Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

PowerPoint Probleem met de Inhoud Aangetroffen

Overzicht: PowerPoint ontdekte dat een probleem met de inhoud een van de meest voorkomende foutmeldingen is tijdens het gebruik van MS PowerPoint. Dit artikel bevat alles wat u moet weten over wat deze fout is en hoe u van deze fout af kunt komen. Als bonus kun je ook je PowerPoint-bestand repareren en de corruptie of schade in het bestand herstellen met behulp van een uitzonderlijke PowerPoint Repair Tool.

De PowerPoint heeft een probleem met inhoudsfout gevonden, waarom komt het voor?

Er zijn meerdere redenen die verantwoordelijk zijn voor het PPT-bestand met de foutmelding dat PowerPoint een probleem met de inhoud heeft gevonden, de volgende zijn er enkele:

 • Beveiligde weergave ingeschakeld – Als de beveiligde weergave is ingeschakeld, kan het PowerPoint-bestand weigeren te openen en soms wordt de bovenstaande fout weergegeven.
 • Geblokkeerd PowerPoint-bestand – Wanneer u een PowerPoint-bestand downloadt vanuit een e-mailbijlage of andere bronnen, zal uw computer weigeren het bestand te openen of met andere woorden, het wordt geblokkeerd, wat leidt tot de fout.
 • Bestand niet vermeld in vertrouwde lijst – De locatie van het bestand is ook van belang wanneer u een PPT- of PPTX-bestand probeert te openen. Als uw bestand niet in de vertrouwde lijst staat, krijgt u de foutmelding dat PowerPoint een probleem met inhoud heeft gevonden.
 • Bestanden opgeslagen in de synchronisatiemap – Wanneer uw PPT- of PPTX-bestand is opgeslagen in synchronisatiemappen zoals OneDrive of Dropbox, weigert PowerPoint te openen en ziet u de foutmelding dat Powerpoint heeft een probleem met de inhoud aangetroffen.

powerpoint reageert niet of het verschijnen van een fout is mogelijk niet altijd te wijten aan een aantal onjuiste instellingen zoals we hierboven vermeldden. Er zijn momenten waarop u een beschadigd of corrupt PowerPoint-bestand zult hebben en het proberen van een handmatige methode om het te repareren zal u niet helpen. Dit is waar een behoefte aan een PowerPoint-reparatietool optreedt.Powerpoint heeft een probleem met de inhoud aangetroffen

Als u een beschadigd of beschadigd PPTX- of PPT-bestand hebt en u kunt het niet openen, raden we u aan om Remo PowerPoint Repair Tool te proberen. De tool is volledig gratis te downloaden en te proberen.

Hoe de fout PowerPoint op te lossen Heeft u een probleem met inhoud gevonden?

·        Beveiligde weergave uitschakelen:

Schakel de beveiligde weergave uit om de PowerPoint op te lossen die een probleem met de inhoudsfout heeft gevonden door de onderstaande stappen te volgen:

 • Open PowerPoint-toepassing en klik op File 
 • Klik nu op Options, ga naar Trust Centre
 • Klik op Instellingen voor het Vertrouwenscentrum
 • In Trust Centre Settings, ga naar Protected View 
 • Schakel alle opties uit en klik op OK 

Probeer nu het PowerPoint-bestand te openen en kijk of u nog steeds de fout ziet. PowerPoint heeft een probleem met inhoud gevonden. Als u hiermee de fout niet kunt oplossen, gaat u verder met de volgende methode.Probleem met de inhoud powerpoint

·        Deblokkeer het PowerPoint-bestand:

Als het uitschakelen van de beveiligde weergave niet oplost, heeft PowerPoint een probleem met inhoud met een fout gevonden, probeer dan het PowerPoint-bestand te deblokkeren. Als u de PowerPoint hebt gedownload en deze probeert te openen, blokkeert het besturingssysteem het bestand meestal. Volg de onderstaande stappen om hier te deblokkeren:

 • Rechtsaf klik aan PowerPoint fileen ga naar Properties
 • Ga naar General Tab en klik op Unblock
 • Klik op Apply en OK

Nadat u de bovengenoemde stappen hebt gevolgd, kunt u de PowerPoint-inhoudsfout oplossen. Als u de fout nog steeds niet kunt herstellen, volgt u de volgende methode.

·        PowerPoint-bestand verwijderen uit gesynchroniseerde map:

Als het uitschakelen van de beveiligde weergave en het deblokkeren van het PowerPoint-bestand u niet helpt bij het oplossen van de fout, kunt u de locatie van het PowerPoint-bestand bekijken.

Als uw PowerPoint-bestand is opgeslagen in synchronisatiemappen zoals OneDrive of Dropbox, kan het bestand niet worden geopend. Probeer de volgende stappen om de locatie van PowerPoint van de synchronisatiemap naar een andere map te wijzigen:

 • Ga naar de locatie van het PowerPoint bestand
 • Kopieer het bestand en plak het in een lokale map
 • Open nu je PowerPoint bestand en kijk of de fout zich blijft voordoen

·        Voeg de locatie van het bestand toe aan de vertrouwenslijst:

Ervoor zorgen dat uw PowerPoint-bestand veilig kan worden geopend door het in de vertrouwenslijst te plaatsen, is een manier om fouten te voorkomen door te zeggen dat PowerPoint een probleem met de inhoud heeft gevonden. Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

 • Open PowerPoint applicatie, klik op File
 • Ga naar Options, Klik op Trust Center

add to trusted list to fix powerpoint found problem with content error

 • Klik nu op Trust Centre Settings en ga naar trusted locations
 • Klik op Add a location, nu kunt u de locatie toevoegen waar uw PowerPoint-bestand is opgeslagen.
 • Nu restart PowerPoint-applicatie om te zien is dat de fout is verholpen.

Alle bovenstaande methodefixes kunnen u helpen de PowerPoint-fout te verwijderen die zegt dat PowerPoint een fout heeft gevonden met de inhoud. Als u de fout nog steeds niet kon herstellen, is het .PPT- of .PPTX-bestand mogelijk beschadigd of beschadigd.Powerpoint probleem met de inhoud aangetroffen.

Dit betekent dat er een serieus probleem is met de inhoud van de PowerPoint, waardoor u het PPT-bestand niet kunt openen. De enige manier waarop u dit probleem kunt oplossen, is door gebruik te maken van PowerPoint reparatie software.

Remo Repair voor PowerPoint is een exclusieve tool ontworpen voor PowerPoint om .PPT- of .PPTX-bestanden te repareren of te repareren die lijden aan corruptie of schade op elk niveau. De tool herstelt uw PPT-bestand veilig door alle inhoud van uw PowerPoint-bestand intact te houden.

Met een gratis preview-optie aan uw zijde heeft u niets te verliezen.

Download de tool nu gratis.

Repareren powerpoint bestand met Remo PowerPoint Repair Tool

Om een PowerPoint-bestand te repareren dat beschadigd of corrupt is met Remo PowerPoint Repair Tool, download en installeer Remo PowerPoint Repair Tool en volg de onderstaande stappen:

 • Lancering Remo PowerPoint Repair Tool op jouw computer
 • Klik op Browse en selecteer het corrupte PowerPoint-bestand en klik op Repair

remo repairpowerpoint to repair powerpoint file

 • Hiermee wordt het reparatieproces gestart, na voltooiing van het reparatieproces kunt u preview het PowerPoint-bestand
 • Als u tevreden bent met het reparatieproces, kunt u de tool activeren en save repaired PowerPoint file.

Waarom werkt mijn PowerPoint niet meer?

PowerPoint kan stoppen met werken vanwege verschillende redenen, waaronder de volgende::

 • De invoegtoepassing kan interferentie veroorzaken met de goede werking van het programma
 • De versie van PowerPoint op uw systeem is niet de nieuwste versie
 • PowerPoint kan momenteel worden gebruikt voor een ander proces

Waarom kan PowerPoint mijn bestand niet lezen?

In sommige gevallen kan PowerPoint uw presentatiebestand mogelijk niet lezen als het beschadigd is. Een PowerPoint-presentatiebestand kan beschadigd raken als u dia’s invoegt uit een bestand dat beschadigd is. 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie