Overzetten Outlook naar Nieuwe Computer

Overzicht: Het migreren van Outlook naar een nieuwe computer of een nieuwe versie was altijd hoofdpijn. Nu niet meer, met dit artikel kunt u uw Outlook binnen enkele seconden naar een nieuwe computer verplaatsen. Ja, je leest het goed. Met Remo Outlook Migratie tool aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen te maken om uw Outlook opnieuw te verliezen of te verplaatsen.

De opwinding van het overschakelen naar een nieuwe computer is geweldig. Je hebt een nieuwe computer en een belangrijk ding dat je doet, is bestanden en programma’s terugkrijgen van de oude computer naar de nieuwe. Niet alle programma’s kunnen echter net als andere bestanden snel worden gekopieerd.

Outlook is zo’n programma waarbij u Outlook-gegevens handmatig naar een PST-bestand moet overbrengen en vervolgens naar een nieuwe computer moet verplaatsen. Is het niet te vermoeiend? Bovendien is er een klein ongelukje en is de kans groot dat u uw Outlook-gegevens permanent verliest.

Wat als er een gemakkelijke manier was om overzetten Outlook naar nieuwe computer? Een geautomatiseerde methode waarbij u geen spier hoeft te bewegen en Outlook-e-mails, contacten, notities, herinneringen en zelfs Outlook-profielen en instellingen kunt overbrengen. Ja, dit artikel laat u zien hoe u Outlook en de bijbehorende gegevens op een probleemloze snelweg naar een nieuwe computer kunt overbrengen.

Inhoudsopgave

1.       Outlook verplaatsen tussen computers is eenvoudig

2.       Hoe Outlook naar een nieuwe computer te verplaatsen met Remo?

3.       Hoe Outlook handmatig naar een andere computer overbrengen?

Outlook verplaatsen tussen computers is eenvoudig

Zoals ik al eerder zei, hoeft het verplaatsen van Outlook naar een nieuwe computer niet zo ingewikkeld te zijn als wordt voorgesteld.

 • U hoeft uw OST-bestand niet naar PST-bestand te converteren om uw Outlook-gegevens naar een andere computer te verplaatsen.
 • U hoeft de bestanden en mappen niet handmatig te selecteren door het PST-bestand te ontleden (aangezien u de locatie van het PST-bestand kent).

Deze complicaties bij het overzetten van Outlook-gegevens zijn niet langer onvermijdelijk, dankzij de automatische tool om Outlook over te dragen.

Het enige dat u hoeft te doen om uw Outlook naar een nieuwe computer te verplaatsen, is door gebruik te maken van Outlook-migratiesoftware. Deze Outlook-migratietool van Remo helpt u uw Outlook naar een nieuwe computer te verplaatsen zonder dat u iets meer hoeft te doen dan een paar klikken.

Deze tool van Remo helpt u niet alleen om Outlook over te dragen, maar helpt ook bij het maken van een back-up van Outlook-gegevens. Ongeacht welk scenario voor gegevensverlies dan ook, met de slimme back-upopties van Remo kunt u er zeker van zijn dat u nooit uw Outlook-gegevens kwijtraakt.

Met behulp van de Remo Outlook-migratietool kunt u zelfs een Outlook-profiel migreren naar Office 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010, Outlook 2007, enz.

Laten we meteen beginnen met het migreren van Outlook naar een nieuwe computer met Remo.

Hoe Verplaatsen Outlook naar Nieuwe Computer met Behulp van Remo?

Als u uw Outlook-gegevens naar de nieuwe computer te downloaden te verplaatsen en te installeren Remo Outlook Backup en Migrate Tool zowel op uw oude als nieuwe computer. De volgende methode kan worden toegepast op Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007:

recover deleted files from external hard drive on Windows

 • Maak een back-up van Outlook-gegevens van een oude computer: 
  • Start de tool op de computer waarvan u Outlook wilt verplaatsen
  • Klik op Back-up om een back-up te maken van Outlook-gegevensclick on backup to copy the Outlook data that you want to move to new computer
  • Kies in het volgende scherm tussen Smart Backupen Advanced Backup en klik op nextchoose between smart or advanced Outlook backup
  • Savede back-up Outlook-gegevens naar de gewenste locatie en kopieer het bestand naar een USB-stick.save the backup file
 • Importeer Outlook-gegevens in een nieuwe computer: 
  • Start Remo Outlook Migration Tool op uw nieuwe computer waarop u Outlook wilt importeren en klik op Migrateclick on migrate to start moving Outlook to new computer
  • Selecteer nu het bestand waarvan u een back-up had gemaakt van de oude computer en klik op Nextselect th backup file to migrate Outlook to new computer
  • Selecteer in het volgende scherm de Outlook-items die u wilt migreren en klik op Nextselect Outlook items that you want to transfer to new computer
  • Na voltooiing van het proces klikt u gewoon op Finishen dan heb je met succes je Outlook naar een nieuwe computer verplaatst.

Hoe Overzetten Outlook naar Nieuwe Computer Handmatig?

Het handmatig overbrengen van Outlook naar een nieuwe computer omvat het maken van een back-up van het PST-bestand en het verplaatsen naar de nieuwe computer. Laten we beginnen met het handmatig verplaatsen van Outlook PST naar een nieuwe computer.

Stap 1: Exporteer Outlook PST-bestand

 • Start de Outlook-applicatie en klik op File
 • Selecteer vervolgens het Openoptie en klik op Import or Exportclick on import export option to backup pst file transfer outlook to new computer
 • Selecteer Export to a fileoptie en klik op Next.export to a file option
 • Kies nu het Outlook Data File (.pst), optie en klik op next.select Outlook data file
 • Controleer de mappen waarvan u een back-up wilt maken en druk op Nextexport Outlook data file
 • Blader naar een locatie en geef een naam op voor uw back-upbestand, en selecteer vervolgens Finish.

Stap 2: Importeer Outlook PST-bestand naar een nieuwe computer

Om het PST-bestand naar een nieuwe computer te importeren, moet u het PST-bestand kopiëren en het naar de nieuwe computer verplaatsen via een USB-station of hoe dan ook waar u handig mee bent. Volg de onderstaande stappen als u klaar bent met het PST-bestand:

 • Open eerst Outlook en klik op File
 • Selecteer nu op het Open and Exportoptie in het linkerdeelvenster en klik op Import or Export.click on import export to start moving outlook to new computer
 • De import- en exportwizard verschijnt, waar u moet selecteren Import from another program or fileoptie voordat u klikt Nextselect import from another file or program
 • Klik op Browseen ga naar de locatie waar u het PST-bestand hebt gekopieerd.
 • Er zijn meerdere opties over hoe u de duplicaten wilt beheren. Het is beter om de Do not import duplicatesoptie zodat u niet verward raakt met dubbele items in Outlook. Klik Next om naar de volgende pagina te gaan.
 • Selecteer de mappen die u naar de nieuwe computer wilt overbrengen. Als u alle mappen wilt importeren, selecteert u de bovenste map.
 • Klik op de Finish knop

Laatste gedachten:

Dit artikel was bedoeld om uw overgang van een oude computer naar een nieuwe computer soepel te laten verlopen door u te helpen uw Outlook probleemloos naar een nieuwe computer te verplaatsen. Alle eer gaat naar Remo Backup and Migrate for Outlook.

Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder of dit artikel u heeft geholpen met uw Outlook-migratieproces. Deel het woord, want uw feedback zorgt ervoor dat we het beter doen. Neem ook contact op met onze techneut ondersteuning in geval van vragen tijdens uw migratie.

Overzetten Outlook naar Nieuwe Computer was last modified: januari 22nd, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*