Outlook wil niet Openen

“Kan Microsoft Office Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen. De set mappen kan niet worden geopend. De server is niet beschikbaar. Neem contact op met uw beheerder als deze toestand aanhoudt.”

Outlook wil niet Openen meer

Dat moment waarop u een fout tegenkomt die aangeeft dat uw Outlook niet kan worden geopend, zal zeer verontrustend zijn, toch? Natuurlijk ja, want Outlook is degene die al uw belangrijke e-mails met essentiële informatie opslaat. Bovendien is het tegenwoordig interactiever geworden door attributen te bieden zoals herinneringen, afspraken, taken, agenda en nog belangrijker uw contacten. Dit is de reden waarom uw Outlook erg belangrijk wordt. Als uw Outlook om welke reden dan ook niet start, verliest u al uw e-mails, herinneringen en notities enz. Die zijn opgeslagen in uw Outlook.

In sommige gevallen zult u op de hoogte zijn van de situaties die tot dit probleem leiden. Maar in veel gevallen blijft u achter zonder sporen over de exacte oorzaak hiervan. Bent u ooit in dezelfde of vergelijkbare situatie beland? Gefrustreerd door na te denken over de reden hiervoor en de manieren om het op te lossen?

Stop dan met denken!! Deze pagina geeft u enkele van de redenen en hoe repareren Outlook wil niet openen.

Incompatibele versies

Zorg ervoor dat de geïnstalleerde Outlook-versie compatibel is met de Windows-versie die u gebruikt. Als je om de een of andere reden een verkeerde versie van het programma hebt geïnstalleerd, wordt deze niet geopend en krijg je geen toegang tot je e-mail.

Beheerdersrechten

Soms wordt uw Outlook mogelijk niet geopend als het systeem niet over de rechten beschikt om Outlook uit te voeren. Om de instellingen aan te passen, klikt u met de rechtermuisknop op de Outlook-tegel en klikt u op de “Run as Administrator” optie onderaan het scherm. Dit geeft uw Outlook-programma de rechten om Outlook uit te voeren.

Andere programma’s

In sommige situaties kunnen andere programma’s die op uw Windows-systemen worden uitgevoerd, voorkomen dat uw Outlook wordt geopend. Vooral als u een antivirusprogramma gebruikt. Als dit het geval is, stop dan gewoon met het uitvoeren van alle andere programma’s die worden uitgevoerd. Als uw antivirusprogramma is; probeer Outlook te openen nadat de scan is voltooid. Als de virusscan een probleem aantreft, plaatst u het in quarantaine of verwijdert u het, afhankelijk van wat uw antivirussoftware aanbeveelt.

Verouderde Outlook

Als Outlook niet wordt geopend, mist u mogelijk noodzakelijke updates van Microsoft, d.w.z. u gebruikt de verouderde Outlook. Open gewoon het Configuratiescherm en kijk in Systeem en Beveiliging om de update-opties te vinden. Voer nu de update uit om te bepalen of alles wat u nodig hebt is gedownload en geïnstalleerd. Zodra het is voltooid, start u uw computer opnieuw op en probeert u Microsoft Outlook opnieuw te openen. Als het nog steeds niet werkt, verwijder dan het programma en installeer het opnieuw.

Outlook openen in veilige modus

Als uw Outlook de laatste keer correct werkte en er is niets veranderd aan uw accountconfiguratie, probeer het dan gewoon in de veilige modus te openen. Dit voorkomt dat sommige of alle invoegtoepassingen en verschillende instellingenbestanden worden geladen en schakelt zelfs uw leesvenster uit.

Om uw Outlook in de veilige modus te starten, moet u Outlook starten met de “safe” schakel optie:

  • Windows XP: Start-> Run; outlook.exe /safe
  • Windows Vista en Windows 7: Start-> type; outlook.exe /safe
  • Windows 8: Start Screen-> type; outlook.exe /safe

(Begin gewoon te typen; een zoekvak wordt automatisch zichtbaar)

Start Outlook in het resetnavpane-venster

Als u de foutmelding krijgt waarin staat “Cannot open the Outlook window” terwijl u Outlook probeert te starten, geeft dit aan dat de instelling van uw navigatiedeelvenster beschadigd is. Naar reparatie Outlook wil niet openen start gewoon uw Outlook met de resetnavpane-schakelaar:

  • Windows XP: Start-> Run; outlook.exe /resetnavpane
  • Windows Vista en Windows 7: Start-> type; outlook.exe /resetnavpane
  • Windows 8: Start Screen-> type; outlook.exe /resetnavpane

(Begin gewoon te typen; een zoekvak wordt automatisch zichtbaar)

Gebruik scanpst.exe

PST-bestand is een speciaal bestand waarin al uw e-mails en andere Outlook-gerelateerde kenmerken worden opgeslagen. Als dit bestand om onbekende redenen corrupt is, kunt u uw Outlook niet openen. Als geen van de bovenstaande oplossingen u helpt, probeer dan het hulpprogramma scanpst.exe te gebruiken.

Scanpst.exe is een standaard inbox-reparatietool van Outlook om uw PST-bestand te repareren. Gebruik scanpst.exe om uw pst-bestand te scannen op fouten en deze automatisch te herstellen.

Daarom zijn de hierboven genoemde enkele van de meest voorkomende redenen en manieren om uw Outlook-profiel te repareren. Als de corruptie ernstig is en geen van de bovenstaande tips werkt of uw scanpst.exe mislukt, gebruik dan gewoon de Remo Reparatie Outlook (PST) hulpmiddel om het te repareren. De tool kan efficiënt corrupt Outlook profiel repareren en helpt u bij het succesvol openen van Outlook zonder gegevensverlies.

Outlook wil niet Openen was last modified: augustus 27th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*