Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

PowerPoint Gevonden een Fout het kan niet Corrigeren

PowerPoint heeft een fout gevonden die niet kan worden verholpen. Zodra u het dialoogvenster met dit foutbericht ziet, kunt u bevestigen dat uw PPT-bestand beschadigd is. Helaas stelt zelfs Microsoft voor dat gebruikers de computer alleen opnieuw opstarten en er het beste van hopen. Welke zal overigens in de meeste situaties niet werken? De vraag die u nu moet beantwoorden is dus “hoe u een fout kunt herstellen waarvan zelfs PowerPoint opzettelijk zegt dat deze niet kan worden opgelost”. U vindt de antwoorden in de volgende secties.

Wat is “PowerPoint Gevonden een Fout het kan niet Corrigeren”

Zoals eerder vermeld, betekent dit dat het PPT-bestand volledig is beschadigd. In sommige niet zo ernstige gevallen kunnen fouten echter te wijten zijn aan geheugenoverloop. Geheugenoverloop wordt veroorzaakt wanneer een presentatie te veel items bevat, zoals foto’s, video’s of audiobestanden. Vanwege te veel items in PPT, kan RAM mogelijk niet overweg met het verwerken van het PPT-bestand. Dit staat bekend als geheugenoverloopfout.

Gezien de huidige gemiddelde computerspecificaties is de kans dat het geheugen overloopt echter erg klein. Dit laat ons met een mogelijke verklaring achter, namelijk uw PPT-bestand is beschadigd. Naar reparatie powerpoint bestand beschadigd raadpleeg de volgende sectie.

Reparatie PowerPoint Gevonden een Fout het kan niet Corrigeren

Over het algemeen raden de meeste blogs of discussieforums u aan om de inhoud van de beschadigde PPT over te zetten naar een nieuw PowerPoint-bestand of om de items in het PPT-bestand te comprimeren als u deze fout tegenkomt.

Deze fixes kunnen alleen worden gebruikt om kleine fouten op te lossen en als u het PPT-bestand kunt openen. We hebben echter al besproken dat deze fout meestal optreedt wanneer het PPT-bestand volledig is beschadigd. Overigens wordt hieruit afgeleid dat als een PPT-bestand beschadigd is, het niet toegankelijk is.

Om dergelijke complexe fouten op PPT op te lossen, hebt u een reparatietool nodig die elke fout in uw PowerPoint kan herstellen. Omdat een PPT niet zomaar een bestand is, vertegenwoordigt het uw harde werk, uw expertise en het is een absoluut feit dat u zelfs geen enkele dia uit uw PowerPoint-presentatie kunt verliezen. vooral voor een vergadering.

Gezien de gevoeligheid van de situatie, is de beste tool om elke vorm van fout op te lossen Remo Reparatie PowerPoint. Remo is een holistische tool die ervoor zorgt dat elke fout in uw PowerPoint wordt hersteld, hoe ernstig de fout ook is.

Download Word File Repair tool for free

Hoe Repareren PowerPoint Gevonden een Fout het kan niet Corrigeren 2007, 2010, 2013, 2016

  • Download en installeer Remo Repair PowerPoint op uw computer
  • Start de software, klik op de bladerknop
  • Navigeer zelf naar de locatie waar het beschadigde PPT-bestand bestaat en klik op openen
  • Druk op de reparatieknop en wacht tot Remo zijn magie heeft bewerkt
  • Zodra het beschadigde PPT-bestand is gerepareerd, klikt u op Opslaan en vermeldt u de gewenste locatie waar u het gerepareerde PPT-bestand wilt opslaan

Reparatie Geheugenoverloop Fout op PowerPoint

Hoe kom je erachter dat de fout die je tegenkwam het gevolg is van een overloop van het geheugen en niet van een beschadigd PPT-bestand? Welnu, het is eenvoudig: in het geval van een beschadigd of beschadigd PPT-bestand, hebt u geen toegang tot het PPT-bestand. Als de fout echter te wijten is aan een geheugenoverloop, heeft u geen problemen met het openen van de presentatie, maar kunt u deze niet opslaan.

Om de geheugenoverloopfout te herstellen, moet u alle afbeeldingen in uw presentatie comprimeren. Om dat te doen, moet u elke foto afzonderlijk selecteren.

Om de foto te selecteren, hoeft u alleen maar te dubbelklikken op de foto. Als u dubbelklikt op de foto, gaat u rechtstreeks naar het opmaaktabblad.

Selecteer op het opmaaktabblad de optie Afbeeldingen comprimeren. Selecteer in het dialoogvenster Afbeeldingen comprimeren 150 of 96 PPI op basis van het aantal foto’s in een PPT-bestand en klik op OK.

Dat is alles, maar als u 100 foto’s in uw PPT heeft, moet u deze instellingen afzonderlijk selecteren en toepassen op alle foto’s. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om reeds gecomprimeerde foto’s te gebruiken als uw presentatie een groot aantal foto’s of video’s vereist.

Gevolgtrekking

Met betrekking tot alle details die in dit artikel worden besproken, betekent de fout ‘PowerPoint heeft een fout gevonden die niet kan worden gecorrigeerd’ dat uw PPT-bestand is beschadigd. Dus de beste oplossing om de fout op te lossen, is alleen met de hulp van Remo Repair PowerPoint. Tegelijkertijd kan deze fout ook te wijten zijn aan geheugenoverloop, maar de geheugenoverloop komt mogelijk niet zo vaak voor als een beschadigd PPT-bestand.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie