Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Pendrive Terughalen Mac

Overzicht: Als u gegevens van een USB-flashstation bent kwijtgeraakt door per ongeluk verwijderen, formatteren of een virusaanval, lees dan het bericht om het herstel van de pen-drive op mac uit te voeren. Er zijn veel mogelijke redenen die kunnen leiden tot het verlies van bestanden op uw pen drive. Om bestanden van uw USB op uw Mac te herstellen, heeft u professionele en betrouwbare software nodig voor Mac USB-herstel. Kies een alles-in-één tool zoals Remo USB-flashstationherstelsoftware die alle verwijderde gegevens op uw USB-flashstation in slechts een paar klikken kan herstellen, inclusief uw verloren foto’s, documenten en 300 andere bestandstypen.

Download Remo Recover to restore deleted powerpoint files on Mac

USB-flashstations zijn vrij gemakkelijk vatbaar voor permanent gegevensverlies. Een per ongeluk verwijderd bestand wordt bijvoorbeeld niet naar de Mac Trash-map gestuurd en wordt permanent verwijderd. Bovendien maken flashdrives veel ongelukken door, zoals het onjuist loskoppelen van USB-drives zonder uit te werpen, per ongeluk formatteren en ten slotte beschadiging van USB-flashstations. wat zijn echt ingewikkelde scenario’s voor gegevensverlies?

Het is ook jammer dat de meeste gebruikers niet gewend zijn om back-ups te maken voor USB-drives met behulp van Time Machine-back-uptoepassingen. Wat het nog ingewikkelder maakt om de gegevens van de Mac USB-drive te herstellen.

Dus zonder enige back-up en bestanden die niet worden opgeslagen in de Prullenbak, wat kan de best mogelijke methode zijn om gegevens van een Mac-flashstation te herstellen? Het antwoord is herstel van de Mac-flashdrive; vind je de uitleg waarom je software nodig hebt pendrive terughalen Mac in de volgende sectie.

Waar gaan verwijderde USB bestanden op Mac?

Wanneer een bestand wordt verwijderd, wordt het niet volledig gewist, maar wordt het gemarkeerd als verwijderd. De ruimte die wordt ingenomen door de verwijderde bestanden wordt zo gemaakt dat deze overschreven kan worden met nieuwe gegevens. Dat maakt bestanden onzichtbaar en ontoegankelijk. Daarom hebt u in een dergelijke situatie software nodig die toegang heeft tot de bestanden en deze kan herstellen. Handmatig toegang krijgen tot die opslagsectoren is onmogelijk voor een normale gebruiker.

Voorzichtigheid: Aangezien de ruimte die wordt ingenomen door verwijderde bestanden is gemarkeerd als klaar om te worden overschreven, mag u de USB-stick niet gebruiken totdat u de gegevens hebt hersteld.

Hoe kan Ik Verwijderde Bestanden van Mijn Flash Drive op Mac Herstellen?

Omdat het onmogelijk is om handmatig toegang te krijgen tot de opslagsectoren van de Pendrive, wordt het aanbevolen om USB-herstelsoftware te gebruiken om de gegevens voor u te herstellen. Mac USB-flashdrivesoftware heeft toegang tot de opslagsectoren en kan de verwijderde bestanden herstellen. Hier is een van de meest efficiënte herstelsoftware voor USB-flashstations voor Mac.

Vertrouwd door professionals Remo bestandsherstel software is zo’n software die efficiënt gegevens kan herstellen uit de meest gecompliceerde scenario’s voor gegevensverlies. Bovendien is de gebruikersinterface zo eenvoudig dat u gegevens in 4 simpele klikken kunt herstellen. U vindt de stappen in de volgende sectie.

Download Remo Recover to restore deleted powerpoint files on Mac

Hoe Pendrive Terughalen Mac?

Download nu en installeer de Remo Flash Drive Recovery Software op uw computer. Sluit de USB-stick aan op je Mac, start de software en volg de genoemde stappen

Notitie: Omdat de tool zelfs compatibel is met het nieuwste Mac Catalina OS en perfect werkt met alle bestandssystemen zoals APFS, HFS+, HFS, ExFAT en zelfs NTFS geformatteerde schijven herstellen op MAC, zult u helemaal geen compatibiliteitsproblemen ondervinden.

 • Selecteer in het startscherm de Recover Deleted Files / Recover Lost Filesoptie volgens de vereiste.

Remo Pen drive recovery on mac

 • De software geeft een overzicht van de beschikbare schijven op uw Mac.

pen drive recovery on mac

 • Selecteer nu de flashdrive met verwijderde bestanden en klik op naast scande schijf. Na het scannen van de flashdrive geeft de software een lijst weer van de bestanden die van de drive zijn verwijderd.

pen drive recovery on mac

 • Selecteer de bestanden die zijn verwijderd en klik op saveom de verwijderde bestanden van de USB-stick te herstellen.

pen drive recovery on mac

 • Vermeld ten slotte de volumelocatie op Mac om de herstelde bestanden op te slaan.

Hiermee is het proces afgerond. U kunt deze tool ook gebruiken om de gegevens te herstellen van onvermijdelijke scenario’s voor gegevensverlies, zoals het herstellen van gegevens die verloren zijn gegaan van een Mac-gastaccount. Aangezien het Mac-gastgebruikersaccount de gegevens verwijdert zodra u uitlogt, heeft u deze software zeker nodig bestanden van het gastaccount terughalen.

Meest nuttige opties beschikbaar op Remo herstel software

 • Remo kan meer dan 300 bestandsindelingen detecteren en herstellen, zoals foto’s, onbewerkte afbeeldingen, PDF, Microsoft Excel, Word-document, enz.
 • U kunt ook gegevens herstellen van de meest kritieke scenario’s voor gegevensverlies, zoals een onleesbare externe harde schijf, een geformatteerde Mac-harde schijf herstellen.
 • De tool is ook compatibel met bijna alle formaten van opslagschijven zoals SSD, interne en externe schijven zoals geheugenkaarten, digitale camera’s, enz.
 • Kan verwijderde of verloren iWork-bestanden van uw Mac-computers herstellen

Vier belangrijkste tips om gegevensverlies op een USB flashstation te voorkomen

 • Bewaar een back-up van al uw belangrijke bestanden die op de USB-drive zijn opgeslagen
 • Vermijd onjuiste methoden om het USB-station uit te werpen.
 • Het is beter om direct werkende bestanden op een USB-drive te vermijden. Probeer altijd de bestanden op uw Mac te bewerken en later op een USB-station op te slaan.
 • Sluit uw USB-drive niet aan op met virus geïnfecteerde apparaten om beschadiging van USB-bestanden te voorkomen.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie