Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Paint 3D – Nieuwe Applicatie op Windows 10

Paint 3D is een nieuwe app die is toegevoegd in Windows 10 met de update van de maker. Met deze tool kun je 3D-modellen maken, online delen of zelfs printen met een 3D-printer. Laten we eens kijken hoe we deze app kunnen gebruiken en 3D-modellen kunnen maken.

Wat is Paint 3D

Dit is niet alleen de nieuwste versie van Paint. Het is een app voor 3D-modellering waarmee je je eigen driedimensionale modellen kunt maken en scènes kunt bouwen met verschillende 3D-modellen. Je kunt deze scènes of modellen downloaden van de Remix 3D Microsoft-website of je eigen scènes of modellen uploaden en ook met anderen delen.

Paint 3D heeft ook enkele extra geavanceerde functies. u kunt bijvoorbeeld uw modellen exporteren van Paint 3D naar .3MF- of .FBX-bestanden, zodat u er ook in andere apps aan kunt werken. je kunt zelfs je Paint 3D-modellen afdrukken in een 3D-printer met behulp van de 3D Builder-app in Windows 10.paint 3d app op windows 10

Laten we beginnen!

Als je je Windows 10 hebt geüpgraded met Creator-update, zie je Paint 3D in het Startmenu. Bij het openen krijg je een welkomstscherm te zien met tips & tricks, video en uitdaging om je te helpen je creatieve reis te beginnen.

De tegel Tips & Tricks biedt gedetailleerde instructies over verschillende functies en hoe deze te gebruiken. Er is ook een video-tutorial, die meer op een advertentie dan op een tutorial lijkt. En dan is er nog de uitdaging: plak er een sticker op. u kunt de uitdaging aangaan om anders te begrijpen hoe u met de Remix 3D-website kunt werken. We gaan meteen verder met de functies waarmee u 3D-modellen op een 2D-canvas kunt maken.

Maak 2D-canvas

Laten we beginnen met een lege scène om te begrijpen hoe deze app werkt. Klik in het welkomstscherm op New of klik op menu en vervolgens op Nieuw.

Je ziet een leeg wit vel. Dit is een 2D-canvas en een achtergrond voor uw 3D-model. Laten we het nu snel kleuren vullen.Wat is maak 2d canvas op windows 10.

Bovenaan het scherm ziet u de werkbalk, vanaf de linkerkant klikt u op het eerste pictogram ‘Extra’ om penselen en andere hulpmiddelen te gebruiken. Kies het penseel en de kleurtint om canvas te schilderen.

Met het deelvenster Canvas – het zesde pictogram van links in de werkbalk, kunt u het formaat van uw canvas wijzigen. Je kunt hem kleiner of groter maken.

Als je niet leuk vond wat je hebt geschilderd, heb je de mogelijkheid om ook afbeeldingen uit andere applicaties te importeren. download eerst degene die je wilt gebruiken en sla het op als een afbeeldingsbestand op je computer. Klik nu in Paint 3D op Stickers, de derde van links in de werkbalk. Klik vervolgens op Custom Sticker, en toen Add Sticker en kies de afbeelding die u eerder hebt opgeslagen. U kunt de grootte en positie naar wens aanpassen en klikken op Stamp knop eenmaal gedaan. Nu heb je deze afbeelding als achtergrond.

3D-modellen invoegen en beschilderen

U kunt op verschillende manieren 3D-objecten in uw canvas invoegen. Je kunt geïntegreerde tools in Paint 3D gebruiken voor basismodellen, je kunt degene importeren die met andere apps zijn gemaakt of je kunt ze toevoegen vanaf de Remix 3D-website. Paint 3D-app ondersteunt alleen FBX- of 3MF-bestandsindelingen.

Klik om te beginnen op het vakpictogram als tweede van links in de werkbalk. Dat is het 3D-modelpictogram. U kunt kiezen uit ‘3D-modellen’, ‘3D-objecten’ en ‘3D-doodle’.

Om een 3D-object of een model in te voegen, klikt u op de respectievelijke vensters, selecteert u een model en kleur. Klik vervolgens op de scène waar u het model wilt plaatsen. Met behulp van uw muis kunt u het verplaatsen en het formaat wijzigen. je kunt het model in verschillende richtingen draaien door de knoppen rondom het model te gebruiken. Klik buiten het object als u klaar bent. Als u denkt dat u de positie van het model in een later stadium moet wijzigen, klikt u op Select en klik vervolgens op het model en voer de aanpassingen uit.

Met 3D-doodle kun je je eigen modellen tekenen. je hebt Sharp Edge tool om een scherp randmodel te tekenen en Soft Edge om modellen met zachte randen te tekenen. Om de modellen te schilderen, gaat u naar hulpmiddelen – het eerste pictogram en selecteert u kleuren – dof of gepolijst, textuur, penselen volgens uw voorkeuren. Om bijvoorbeeld een gouden kleur te krijgen, kiest u een gele kleur en Polished Metal, en om het hele model te schilderen, kiest u het emmerpictogram.

Als u uw schilderij in 3D wilt bekijken, klikt u op het oogpictogram onder aan het scherm. Klik en sleep om het schilderij in verschillende hoeken te bekijken. Om in 2D te bekijken, klikt u op de knop aan de linkerkant ervan.

Paint 3D heeft een aantal basisstickers om het te gebruiken. Net als je achtergrondafbeelding, kun je een afbeelding importeren en die als textuur op je model toepassen.

U kunt naar objecten zoeken en ze gebruiken vanuit Remix 3D als u niet alle modellen zelf wilt maken. Klik daarvoor op het laatste pictogram Remix 3D op de werkbalk. De modellen worden direct in jouw scene geplaatst door Place in Project knop.

U kunt zelfs 2D-tekst invoegen op het object of op het canvas of zwevende 3D-tekst in uw scène. Klik op T – tekst in de werkbalk en selecteer de tools volgens uw keuze.

En de laatste – Effectenpaneel, naast het Tekstpictogram op de werkbalk. Het geeft gekleurde lichteffecten en je mag er maar één kiezen, die over de hele scène wordt uitgesmeerd.

Nu is het eindproduct klaar om te worden opgeslagen. Klik op menu, je kiest ‘Opslaan’ om het op te slaan in je lokale map of ‘Upload’ naar Remix 3D. Als u een afdruk wilt, klikt u op de afdrukoptie.

Conclusie:

Paint 3D gebruiken is zo leuk. En onthoud dat de maximale grootte die u kunt maken 64 MB is. Als u uw persoonlijke foto bent kwijtgeraakt tijdens het experimenteren of om een andere reden, weet dan dat u met behulp van een fotoherstelprogramma uw foto’s van alle afbeeldingstypen kunt terugkrijgen. Het kan foto’s herstellen van uw bureaublad, geheugenkaarten of zelfs van harde schijven.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie