen en adressen die u eronder hebt vermeld.

No Automatic Filtering Options in Outlook

 • Laag: Als u niet veel spam-e-mails ontvangt, kunt u door deze optie te kiezen Outlook de meest voor de hand liggende ongewenste e-mails laten verfijnen en opslaan in de map met ongewenste e-mail.
 • Hoog: Als u veel spam-e-mails ontvangt, kunt u deze optie het beste kiezen, omdat de verfijningscapaciteit is verbeterd en de meeste spam-e-mails worden opgevangen.

Tip: Soms kunnen zelfs gewone e-mails in de ongewenste map terechtkomen. Om de goede werking van Junk Filter bij te houden, raden we je aan om je Junk Folder regelmatig te controleren.

 • Alleen veilige lijsten: Deze optie is het beste voor u als u geen andere e-mails wilt dan de personen of domeinen in uw lijst met veilige ontvangers. Het is de meest beperkende optie, alleen de mensen in uw veilige lijsten kunnen u e-mails sturen.
 • Naast deze opties is er een “Permanently Delete” selectievakje waarmee u de e-mails die worden vermoed als ongewenste e-mail direct kunt verwijderen in plaats van ze op te slaan in de map met ongewenste e-mail.

Notitie: Raadpleeg deze volledige informatieve gids om alle soorten Outlook-fouten te kennen en op te lossen

Overzicht van Ongewenste Filterlijsten in Outlook?

Terwijl Junk Email Options inkomende e-mails controleren en verfijnen, Junk Email Lists laat u Outlook vertellen welke e-mails of domeinen als ongewenste/spam moeten worden beschouwd.

U kunt namen, e-mailadressen en domeinen aan deze lijsten toevoegen, zodat het ongewenste filter geen e-mails blokkeert van bronnen die u vertrouwt of degenen die u niet vertrouwt.

 • Lijst met veilige afzenders:  De namen, e-mails en domeinen in deze lijst worden nooit behandeld als ongewenste e-mail. U kunt e-mails, domeinen en namen aan deze lijst toevoegen van wie u als veilig beschouwt en waarvan u e-mails wilt ontvangen.

Notitie: De limiet van de lijst met veilige afzenders is maximaal 1024.

Om een e-mail of domein toe te voegen aan de lijst met veilige afzenders. Volg de stappen

Klik Home > Klik Junk > Klik Safe Senders tabblad > Klik Add

Voeg vervolgens namen, e-mailadressen en domeinen toe die u vertrouwt.

Safe Senders List in Outlook

 • Safe Recipients List: Veilige ontvangers zijn ontvangers die u niet wilt blokkeren, voornamelijk gebruikt voor organisaties. Door uw e-mail aan deze lijst toe te voegen (standaard toegevoegd), worden e-mails die u naar de contacten of het domein verzendt nooit als ongewenste e-mail behandeld. Voeg hier de namen, e-mails en domeinen toe om te voorkomen dat u in de ongewenste map terechtkomt.

Om namen, e-mailadressen en domeinen toe te voegen:

Klik Home > Klik Junk > Klik Safe Recipients tabblad > Klik Add

Safe Recipients List in Outlook

 • Lijst met geblokkeerde afzenders: Deze lijst is handig wanneer u bepaalde e-mails van domeinen en namen die u niet vertrouwt wilt blokkeren door ze toe te voegen aan de lijst met geblokkeerde afzenders. Wanneer de naam of het domein aan deze lijst wordt toegevoegd, worden de e-mails rechtstreeks naar de map met ongewenste e-mail verplaatst.

Blocked Senders List in Oultlook

Om er zeker van te zijn dat de spamfilter/junkfilter goed werkt, houdt u alle opties en lijsten bij en past u deze aan naar uw wensen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie