Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

PC Traag na Windows Update

Windows-updates zijn nodig, u krijgt de nieuwste interface, betere prestaties en bijgewerkte beveiliging te ervaren. Als het echter om realtime prestaties gaat, is alles niet zoals verwacht. Soms kan de Windows-update uw pc traag maken in plaats van de prestaties te verbeteren. Om eerlijk te zijn is het frustrerender om een langzame pc te hebben dan een pc zonder pc. Zo, “waarom is jouw pc traag rennen na Windows update” vindt u de toelichting op die vraag in het volgende hoofdstuk te vinden.

Doen PC traag na windows update?

Met opzet zullen Windows-updates uw pc nooit traag maken. Soms kan uw laptop of pc na het updaten echter trager worden. Hieronder volgen de 3 veelvoorkomende redenen.

 • Defecte update
 • Onvoldoende hardwarebronnen
 • Ongewenste bestanden en cachebestanden [onbekend feit]

De meeste computergebruikers zijn bekend met incompatibele firmware of buggy-updates, maar zelfs experts letten niet op rommel- of cachebestanden. In het volgende gedeelte vindt u de gemakkelijkste methode om ongewenste bestanden te verwijderen na een Windows-update.

Hoe de PC te Versnellen na de Windows Update?

Na het voltooien van de update heeft uw laptop of pc een enorm aantal cache- en ongewenste bestanden. Het vinden van deze cachebestanden is bijna onmogelijk. Aangezien deze ongewenste bestanden een onderpand zijn van de update, zal het opschonen van uw tijdelijke map niet voldoende zijn.Trage computer versnellen windows 10

Gezien de complexiteit die het verwijderen van deze ongewenste bestanden met zich meebrengt, hebben we een unieke tool bedacht die de volledige pc-prestaties in één keer kan optimaliseren. De tool is Remo Optimizer, een holistische tool die tot doel heeft de volledige computerprestaties in 3 eenvoudige stappen te verbeteren.

 • U moet Remo Optimizer op uw pc downloaden en installeren. Zodra de software is gestart, begint het met het scannen van de computer

 • Wacht terwijl u uw systeem scant op fouten. Zodra het is voltooid, klikt u op de optie “Problemen oplossen”

 • Ten slotte krijgt u een bevestigingsbericht waaruit blijkt dat al uw systeemproblemen zijn opgelost

Niet alleen om de ongewenste bestanden te wissen, maar met Remo Optimizer kunt u ook incompatibele firmware- of stuurprogrammaproblemen oplossen. U kunt Windows-updates ook terugdraaien met de hersteloptie. Alles in overweging genomen Remo Optimizer is de enige tool die u nodig hebt om de prestaties van uw computer te verbeteren.

Schakel de Extra Functies als uw Computer nog Steeds Traag wordt Uitgevoerd op Windows 10 (Windows 8, 7)

Nieuwe updates brengen nieuwe functies met zich mee, zoals een betere visuele weergave waarvoor mogelijk geavanceerde hardware nodig is. Onvoldoende hardwarebronnen zullen ook de prestaties van computers vertragen.Computer traag na update.

Gezien het feit dat Windows 10 een enorme vooruitgang is qua uiterlijk, heeft het veel RAM en een betere processor nodig om goed te presteren.

Gelukkig kunt u de extra visuele weergavefuncties gewoon uitschakelen en de prestaties van de pc verbeteren. Hieronder volgen de instructies voor het uitschakelen van deze visuele functies.

 • Tik “Windows + U” om instellingen te openen, selecteer nu “Display” tabblad

disabling visual effects on windows 10

 • Scroll naar beneden om de volgende opties te zien
  • Animaties weergeven in Windows
  • Toon transparantie in Windows
  • Verberg automatisch schuifbalken in Windows
 • Schakel alle drie de functies uit

Deze visuele functies verbruiken veel RAM en resulteren in trage prestaties van Windows 10.

Schakel Opstarttoepassingen uit

Opstarttoepassingen zijn de apps die tegelijkertijd starten tijdens het opstarten van Windows. Dit heeft niet alleen invloed op de prestaties, maar verlengt ook de opstarttijd. Overigens kunnen zelfs de opstarttoepassingen worden uitgeschakeld met behulp van de Remo Optimizer-tool.

Stappen om de opstart-apps uit te schakelen

 • Druk op CTRl + ALT + Delete en selecteer de optie Taakbeheer
 • Eenmaal in de taakbeheerder en klik op meer details
 • Selecteer nu het opstarttabblad en schakel de applicaties uit die voor u niet belangrijk zijn

Deze kleine instellingen zullen de prestaties van traag werkende pc’s of laptops verbeteren.

Los Problemen met de Windows Update op

In sommige gevallen kan uw computer traag werken vanwege een gebrekkige update. Bijvoorbeeld; Windows 10-update KB4551762 zorgde ervoor dat het processor- en hardeschijfgebruik abrupt tot 100% opliep, waardoor computers erg traag presteerden. Defecte updates zijn echter zeer ongebruikelijk en Windows.

Windows is ook proactief als er problemen zijn met de update. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze u hotfixes bezorgen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Als er geen problemen zijn met het updatebestand, kunnen er enkele problemen zijn tijdens het installeren van het Windows-updatebestand. Windows heeft zijn gebruikers een hulpprogramma voor probleemoplossing geboden dat eventuele fouten die tijdens het updateproces zijn opgetreden, verhelpt.Trage computer na update windows 10

Stappen om problemen met uw recente Windows-update op te lossen

 • Instellingen> Update en beveiliging> Problemen oplossen> Windows Update
 • Klik op Probleemoplosser uitvoeren en wacht tot het proces is voltooid

Conclusie:

Alle bovengenoemde methoden zullen u zeker helpen om uw pc sneller te maken na de Windows-update. Het wordt echter aanbevolen om regelmatig een back-up van gegevens te maken, voor het geval u gegevens kwijtraakt, zorg ervoor dat u gebruik maakt van Remo herstellen voor veilig gegevensherstel.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie