Pendrive Terughalen Mac

USB-flashstations zijn vrij gemakkelijk vatbaar voor permanent gegevensverlies. Een per ongeluk verwijderd bestand wordt bijvoorbeeld niet naar de Mac Trash-map gestuurd en wordt permanent verwijderd. Bovendien maken flashdrives veel ongelukken door, zoals het onjuist loskoppelen van USB-drives zonder uit te werpen, per ongeluk formatteren en ten slotte beschadiging van USB-flashstations. wat zijn echt ingewikkelde scenario’s voor gegevensverlies?

Het is ook jammer dat de meeste gebruikers niet gewend zijn om back-ups te maken voor USB-drives met behulp van Time Machine-back-uptoepassingen. Wat het nog ingewikkelder maakt om de gegevens van de Mac USB-drive te herstellen.

Dus zonder enige back-up en bestanden die niet worden opgeslagen in de Prullenbak, wat kan de best mogelijke methode zijn om gegevens van een Mac-flashstation te herstellen? Het antwoord is herstel van de Mac-flashdrive; vind je de uitleg waarom je software nodig hebt pendrive terughalen Mac in de volgende sectie.

Waar gaan verwijderde USB-bestanden op Mac?

Wanneer een bestand wordt verwijderd, wordt het niet volledig gewist, maar wordt het gemarkeerd als verwijderd. De ruimte die wordt ingenomen door de verwijderde bestanden wordt zo gemaakt dat deze overschreven kan worden met nieuwe gegevens. Dat maakt bestanden onzichtbaar en ontoegankelijk. Daarom hebt u in een dergelijke situatie software nodig die toegang heeft tot de bestanden en deze kan herstellen. Handmatig toegang krijgen tot die opslagsectoren is onmogelijk voor een normale gebruiker.

Voorzichtigheid: Aangezien de ruimte die wordt ingenomen door verwijderde bestanden is gemarkeerd als klaar om te worden overschreven, mag u de USB-stick niet gebruiken totdat u de gegevens hebt hersteld.

Hoe kan ik verwijderde bestanden van mijn Mac-flashstation herstellen?

Daarom is het onmogelijk om handmatig toegang te krijgen tot de opslagsectoren die u kunt gebruiken pendrive herstellen Mac software om dat voor u te doen. Mac USB-flashdrivesoftware heeft toegang tot de opslagsectoren en kan de verwijderde bestanden herstellen. Hier is een van de meest efficiënte herstelsoftware voor USB-flashstations voor Mac.

download now

Vertrouwd door professionals Remo bestandsherstel software is zo’n software die efficiënt gegevens kan herstellen uit de meest gecompliceerde scenario’s voor gegevensverlies. Bovendien is de gebruikersinterface zo eenvoudig dat u gegevens in 4 simpele klikken kunt herstellen. U vindt de stappen in de volgende sectie.

Hoe Pendrive Terughalen Mac

Download nu en installeer de Remo Flash Drive Recovery Software op uw computer. Sluit de USB-stick aan op je Mac, start de software en volg de genoemde stappen

Notitie: Omdat de tool zelfs compatibel is met het nieuwste Mac Catalina OS en perfect werkt met alle bestandssystemen zoals APFS, HFS +, HFS, ExFAT en zelfs het herstellen van NTFS-geformatteerde schijven op MAC, zul je helemaal geen compatibiliteitsproblemen ondervinden.

 • Selecteer in het startscherm de optie Bestandsherstel. De software geeft een overzicht van de schijven die beschikbaar zijn op uw Mac
 • Selecteer nu de flashdrive met verwijderde bestanden en klik op Volgende om de drive te scannen. Na het scannen van de flitsduik, zal de software de bestanden weergeven die van de schijf zijn verwijderd.
 • Selecteer de bestanden die zijn verwijderd en klik op opslaan om de verwijderde bestanden van het USB-flashstation te herstellen.
 • Vermeld ten slotte de volumelocatie op Mac om de herstelde bestanden op te slaan.

Hiermee is het proces afgerond. U kunt deze tool ook gebruiken om de gegevens te herstellen van onvermijdelijke scenario’s voor gegevensverlies, zoals het herstellen van gegevens die verloren zijn gegaan van een Mac-gastaccount. Aangezien het Mac-gastgebruikersaccount de gegevens verwijdert zodra u uitlogt, heeft u deze software zeker nodig bestanden van het gastaccount terughalen.

Meest nuttige opties beschikbaar op Remo Recovery Software

 • Remo kan meer dan 300 bestandsindelingen detecteren en herstellen, zoals foto’s, onbewerkte afbeeldingen, PDF, Microsoft Excel, Word-document, enz.
 • U kunt ook gegevens herstellen van de meest kritieke scenario’s voor gegevensverlies, zoals een onleesbare externe harde schijf, een geformatteerde Mac-harde schijf herstellen.
 • De tool is ook compatibel met bijna alle formaten van opslagschijven zoals SSD, interne en externe schijven zoals geheugenkaarten, digitale camera’s, enz.

Vier belangrijkste tips om gegevensverlies op een USB-flashstation te voorkomen

 • Maak een back-up van al uw belangrijke bestanden die op het USB-station zijn opgeslagen om gegevensverlies of onbedoelde verwijdering ervan te voorkomen.
 • Vermijd onjuiste methoden om het USB-station uit te werpen.
 • Het is beter om direct werkende bestanden op een USB-drive te vermijden. er wordt voorgesteld om de bestanden op uw Mac te bewerken en deze later op een USB-station op te slaan.
 • Sluit uw USB-drive niet aan op met virus geïnfecteerde apparaten om beschadiging van USB-bestanden te voorkomen.
Pendrive Terughalen Mac was last modified: juli 8th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*