PowerPoint Probleem met de Inhoud Aangetroffen

Overzicht: PowerPoint vond een probleem met de inhoud is een van de meest voorkomende foutmeldingen tijdens het gebruik van MS PowerPoint. Dit artikel bevat alles wat u moet weten over wat deze fout is en hoe u deze fout kunt verhelpen. Als bonus kun je ook je PowerPoint-bestand repareren en de corruptie of schade in het bestand herstellen met een uitzonderlijke PowerPoint-reparatietool.

De PowerPoint Heeft een Probleem met een Inhoudsfout Gevonden, Waarom Treedt dit op?

Er zijn meerdere redenen die ervoor zorgen dat het PPT-bestand een fout vertoont door te zeggen dat PowerPoint een probleem met de inhoud heeft gevonden, de volgende zijn er enkele:

 • Beveiligde weergave ingeschakeld – Als de beveiligde weergave is ingeschakeld, weigert het PowerPoint-bestand mogelijk te openen en kan soms de bovenstaande foutmelding worden weergegeven.
 • Geblokkeerd PowerPoint-bestand – Wanneer u een PowerPoint-bestand downloadt vanuit een e-mailbijlage of uit andere bronnen, weigert uw computer het bestand te openen of met andere woorden, het wordt geblokkeerd, wat tot de fout leidt.
 • Bestand niet vermeld in vertrouwde lijst – De locatie van het bestand is ook van belang wanneer u een PPT- of PPTX-bestand probeert te openen. Als uw bestand niet in de vertrouwde lijst staat, krijgt u deze foutmelding dat PowerPoint een probleem met de inhoud heeft gevonden.
 • Bestanden opgeslagen in de synchronisatiemap – Wanneer uw PPT- of PPTX-bestand is opgeslagen in synchronisatiemappen zoals OneDrive of Dropbox, weigert PowerPoint te openen en ziet u de foutmelding dat PowerPoint een probleem met de inhoud heeft gevonden.

powerpoint reageert niet of het verschijnen van een fout is niet altijd te wijten aan een aantal onjuiste instellingen zoals we hierboven vermeldden. Er zijn momenten waarop u een beschadigd of beschadigd PowerPoint-bestand zult hebben en het proberen van een handmatige methode om het te repareren, zal u niet helpen. Dit is waar een PowerPoint-reparatietool nodig is.

Als u een beschadigd of beschadigd PPTX- of PPT-bestand heeft en u kunt het niet openen, raden we u aan om Remo PowerPoint Repair Tool te proberen. De tool is volledig gratis te downloaden en uit te proberen.

Hoe Repareren PowerPoint Probleem met de Inhoud Aangetroffen?

·         Schakel de beveiligde weergave uit:

Schakel de beveiligde weergave uit om de PowerPoint te repareren die een probleem met een inhoudsfout heeft gevonden door de onderstaande stappen te volgen:

 • Open de PowerPoint-applicatie en klik op File 
 • Klik nu op Options, ga naar Trust Centre
 • Klik op Vertrouwenscentrum-instellingen
 • In Trust Centre Settings, ga naar Protected View 
 • Schakel alle opties uit en klik op OK 

Probeer nu het PowerPoint-bestand te openen en kijk of u nog steeds de fout ziet PowerPoint heeft een probleem met de inhoud gevonden. Als u de fout hierdoor niet kunt herstellen, gaat u verder met de volgende methode.

·         Deblokkeer het PowerPoint-bestand:

Als het uitschakelen van beschermde view niet reparatie PowerPoint probleem met de inhoud aangetroffen met een fout, probeer dan het PowerPoint-bestand te deblokkeren. Als u de PowerPoint hebt gedownload en deze probeert te openen, blokkeert het besturingssysteem het bestand meestal. Volg de onderstaande stappen om hier de blokkering op te heffen:

 • Rechtsaf klik aan PowerPoint fileen ga naar Properties
 • Ga naar GeneralTab en klik op Unblock
 • Klik op Apply en OK

Nadat u de bovengenoemde stappen hebt gevolgd, kunt u de PowerPoint-inhoudsfout oplossen. Als u de fout nog steeds niet kunt oplossen, volgt u de volgende methode.

·         Verwijder PowerPoint-bestand uit gesynchroniseerde map:

Als het uitschakelen van de beveiligde weergave en het deblokkeren van het PowerPoint-bestand u niet helpt bij het oplossen van de fout, dan kunt u de locatie van het PowerPoint-bestand bekijken.

Als uw PowerPoint-bestand is opgeslagen in synchronisatiemappen zoals OneDrive of Dropbox, kan het bestand moeilijk worden geopend. Probeer de volgende stappen om de locatie van PowerPoint te wijzigen van de synchronisatiemap naar een andere map:

 • Ga naar de locatie van het PowerPointbestand
 • Kopieer het bestand en plak het in een lokale map
 • Open nu je PowerPointbestand en kijk of de fout zich blijft voordoen

·         Voeg de locatie van het bestand toe aan de vertrouwenslijst:

Ervoor zorgen dat uw PowerPoint-bestand veilig kan worden geopend door het in de vertrouwenslijst te plaatsen, is een manier om fouten te voorkomen PowerPoint probleem met de inhoud aangetroffen. Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

 • Open PowerPointapplicatie, klik op File
 • Ga naar Options, Klik op Trust Center

add to trusted list to fix powerpoint found problem with content error

 • Klik nu op Trust Centre Settingsen ga naar trusted locations
 • Klik op Add a location, nu kunt u de locatie toevoegen waar uw PowerPoint-bestand is opgeslagen.
 • Nu restartPowerPoint-applicatie om te zien is dat de fout is verholpen.

Alle bovenstaande methodefixes kunnen u helpen de PowerPoint-fout te verwijderen die zegt dat PowerPoint een fout heeft gevonden met de inhoud. Als u de fout nog steeds niet hebt kunnen herstellen, is het .PPT- of .PPTX-bestand mogelijk beschadigd of beschadigd.

Dit betekent dat er een ernstig probleem is met de inhoud van PowerPoint, waardoor u het PPT-bestand niet kunt openen. De enige manier om dit probleem op te lossen, is door gebruik te maken van PowerPoint reparatie software.

Remo Reparatie voor PowerPoint is een exclusieve tool die is ontworpen voor PowerPoint om .PPT- of .PPTX-bestanden te repareren of te repareren die lijden aan elk niveau van corruptie of schade. De tool repareert uw PPT-bestand veilig door alle inhoud van uw PowerPoint-bestand intact te houden.

Met een gratis preview-optie aan uw zijde heeft u niets te verliezen.

Download de tool nu gratis.

Reparatie uw PowerPoint Bestand met Remo PowerPoint Repair Tool

Om een PowerPoint-bestand te repareren dat beschadigd of corrupt is met Remo PowerPoint Repair Tool, download en installeer Remo PowerPoint Repair Tool en volg de onderstaande stappen:

 • Lancering Remo PowerPoint Repair Toolop jouw computer
 • Klik op Browseen selecteer het corrupte PowerPoint-bestand en klik op Repair

remo repairpowerpoint to repair powerpoint file

 • Hiermee wordt het reparatieproces gestart, na voltooiing van het reparatieproces kunt u previewhet PowerPoint-bestand
 • Als u tevreden bent met het reparatieproces, kunt u de tool en activeren save gerepareerd PowerPoint-bestand.
PowerPoint Probleem met de Inhoud Aangetroffen was last modified: maart 1st, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*