Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Probleemoplossing MacBook Pro Opstartproblemen

Ik heb een MacBook Pro 15inch met Startup Problem. Zodra ik na enkele seconden op de aan / uitknop druk, verschijnt het Apple-symbool met een laadbord eronder en zal het niet verder gaan. Ik ben op een afgelegen plek waar ik geen ondersteuningscentrum kan vinden. Mijn gegevens staan allemaal op de harde schijf…. en het heeft een poema !!!! Iemand help me alstublieft: hoe kan ik zelf problemen met mijn opstartprobleem macbook Pro zonder gegevens te verliezen….?

Ben jij een van degenen die dezelfde of soortgelijke opstartproblemen tegenkomen als in het bovenstaande scenario? Zo ja, ontspan dan gewoon! Al uw zorgen en druk eindigt hier, omdat deze pagina oplossingen biedt voor dergelijke problemen.Hoe start je een MacBook Pro opnieuw op?

Soms, wanneer u uw MacBook Pro inschakelt, ziet u mogelijk een grijs of blauw scherm of blijft het steken bij het Apple-logo dat nooit OS X laadt. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, dus het is een van de meest frustrerende dingen die kan gebeuren met een MacBook Pro en het oplossen van problemen is geen eenvoudige taak. Hier zijn enkele stappen waarmee u dergelijke opstartproblemen kunt oplossen. Bekijk deze eenvoudige stappen en probeer het eens uit !!

Stap 1: Ontkoppel alle randapparatuur

Een van de hoofdoorzaken van het opstartprobleem van MacBook Pro is incompatibele hardware die op de machine is aangesloten. Dit kan uw externe harde schijf, een printer of zelfs een USB-hub zijn. Dus koppel alles los, behalve de muis en het toetsenbord, en herstart je MacBook Pro.Opstart problemen macbook Pro.

Als je Mac op deze manier begint, dan is het een probleem met een van die randapparaten. Om precies uit te vinden welke het probleem veroorzaakt, doe je de methode van vallen en opstaan. Sluit ze dus één voor één aan op uw computer en start ze opnieuw op. Als een van hen ervoor zorgt dat uw computer opnieuw op het grijze scherm blijft hangen, heeft u uw probleem ontdekt. Als er geen apparaten zijn die problemen veroorzaken en je Mac nog steeds niet wil opstarten, ga je gewoon verder met de volgende stap.Macbook Pro problemen met opstarten.

Stap 2: Veilig Start uw MacBook Pro op

Met een veilige boot kunt u uw MacBook Pro opstarten met het minimale aantal stuurprogramma’s dat nodig is om het te laten werken, en het controleert uw harde schijf in het proces. Dit kan een vrij langere tijd duren om op te starten. Om dit te bereiken, start u uw laptop op terwijl u de “Shift-toets” ingedrukt houdt totdat het Apple-logo passeert. Als uw Mac opstart met de veilige start, moet u de computer opnieuw opstarten en kijken of deze normaal opstart. Als dit niet het geval is, probeert u het Schijfhulpprogramma uit te voeren zoals hieronder wordt uitgelegd.

Stap 3: Start Schijfhulpprogramma

In het geval dat de bovenstaande twee stappen uw OS X normaal niet kunnen opstarten, is het tijd om “Schijfhulpprogramma” uit te voeren en uw harde schijf te bekijken. Doorloop de onderstaande stappen:

(Opmerking: zorg ervoor dat u een back-up van gegevens hebt voordat u het Schijfhulpprogramma uitvoert)

  • Start je MacBook Pro door Command + R ingedrukt te houden (als je Snow Leopard of een eerdere versie gebruikt, zoek je de OS-installatieschijf, plaats je deze in de drive en start je de computer opnieuw op terwijl je C ingedrukt houdt). Hiermee start u een diagnostische modus op.
  • Selecteer de optie “Schijfhulpprogramma” en uw harde schijf
  • Klik nu op “Verifiëren” en wacht tot het Schijfhulpprogramma is voltooid
  • Als het klaar is, als er problemen worden gerapporteerd als een pop-up, klik dan op “Herstel schijf
  • Als er niets wordt gemeld, klikt u op “Machtigingen herstellen” en wacht u tot het Schijfhulpprogramma uw harde schijf opnieuw scant
  • Als Schijfhulpprogramma enkele problemen opmerkt en repareert, kunt u gewoon doorgaan en uw MacBook Pro opnieuw opstarten

In de meeste gevallen ondervindt het uitvoeren van “Schijfhulpprogramma” problemen met opstartproblemen. Soms kan een enkel bestand met de verkeerde rechten ervoor zorgen dat het hele systeem samenvouwt, of als iets niet op de goede plek staat, kan het niet opstarten.

Met de bovengenoemde stappen kunnen de opstartproblemen van uw MacBook Pro worden opgelost. Voordat u het “Schijfhulpprogramma” uitvoert, moet u uw volledige gegevens back-uppen. In het geval dat tijdens het repareren van de schijf of de permissies in het geval van onderbrekingen uw volledige gegevens op de MacBook Pro verloren gaan. In dergelijke gevallen kan een reservekopie helpen om ze terug te herstellen, gebruik gewoon de Remo Herstellen Mac hulpmiddel om uw verloren gegevens terug te krijgen. De tool werkt uitzonderlijk goed om uw volledige gegevens terug te krijgen. Vandaar dat nu al uw MacBook Pro-problemen efficiënt zijn opgelost. Bovendien is deze tool ook handig voor gebruikers herstellen ontbrekende bestanden op Mac op een eenvoudige manier. Klik op de gegeven link om er meer over te weten.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie